Auto zoeken
6 minuten leestijd
28-12-2022 Porsche

Porsche-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Porsche-dealer in Duitsland? Het aanbod van nieuwe en tweedehands Porsches is in Duitsland vele malen groter dan in Nederland. Daarnaast zijn de Porsches in Duitsland vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Is het uw droom om een mooie Porsche te rijden en bent u daarom op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche? Dan is het zeker de moeite waard om in Duitsland te kijken.

 

Het importeren van een Porsche uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Aangezien een Porsche over het algemeen een vrij hoge nieuwwaarde heeft, kunt u al snel een importeer voordeel van € 6.000 tot € 10.000 behalen.  

 

Overzicht Duitse Porsche-dealers

Wij raden u aan om een Porsche te zoeken die te koop staat bij een officiële Porsche-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Porsche-dealers in Nederland.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Porsche-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Porsche wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er veel officiële Porsche-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in en rondom Essen ruim 78 officiële Porsche-dealers te vinden.


porsche dealers duitsland


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Porsche

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Porsche

Het importeren van een jonge Porsche uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Porsche kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Porsche-dealer. Daarnaast hebben niet alle Porsche-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vind je meer dan 5.500 Porsches. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Porsche-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Op onze website vind je verschillende modellen, zoals de Porsche Cayanne, de Porsche Macan, de Porsche Panamera, de Porsche 911, de Porsche Cayman, de Porsche Boxster.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Porsches wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Porsches!


porsche dealers duitsland


Een Porsche importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Porsche uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Porsche-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Porsche laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Porsche te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

202x
Mercedes-benz

C 200

  1. Prijs
    € 20.290
  2. Kilometerstand
    90.000
  3. Bouwjaar
    2018
31x
Suzuki

Swift

  1. Prijs
    € 20.990
  2. Kilometerstand
    11.000
  3. Bouwjaar
    2021
135x
Mercedes-benz

Citan

  1. Prijs
    € 20.480
  2. Kilometerstand
    11.050
  3. Bouwjaar
    2018
111x
Vw

T-Roc

  1. Prijs
    € 35.399
  2. Kilometerstand
    12.173
  3. Bouwjaar
    2022
53x
Renault

Clio

  1. Prijs
    € 20.170
  2. Kilometerstand
    1.000
  3. Bouwjaar
    2023
41x
Vw

T-Roc

  1. Prijs
    € 21.398
  2. Kilometerstand
    94.864
  3. Bouwjaar
    2019
26x
Volvo

XC 90

  1. Prijs
    € 39.980
  2. Kilometerstand
    106.421
  3. Bouwjaar
    2019
43x
Mercedes-benz

SLC 43 AMG

  1. Prijs
    € 44.980
  2. Kilometerstand
    55.040
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021
5 minuten leestijd
Invoerrechten voor auto's
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 2!
7 minuten leestijd
Dit is de Jeep Wrangler 4XE
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk JAC Motors

Veelgestelde vragen

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Tevreden klanten

Zo’n aanpak voegt een dimensie...

Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Een bedrijf dat uitsluitend bij officiële dealers koopt. Zowel Sarah als Cindy waren zeer behulpzaam...

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Uitstekende service. Alles snel en prettig afgerond. Wil je een auto importeren, dan raad ik hen ten zeerste aan.

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...

Ik heb nu meerdere keren via dit bedrijf een auto geimporteerd ( 5 x in totaal ) En iedere keer weer is de ervaring heel plezierig, snel efficiënt netjes...

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu in 2020 heb ik mijn eerste auto laten importeren en...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...