Auto zoeken
6 minuten leestijd
28-12-2022 Porsche

Porsche-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Porsche-dealer in Duitsland? Het aanbod van nieuwe en tweedehands Porsches is in Duitsland vele malen groter dan in Nederland. Daarnaast zijn de Porsches in Duitsland vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Is het uw droom om een mooie Porsche te rijden en bent u daarom op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche? Dan is het zeker de moeite waard om in Duitsland te kijken.

 

Het importeren van een Porsche uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Aangezien een Porsche over het algemeen een vrij hoge nieuwwaarde heeft, kunt u al snel een importeer voordeel van € 6.000 tot € 10.000 behalen.  

 

Overzicht Duitse Porsche-dealers

Wij raden u aan om een Porsche te zoeken die te koop staat bij een officiële Porsche-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Porsche-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Porsche-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Porsche wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er veel officiële Porsche-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in en rondom Essen ruim 78 officiële Porsche-dealers te vinden.


porsche dealers duitsland


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Porsche

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Porsche

Het importeren van een jonge Porsche uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Porsche kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Porsche-dealer. Daarnaast hebben niet alle Porsche-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vind je meer dan 5.500 Porsches. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Porsche-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Op onze website vind je verschillende modellen, zoals de Porsche Cayanne, de Porsche Macan, de Porsche Panamera, de Porsche 911, de Porsche Cayman, de Porsche Boxster.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Porsches wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Porsches!


porsche dealers duitsland


Een Porsche importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Porsche uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Porsche-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Porsche laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Porsche te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

11x
Opel

Insignia

  1. Prijs
    € 24.990
  2. Kilometerstand
    18.800
  3. Bouwjaar
    2021
40x
Kia

Soul

  1. Prijs
    € 22.990
  2. Kilometerstand
    14.959
  3. Bouwjaar
    2019
55x
Mercedes-benz

C 200

  1. Prijs
    € 20.480
  2. Kilometerstand
    105.969
  3. Bouwjaar
    2019
1690x
Kia

Niro

  1. Prijs
    € 38.990
  2. Kilometerstand
    711
  3. Bouwjaar
    2022
27x
Kia

Sorento

  1. Prijs
    € 39.980
  2. Kilometerstand
    19.820
  3. Bouwjaar
    2023
95x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 20.470
  2. Kilometerstand
    53.929
  3. Bouwjaar
    2019
32x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 23.460
  2. Kilometerstand
    45.140
  3. Bouwjaar
    2021
40x
Skoda

Enyaq

  1. Prijs
    € 32.440
  2. Kilometerstand
    22.460
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX
10 minuten leestijd
Wat is BPM?
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 2!
7 minuten leestijd
Dit is de Mercedes EQC
6 minuten leestijd
Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Na een praatje te hebben gemaakt op kantoor van eenautoimporteren.nl was ik er al snel uit. Bart & Cindy leggen duidelijk uit hoe het allemaal geregeld...

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...

Onze ervaring met eenautoimporteren.nl was super. Voor een volgende auto zou ik hen zonder twijfel weer inschakelen. De service was uitstekend, begripvol,...

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Goede service, goed behandeld

Ik was al een tijdje opzoek naar een Mercedes A Klasse. Maar kon niks vinden binnen mijn budget. Toen hoorde ik dat het in Duitsland een stuk voordeliger...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.

Dit is de eerste keer dat ik een auto heb aangeschaft in het buitenland. Bart en Cindy hebben het import proces duidelijk uitgelegd en waren altijd snel...

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!