Auto zoeken
6 minuten leestijd
28-12-2022 Porsche

Porsche-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Porsche-dealer in Duitsland? Het aanbod van nieuwe en tweedehands Porsches is in Duitsland vele malen groter dan in Nederland. Daarnaast zijn de Porsches in Duitsland vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Is het uw droom om een mooie Porsche te rijden en bent u daarom op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche? Dan is het zeker de moeite waard om in Duitsland te kijken.

 

Het importeren van een Porsche uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Aangezien een Porsche over het algemeen een vrij hoge nieuwwaarde heeft, kunt u al snel een importeer voordeel van € 6.000 tot € 10.000 behalen.  

 

Overzicht Duitse Porsche-dealers

Wij raden u aan om een Porsche te zoeken die te koop staat bij een officiële Porsche-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Porsche-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Porsche-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Porsche wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er veel officiële Porsche-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in en rondom Essen ruim 78 officiële Porsche-dealers te vinden.


porsche dealers duitsland


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Porsche

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Porsche

Het importeren van een jonge Porsche uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Porsche kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Porsche-dealer. Daarnaast hebben niet alle Porsche-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vind je meer dan 5.500 Porsches. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Porsche-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Op onze website vind je verschillende modellen, zoals de Porsche Cayanne, de Porsche Macan, de Porsche Panamera, de Porsche 911, de Porsche Cayman, de Porsche Boxster.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Porsches wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Porsches!


porsche dealers duitsland


Een Porsche importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Porsche uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Porsche-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Porsche laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Porsche te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

1x
Mercedes-benz

A 180

 1. Prijs
  € 30.220
 2. Kilometerstand
  10.501
 3. Bouwjaar
  2022
12x
Vw

T6 Transporter

 1. Prijs
  € 24.500
 2. Kilometerstand
  48.677
 3. Bouwjaar
  2019
11x
Mercedes-benz

EQC

 1. Prijs
  € 46.839
 2. Kilometerstand
  53.868
 3. Bouwjaar
  2020
30x
Mercedes-benz

E 250

 1. Prijs
  € 32.990
 2. Kilometerstand
  89.177
 3. Bouwjaar
  2018
227x
Toyota

Corolla

 1. Prijs
  € 22.990
 2. Kilometerstand
  6.982
 3. Bouwjaar
  2022
13x
Kia

Niro

 1. Prijs
  € 35.990
 2. Kilometerstand
  7.000
 3. Bouwjaar
  2023
65x
Volvo

XC 40

 1. Prijs
  € 20.450
 2. Kilometerstand
  72.384
 3. Bouwjaar
  2019
225x
Bmw

540

 1. Prijs
  € 35.890
 2. Kilometerstand
  47.753
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 3!
7 minuten leestijd
Dit is de Mercedes EQC
9 minuten leestijd
De BPM op een elektrische auto
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX
5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Audi-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel valt het niet mee om een zgan auto te vinden op de markt (wij...

Onze ervaring met eenautoimporteren.nl was super. Voor een volgende auto zou ik hen zonder twijfel weer inschakelen. De service was uitstekend, begripvol,...

Komt afspraken goed na, snelle service en neemt de zorgen uit handen.

Nooit eerder gedacht om een auto te importeren. Werd heel goed geïnformeerd en begeleid door Cindy . Iedere stap in het proces werd duidelijk gecommuniceerd....

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.

Goede service en snel contact ...

Een tijdje terug een auto laten importeren uit Duitsland. Het ging hier om een Ford Focus RS uit 2016. Voorafgaand had ik nog wel vragen over de auto,...

Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Alle contacten met de dealer gingen via Eenautoimporteren.nl. Daarbij hebben ze naar mijn idee een goede prijs...

Zo’n aanpak voegt een dimensie...

Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Een bedrijf dat uitsluitend bij officiële dealers koopt. Zowel Sarah als Cindy waren zeer behulpzaam...