Auto zoeken
6 minuten leestijd
30-08-2022 Volkswagen

Dit is de Volkswagen ID 4 GTX

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dit omdat de gebruiker geen hoge brandstofkosten betaald. Laden is daarnaast relatief gezien veel goedkoper. Wist u dat elektrische auto’s zijn vrijgesteld van wegenbelasting en BPM? De Volkswagen ID 4 is 100% elektrisch, dit maakt deze auto de ideale import auto!



 

De actieradius van de Volkswagen ID 4

De Volkswagen ID 4 is een 100% elektrische gezinsauto met een rijbereik tot wel 544 kilometer. Ideaal voor zowel stadsverkeer en lange afstanden! De Volkswagen ID 4 is in twee varianten leverbaar. De Volkswagen ID 4 Pro en de Volkswagen ID 4 GTX.

 

Volkswagen ID 4 Pro

De Pro uitvoering heeft een rijbereik van 533 km. Daarnaast kan er gekozen worden tussen twee verschillende accu’s. Er is keuze uit een accu met 174 PK en 128 kW en een accu met 204 PK en 150 kW.

 

Volkswagen ID 4 GTX

Wilt u graag een auto met meer vermogen? Bekijk dan de GTX uitvoering. De Volkswagen ID 4 GTX wordt geleverd met een accu die 299 PK levert en 220 kW. Deze auto heeft een vierwielaandrijving waardoor de GTX uitvoering meer tractie, grip en trekkracht heeft dan de Pro versie. Ideaal voor wanneer u graag rijdt op onverhard terrein!


De Volkswagen ID 4 GTX heeft een topsnelheid van 180 kilometer per uur en trekt op van 0 naar 100 in slechts 6.2 seconden. De auto heeft dus altijd genoeg vermogen voor elke verkeerssituatie en rijdt vlot en makkelijk. De auto is in 7,5 uur volledig opgeladen aan een normale laadpaal of wandlader. Wanneer de GTX aan een snel lader wordt opgeladen is de auto in 36 minuten al voor 80% opgeladen. Zo kunt u dus snel weer de weg op.

 

Het interieur van de Volkswagen ID 4

De Volkswagen ID 4 is de ideale gezinsauto. De auto is lekker ruim achterin, heeft een grote kofferbak en rijdt zuinig maar toch snel. Met het gemak van een transmissie loze automaat rijdt de auto soepeler dan elke andere fossiele brandstof auto.

 

De GTX uitvoering heeft qua interieur altijd dezelfde kleuren, namelijk zwart met rode stiksels afgewerkt met donkerblauwe details. Wel kan er gekozen worden voor het Top-Sport interieur Pakket Plus. De auto beschikt dan over sportstoelen welke elektrisch verstelbaar zijn. De sportstoelen beschikken over een geheugenfunctie, verstelbare lende ondersteuning en een massage functie. Optimaal comfort bij lange of sportieve ritten is hiermee gegarandeerd!  

 

Het exterieur van de Volkswagen ID 4

De Volkswagen ID 4 Pro wordt standaard geleverd in een grijze unilak met 19-inch velgen. De Volkswagen GTX is leverbaar in zes verschillende kleuren. De standaard grijze unilak en vijf metallic laks. Denk hierbij aan zwart, rood en donkerblauw. De GTX wordt standaard geleverd met 20-inch velgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om 21-inch velgen onder de auto te leggen. Dit zijn de zogeheten speciale airstopbanden.

 

Extra opties

Wilt u graag net dat beetje extra? De Volkswagen ID 4 GTX is uit te breiden met talloze opties. Denk hierbij aan een panorama dak, een achteruitrijcamera, een 360-graden camera, stoelverwarming, een sportonderstel en nog veel meer. Deze opties zijn verwerkt in diverse pakketten die u bij de auto kunt aanschaffen. Zo zit de achteruitrijcamera en het zelfstandig in- en uitparkeren in het assistance-pakket.

 

Een Volkswagen ID 4 importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een Volkswagen ID 4 kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Volkswagen ID 4 te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare Volkswagen ID 4’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

180x
Suzuki

Ignis

  1. Prijs
    € 20.490
  2. Kilometerstand
    1.729
  3. Bouwjaar
    2023
36x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 20.888
  2. Kilometerstand
    24.555
  3. Bouwjaar
    2020
41x
Hyundai

IONIQ

  1. Prijs
    € 20.290
  2. Kilometerstand
    29.500
  3. Bouwjaar
    2021
73x
Smart

ForTwo

  1. Prijs
    € 20.266
  2. Kilometerstand
    3.650
  3. Bouwjaar
    2021
32x
Kia

cee'd

  1. Prijs
    € 20.960
  2. Kilometerstand
    82.850
  3. Bouwjaar
    2020
23x
Audi

S6

  1. Prijs
    € 43.940
  2. Kilometerstand
    125.000
  3. Bouwjaar
    2019
16x
Audi

RS5

  1. Prijs
    € 76.990
  2. Kilometerstand
    24.988
  3. Bouwjaar
    2022
64x
Tesla

Model X

  1. Prijs
    € 47.481
  2. Kilometerstand
    134.884
  3. Bouwjaar
    2018

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Import auto dealer
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 4 GTX
12 minuten leestijd
Een occasion uit Duitsland
7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
4 minuten leestijd
Het opkomende automerk ZEEKR
7 minuten leestijd
Wanneer is het importeren van een Duitse auto interessant?

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Ik kan het iedereen aanraden die...

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken....

Na veel gedoe met de handelaar in Duitsland heb ik besloten om eenautoimporteren.nl in te schakelen. Mede dankzij de expertise en professionaliteit van...

Inmiddels mijn derde auto via dit bedrijf geïmporteerd. Een aanrader voor iedereen. Ruime keuze (veel meer dan in Nederland), scherpe prijzen, vaak met...

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu in 2020 heb ik mijn eerste auto laten importeren en...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...