Auto zoeken
6 minuten leestijd
28-12-2022 Porsche

Porsche-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Porsche-dealer in Duitsland? Het aanbod van nieuwe en tweedehands Porsches is in Duitsland vele malen groter dan in Nederland. Daarnaast zijn de Porsches in Duitsland vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Is het uw droom om een mooie Porsche te rijden en bent u daarom op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche? Dan is het zeker de moeite waard om in Duitsland te kijken.

 

Het importeren van een Porsche uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Aangezien een Porsche over het algemeen een vrij hoge nieuwwaarde heeft, kunt u al snel een importeer voordeel van € 6.000 tot € 10.000 behalen.  

 

Overzicht Duitse Porsche-dealers

Wij raden u aan om een Porsche te zoeken die te koop staat bij een officiële Porsche-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Porsche-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Porsche-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Porsche wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er veel officiële Porsche-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in en rondom Essen ruim 78 officiële Porsche-dealers te vinden.


porsche dealers duitsland


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Porsche

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Porsche

Het importeren van een jonge Porsche uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Porsche kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Porsche-dealer. Daarnaast hebben niet alle Porsche-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vind je meer dan 5.500 Porsches. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Porsche-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Op onze website vind je verschillende modellen, zoals de Porsche Cayanne, de Porsche Macan, de Porsche Panamera, de Porsche 911, de Porsche Cayman, de Porsche Boxster.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Porsches wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Porsches!


porsche dealers duitsland


Een Porsche importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Porsche uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Porsche-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Porsche laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Porsche te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

32x
Vw

T7 Multivan

 1. Prijs
  € 48.999
 2. Kilometerstand
  2.100
 3. Bouwjaar
  2022
1x
Mercedes-benz

GLC 250

 1. Prijs
  € 32.725
 2. Kilometerstand
  52.700
 3. Bouwjaar
  2018
62x
Audi

TT

 1. Prijs
  € 28.480
 2. Kilometerstand
  76.390
 3. Bouwjaar
  2017
36x
Bmw

320

 1. Prijs
  € 31.890
 2. Kilometerstand
  34.300
 3. Bouwjaar
  2020
14x
Mercedes-benz

EQB

 1. Prijs
  € 52.890
 2. Kilometerstand
  5.690
 3. Bouwjaar
  2022
70x
Skoda

Kamiq

 1. Prijs
  € 21.472
 2. Kilometerstand
  23.100
 3. Bouwjaar
  2019
10x
Tesla

Model Y

 1. Prijs
  € 55.000
 2. Kilometerstand
  22.490
 3. Bouwjaar
  2021
14x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 19.480
 2. Kilometerstand
  145.518
 3. Bouwjaar
  2017

Wij helpen je verder

12 minuten leestijd
Een occasion uit Duitsland
9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021
7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
6 minuten leestijd
Porsche-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Tevreden klanten

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren. Die spanning wordt weggenomen doordat je gedurende het proces...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde...

Een hele goeie service van begin...

Mijn vriend heeft dit bedrijf gevonden die alles uiteindelijk ook super goed heeft afgehandeld. Ze waren beleefd en netjes vertelde ook hoe alles in z’n...