Auto zoeken
5 minuten leestijd
21-02-2023 Volvo

Volvo-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Volvo-dealer in Duitsland? Ondanks dat Volvo van oorsprong een Zweeds bedrijf is, is het aanbod van nieuwe en gebruikte Volvo modellen in Duitsland ontzettend groot. De Volvo modellen zijn in Duitsland daarnaast ook vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volvo uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volvo modellen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volvo-dealers

Wij raden u aan om een Volvo te zoeken die te koop staat bij een officiële Volvo-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volvo-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volvo-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volvo wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volvo-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. 



Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Volvo

  

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volvo

Het importeren van een jonge Volvo uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volvo kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse dealer. Daarnaast hebben niet alle Volvo-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 7.000 beschikbare Volvo modellen. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volvo-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.




Een Volvo importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Volvo uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volvo-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volvo te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

35x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 28.870
  2. Kilometerstand
    35.752
  3. Bouwjaar
    2021
98x
Peugeot

308

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    33.890
  3. Bouwjaar
    2021
48x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 20.998
  2. Kilometerstand
    61.136
  3. Bouwjaar
    2019
49x
Mercedes-benz

A 180

  1. Prijs
    € 20.890
  2. Kilometerstand
    72.000
  3. Bouwjaar
    2020
92x
Jaguar

XF

  1. Prijs
    € 18.980
  2. Kilometerstand
    105.000
  3. Bouwjaar
    2017
90x
Vw

Polo

  1. Prijs
    € 16.850
  2. Kilometerstand
    30.750
  3. Bouwjaar
    2019
69x
Audi

S8

  1. Prijs
    € 90.688
  2. Kilometerstand
    82.011
  3. Bouwjaar
    2020
74x
Smart

ForTwo

  1. Prijs
    € 20.346
  2. Kilometerstand
    6.373
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Dit is de Mercedes EQC
4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Wat is een btw-auto?
6 minuten leestijd
Hybride auto zonder stekker
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 3!
5 minuten leestijd
Hyundai-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Komt afspraken goed na, snelle service en neemt de zorgen uit handen.

Nadat ik mijn keuze kenbaar had gemaakt het moest een Porsche Macan worden is Cindy aan de slag gegaan. Van A tot Z ben ik op de hoogte gehouden met foto's...

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

Een betrokken,symphathiek en ter...

Na een 1e telefonisch contact is alles soepel en verstandig geregeld. Alle zorgen zijn uit handen genomen bij de aanschaf van onze Mercedes GLC 250, welke...

Toch naar eens gaan importeren. Dit werkt super via www.eenautoimporteren.nl. Duidelijke afspraken en transparante voorwaarden. Alle zorg wordt je ontnomen!...

Wat een fijn bedrijf!! Vanaf het zoeken naar de juiste auto tot aan de aflevering zijn we goed begeleid. Alle zorgen worden uit handen genomen. En ondanks...

Tweedehands auto gekocht met Bovag garantie en daar dus ook voor betaald. Zijn aantal dingen en worden niet gemaakt omdat het een oudere auto is. Bedroevend...