Auto zoeken
5 minuten leestijd
21-02-2023 Volvo

Volvo-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Volvo-dealer in Duitsland? Ondanks dat Volvo van oorsprong een Zweeds bedrijf is, is het aanbod van nieuwe en gebruikte Volvo modellen in Duitsland ontzettend groot. De Volvo modellen zijn in Duitsland daarnaast ook vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volvo uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volvo modellen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volvo-dealers

Wij raden u aan om een Volvo te zoeken die te koop staat bij een officiële Volvo-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volvo-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volvo-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volvo wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volvo-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. 



Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Volvo

  

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volvo

Het importeren van een jonge Volvo uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volvo kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse dealer. Daarnaast hebben niet alle Volvo-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 7.000 beschikbare Volvo modellen. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volvo-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.




Een Volvo importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Volvo uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volvo-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volvo te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

36x
Skoda

Scala

  1. Prijs
    € 23.970
  2. Kilometerstand
    31.732
  3. Bouwjaar
    2022
138x
Vw

Passat

  1. Prijs
    € 22.480
  2. Kilometerstand
    129.158
  3. Bouwjaar
    2018
60x
Audi

S7

  1. Prijs
    € 63.700
  2. Kilometerstand
    98.300
  3. Bouwjaar
    2020
42x
Bmw

X3

  1. Prijs
    € 45.949
  2. Kilometerstand
    60.500
  3. Bouwjaar
    2021
58x
Vw

Touareg

  1. Prijs
    € 53.800
  2. Kilometerstand
    77.050
  3. Bouwjaar
    2018
33x
Audi

RS5

  1. Prijs
    € 57.500
  2. Kilometerstand
    84.521
  3. Bouwjaar
    2019
19x
Seat

Ateca

  1. Prijs
    € 25.680
  2. Kilometerstand
    32.000
  3. Bouwjaar
    2022
30x
Mazda

2

  1. Prijs
    € 20.222
  2. Kilometerstand
    8.001
  3. Bouwjaar
    2023

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Hyundai-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland
9 minuten leestijd
De BPM op een elektrische auto
9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Xpeng
4 minuten leestijd
MINI-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Goede service, goed behandeld

Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat haar afspraken nakomt. Betrouwbaar, professioneel en kennis van zaken. Niet geheel onbelangrijk is het grote prijsvoordeel...

Komt afspraken goed na, snelle service en neemt de zorgen uit handen.

Op zoek naar een nieuwe auto! Na zelf enkele auto's bekeken te hebben bij dealers in Nederland kwam bij mij het idee 'waarom kan ik zelf geen auto gaan...

Een hele complete service.

Ik ben met mijn wensen bij eenautoimporteren naar binnen gelopen. Zij hebben mij vanaf dat moment in alles begeleid. Ik ben uiteindelijk toch zelf de auto...

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

Ik kan het iedereen aanraden die...

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken....

Een hele goeie service van begin...

Mijn vriend heeft dit bedrijf gevonden die alles uiteindelijk ook super goed heeft afgehandeld. Ze waren beleefd en netjes vertelde ook hoe alles in z’n...

alles liep soepel en word rekening gehouden dat je zsm je auto op kenteken wilt, dus daar doen ze ook hun best voor.