Auto zoeken
4 minuten leestijd
18-05-2023 Hongqi

De Hongqi E-HS9: een luxe, volledig elektrische SUV

De Hongqi E-HS9 is een 100% elektrische SUV van Chinese afkomst. Deze luxe auto is ruim 5,2 meter: een echte full-size SUV! De auto is sinds kort verkrijgbaar in Nederland tegen een vanaf prijs van € 83.590,-. Vanwege de forse prijs is het essentieel om de totale waarde van deze premium SUV in overweging te nemen. We nemen de Hongqi E-HS9 met u door!

 

Indrukwekkende prestaties

De Hongqi E-HS9 biedt indrukwekkende prestaties. Met een krachtige elektrische aandrijflijn kan deze luxe SUV snel accelereren en soepel rijden. De E-HS9 heeft een fors rijbereik van 465 km. Al is deze natuurlijk wel afhankelijk van het rijgedrag etc. Hierdoor kan deze SUV zonder zorgen lange afstanden afleggen. Voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en duurzaamheid, kan de Hongqi E-HS9 een aantrekkelijke optie zijn.

 

Het interieur

Het interieur van de Hongqi E-HS9 is een oase van luxe en comfort. De SUV is voorzien van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor een verfijnde sfeer wordt gecreëerd. Het interieurontwerp is zorgvuldig doordacht, met aandacht voor detail en ergonomie. Passagiers kunnen genieten van ruime zitplaatsen, geavanceerde infotainmentsystemen en een scala aan moderne gemakken. De E-HS9 biedt een weelderige en comfortabele rijervaring voor zowel de bestuurder als de passagiers.  



 

Geavanceerde technologieën

De Hongqi E-HS9 is uitgerust met geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Van adaptieve cruise control tot dodehoekdetectie en automatische noodremmen. De E-HS9 biedt een uitgebreid scala aan functies die de veiligheid van de inzittende waarborgen. Deze geavanceerde technologieën dragen bij aan het gevoel van gemoedsrust en vertrouwen tijdens het rijden.

 

Prijs

De hoge prijs (vanaf € 83.590,-.) kan een belemmering zijn voor potentiële kopers. Het is dan ook belangrijk om de concurrentie in overweging te nemen. Vergelijkbare luxe elektrische SUV’s van andere merken zijn echter vaak aanzienlijk duurder. In vergelijking met de concurrenten biedt de Hongqi E-HS9 een competitieve prijs.

 

Hongqi wordt steeds populairder

Hongqi profileert zichzelf als een symbool van luxe en prestige en wint hiermee langzamerhand steeds meer populariteit. In China is het bezitten van een Honghi-voertuig een statussymbool geworden en de E-HS9 draagt bij aan deze reputatie. Voor degenen die waarde hechten aan exclusiviteit en het bezitten van een unieke auto, kan de Hongqi E-HS9 een aantrekkelijke keuze zijn.



 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Al met al is de Hongqi E-HS9 een luxe elektrische SUV die indruk maakt met zijn stijlvolle ontwerp, krachtige prestaties, luxe interieur en geavanceerde technologieën. Bent u geïnteresseerd in een Hongqi E-HS9? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bent u op zoek naar een ander merk? Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

89x
Opel

Mokka

  1. Prijs
    € 21.879
  2. Kilometerstand
    10.428
  3. Bouwjaar
    2021
205x
Bmw

428 Gran Coupe

  1. Prijs
    € 18.500
  2. Kilometerstand
    35.500
  3. Bouwjaar
    2016
669x
Bmw

420 Gran Coupe

  1. Prijs
    € 20.980
  2. Kilometerstand
    115.245
  3. Bouwjaar
    2018
767x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 17.799
  2. Kilometerstand
    83.500
  3. Bouwjaar
    2016
610x
Renault

Scenic

  1. Prijs
    € 18.700
  2. Kilometerstand
    9.000
  3. Bouwjaar
    2019
147x
Mercedes-benz

Vito

  1. Prijs
    € 20.801
  2. Kilometerstand
    25.177
  3. Bouwjaar
    2021
61x
Jaguar

XE

  1. Prijs
    € 31.980
  2. Kilometerstand
    34.294
  3. Bouwjaar
    2020
52x
Mini

ONE

  1. Prijs
    € 20.330
  2. Kilometerstand
    3.139
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Wanneer is het importeren van een Duitse auto interessant?
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto
5 minuten leestijd
Audi-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Dit is de Hyundai IONIQ 6
4 minuten leestijd
WLTP regeling vervangt de NEDC regeling
4 minuten leestijd
Wat is een btw-auto?

Veelgestelde vragen

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Wat een fijn bedrijf!! Vanaf het zoeken naar de juiste auto tot aan de aflevering zijn we goed begeleid. Alle zorgen worden uit handen genomen. En ondanks...

Ik heb nu meerdere keren via dit bedrijf een auto geimporteerd ( 5 x in totaal ) En iedere keer weer is de ervaring heel plezierig, snel efficiënt netjes...

In eerste instantie contact gehad met een nieuwe niet zo kundige medewerker. Hierdoor liep de communicatie niet heel goed. Dit werd gezien en overgenomen...

Zij hebben met mij een zéér tevreden...

Het team van dit bedrijf is zeer behulpzaam en niets is hun teveel. Meerdere keren heb ik een offerte opgevraagd waarbij ik niet de indruk kreeg dat het...

Ik heb koolaard ervaren als een top bedrijf Niks is voor deze mensen teveel je kan er binnenstappen voor een simpele vraag of een auto invoeren en alles...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

De Eigenaar Bart Koolaard, lokt je met verkeerde info over een auto die hij te koop heeft staan naar zijn bedrijf om je een auto te verkopen. Blijkt de...