Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-06-2023 Polestar

Dit is de Polestar 2!

De Polestar 2 is een elektrische sedan in de middenklasse. Met zijn strakke Scandinavische design, indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologie zet de Polestar 2 een nieuwe standaard op de elektrische automarkt. Laten we de details verkennen en ontdekken waarom de Polestar 2 een baanbreker is in de elektrische automarkt.

 

De Polestar 2

Op het eerste gezicht trekt de Polestar 2 de aandacht met zijn strakke en minimalistische design. Als een hatchback in de middenklasse biedt de Polestar 2 ruimte en veelzijdigheid. Met vijf deuren en een bagageruimte variërend van 405 tot 446 liter is er voldoende ruimte voor al uw avonturen. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt kan de bagageruimte zelfs worden vergroot tot 1.095 liter. De afmetingen van 4.606 mm lengte, 1.859 mm breedte en 1.473-1.479 mm hoogte geven de Polestar 2 een moderne uitstraling op de weg.

 

Adembenemende prestaties

De Polestar 2 is niet alleen mooi, maar levert ook adembenemende prestaties. Met acceleraties variërend van 4,2 tot 7,4 seconden van 0 naar 100 km/u, brengt hij u snel in beweging. Met zijn krachtige elektrische aandrijving en dual-motor setup biedt de Polestar 2 een responsieve en opwindende rijervaring. U zult verstelt staan van de moeiteloze acceleratie en het naadloze vermogen dat deze elektrische auto levert.Als het op opladen aankomt, biedt de Polestar 2 flexibiliteit en gemak. Met een oplaadtijd van 36-40 uur op 220V en 7-8 uur op 440V kunt u de batterij thuis of bij een laadstation opladen.

 

Verschillende uitvoeringen

De Polestar 2 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er voor verschillende behoeften en budgetten altijd een geschikte match.

 

Polestar 2:                                        Vanaf € 49.900

Polestar 2 Plus:                                Vanaf € 54.900

Polestar 2 Performance:                  Vanaf € 64.650

Polestar 2 Performance Plus:          Vanaf € 70.100

 

De Polestar 2 vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit, waarbij prachtig design, indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologie worden gecombineerd tot één indrukwekkend pakket. Met zijn ruimte, veelzijdigheid en snelle acceleratie biedt de Polestar 2 een unieke rijervaring.bron: https://www.polestar.com/nl


Een Polestar 2 importeren uit Duitsland?

Wist u dat een Polestar 2 uit Duitsland u al snel duizenden euro’s kan besparen ten opzichte van dezelfde Polestar 2 in Nederland?

 

Zoek een Polestar 2 via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest!

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

22x
Vw

Tiguan

 1. Prijs
  € 42.990
 2. Kilometerstand
  15.000
 3. Bouwjaar
  2022
10x
Mercedes-benz

E 53 AMG

 1. Prijs
  € 44.949
 2. Kilometerstand
  92.507
 3. Bouwjaar
  2018
10x
Mercedes-benz

C 200

 1. Prijs
  € 35.810
 2. Kilometerstand
  39.419
 3. Bouwjaar
  2022
32x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 22.620
 2. Kilometerstand
  21.562
 3. Bouwjaar
  2022
14x
Citroen

C4 Cactus

 1. Prijs
  € 22.800
 2. Kilometerstand
  46.927
 3. Bouwjaar
  2020
7x
Tesla

Model S

 1. Prijs
  € 37.990
 2. Kilometerstand
  100.000
 3. Bouwjaar
  2018
1037x
Seat

Arona

 1. Prijs
  € 20.500
 2. Kilometerstand
  18.538
 3. Bouwjaar
  2022
21x
Nissan

X-Trail

 1. Prijs
  € 18.900
 2. Kilometerstand
  68.000
 3. Bouwjaar
  2019

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Wat is MWST in Duitsland?
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
2 minuten leestijd
Elektrische auto importeren in Nederland rijden met MIA regeling
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Tevreden klanten

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd. Eerste ervaring met importeren van een auto uit Duitsland,...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!