Auto zoeken
5 minuten leestijd
21-02-2023 Volvo

Volvo-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Volvo-dealer in Duitsland? Ondanks dat Volvo van oorsprong een Zweeds bedrijf is, is het aanbod van nieuwe en gebruikte Volvo modellen in Duitsland ontzettend groot. De Volvo modellen zijn in Duitsland daarnaast ook vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volvo uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volvo modellen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volvo-dealers

Wij raden u aan om een Volvo te zoeken die te koop staat bij een officiële Volvo-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volvo-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volvo-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volvo wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volvo-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Volvo

  

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volvo

Het importeren van een jonge Volvo uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volvo kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse dealer. Daarnaast hebben niet alle Volvo-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 7.000 beschikbare Volvo modellen. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volvo-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.
Een Volvo importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Volvo uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volvo-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volvo te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

190x
Audi

Q5

 1. Prijs
  € 31.880
 2. Kilometerstand
  52.062
 3. Bouwjaar
  2018
7x
Mazda

CX-5

 1. Prijs
  € 20.790
 2. Kilometerstand
  78.889
 3. Bouwjaar
  2018
218x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 32.990
 2. Kilometerstand
  6.361
 3. Bouwjaar
  2021
32x
Kia

Niro

 1. Prijs
  € 18.490
 2. Kilometerstand
  58.000
 3. Bouwjaar
  2017
8x
Vw

Passat

 1. Prijs
  € 25.480
 2. Kilometerstand
  73.589
 3. Bouwjaar
  2018
3x
Honda

Civic

 1. Prijs
  € 36.990
 2. Kilometerstand
  2.300
 3. Bouwjaar
  2022
14x
Porsche

Taycan

 1. Prijs
  € 95.800
 2. Kilometerstand
  21.600
 3. Bouwjaar
  2021
53x
Jaguar

F-Pace

 1. Prijs
  € 95.841
 2. Kilometerstand
  7.448
 3. Bouwjaar
  2021

Wij helpen je verder

2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?
5 minuten leestijd
Wat is een marge-auto?
5 minuten leestijd
BMW-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Dit is de Jeep Wrangler 4XE
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

De Eigenaar Bart Koolaard, lokt je met verkeerde info over een auto die hij te koop heeft staan naar zijn bedrijf om je een auto te verkopen. Blijkt de...

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Een hele goeie service van begin...

Mijn vriend heeft dit bedrijf gevonden die alles uiteindelijk ook super goed heeft afgehandeld. Ze waren beleefd en netjes vertelde ook hoe alles in z’n...

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.

Leuke mensen en een geweldige transparante...

Het is zeer goed zaken doen met deze mensen, heel openhartig en eerlijk. Ik zal in de toekomst zeker weer van hun expertise gebruik willen maken. 100x...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...