Auto zoeken
6 minuten leestijd
30-08-2022 Volkswagen

Dit is de Volkswagen ID 4 GTX

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dit omdat de gebruiker geen hoge brandstofkosten betaald. Laden is daarnaast relatief gezien veel goedkoper. Wist u dat elektrische auto’s zijn vrijgesteld van wegenbelasting en BPM? De Volkswagen ID 4 is 100% elektrisch, dit maakt deze auto de ideale import auto!



 

De actieradius van de Volkswagen ID 4

De Volkswagen ID 4 is een 100% elektrische gezinsauto met een rijbereik tot wel 544 kilometer. Ideaal voor zowel stadsverkeer en lange afstanden! De Volkswagen ID 4 is in twee varianten leverbaar. De Volkswagen ID 4 Pro en de Volkswagen ID 4 GTX.

 

Volkswagen ID 4 Pro

De Pro uitvoering heeft een rijbereik van 533 km. Daarnaast kan er gekozen worden tussen twee verschillende accu’s. Er is keuze uit een accu met 174 PK en 128 kW en een accu met 204 PK en 150 kW.

 

Volkswagen ID 4 GTX

Wilt u graag een auto met meer vermogen? Bekijk dan de GTX uitvoering. De Volkswagen ID 4 GTX wordt geleverd met een accu die 299 PK levert en 220 kW. Deze auto heeft een vierwielaandrijving waardoor de GTX uitvoering meer tractie, grip en trekkracht heeft dan de Pro versie. Ideaal voor wanneer u graag rijdt op onverhard terrein!


De Volkswagen ID 4 GTX heeft een topsnelheid van 180 kilometer per uur en trekt op van 0 naar 100 in slechts 6.2 seconden. De auto heeft dus altijd genoeg vermogen voor elke verkeerssituatie en rijdt vlot en makkelijk. De auto is in 7,5 uur volledig opgeladen aan een normale laadpaal of wandlader. Wanneer de GTX aan een snel lader wordt opgeladen is de auto in 36 minuten al voor 80% opgeladen. Zo kunt u dus snel weer de weg op.

 

Het interieur van de Volkswagen ID 4

De Volkswagen ID 4 is de ideale gezinsauto. De auto is lekker ruim achterin, heeft een grote kofferbak en rijdt zuinig maar toch snel. Met het gemak van een transmissie loze automaat rijdt de auto soepeler dan elke andere fossiele brandstof auto.

 

De GTX uitvoering heeft qua interieur altijd dezelfde kleuren, namelijk zwart met rode stiksels afgewerkt met donkerblauwe details. Wel kan er gekozen worden voor het Top-Sport interieur Pakket Plus. De auto beschikt dan over sportstoelen welke elektrisch verstelbaar zijn. De sportstoelen beschikken over een geheugenfunctie, verstelbare lende ondersteuning en een massage functie. Optimaal comfort bij lange of sportieve ritten is hiermee gegarandeerd!  

 

Het exterieur van de Volkswagen ID 4

De Volkswagen ID 4 Pro wordt standaard geleverd in een grijze unilak met 19-inch velgen. De Volkswagen GTX is leverbaar in zes verschillende kleuren. De standaard grijze unilak en vijf metallic laks. Denk hierbij aan zwart, rood en donkerblauw. De GTX wordt standaard geleverd met 20-inch velgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om 21-inch velgen onder de auto te leggen. Dit zijn de zogeheten speciale airstopbanden.

 

Extra opties

Wilt u graag net dat beetje extra? De Volkswagen ID 4 GTX is uit te breiden met talloze opties. Denk hierbij aan een panorama dak, een achteruitrijcamera, een 360-graden camera, stoelverwarming, een sportonderstel en nog veel meer. Deze opties zijn verwerkt in diverse pakketten die u bij de auto kunt aanschaffen. Zo zit de achteruitrijcamera en het zelfstandig in- en uitparkeren in het assistance-pakket.

 

Een Volkswagen ID 4 importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een Volkswagen ID 4 kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Volkswagen ID 4 te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare Volkswagen ID 4’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

44x
Bmw

420

  1. Prijs
    € 23.990
  2. Kilometerstand
    61.300
  3. Bouwjaar
    2019
32x
Bmw

X3

  1. Prijs
    € 55.190
  2. Kilometerstand
    2.900
  3. Bouwjaar
    2023
83x
Volvo

V60

  1. Prijs
    € 20.689
  2. Kilometerstand
    120.603
  3. Bouwjaar
    2018
1133x
Tesla

Model 3

  1. Prijs
    € 29.738
  2. Kilometerstand
    74.024
  3. Bouwjaar
    2020
22x
Audi

Q5

  1. Prijs
    € 32.320
  2. Kilometerstand
    50.371
  3. Bouwjaar
    2020
39x
Land rover

Range Rover Evoque

  1. Prijs
    € 33.420
  2. Kilometerstand
    35.174
  3. Bouwjaar
    2020
169x
Ford

Focus

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    81.000
  3. Bouwjaar
    2019
62x
Opel

Corsa

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    2.505
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 2!
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
5 minuten leestijd
Volvo-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
10 minuten leestijd
Wat is BPM?
6 minuten leestijd
Porsche-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant! ik zocht een Mini clubman JCW het scheelde mij bijna €8000 ten opzichte van in Nederland keurige snelle service en vriendelijke...

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

Zeer goed en snel geholpen met...

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

Na veel gedoe met de handelaar in Duitsland heb ik besloten om eenautoimporteren.nl in te schakelen. Mede dankzij de expertise en professionaliteit van...

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel valt het niet mee om een zgan auto te vinden op de markt (wij...

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd. Eerste ervaring met importeren van een auto uit Duitsland,...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....