Auto zoeken
5 minuten leestijd
15-05-2023 Hyundai

Dit is de Hyundai IONIQ 6

De Hyundai IONIQ 6 is de nieuwste toevoeging aan het elektrische wagenpark van Hyundai. Het voertuig werd onthuld op de internationale Automobil Ausstellung (IAA) in 2021. Sindsdien heeft de IONIQ 6 veel aandacht getrokken vanwege zijn indrukwekkende specificaties en opvallende ontwerp.

 

De IONIQ 6 is een middelgrote sedan die is gebaseerd op het Hyundai E-GMP-platform. Dit platform is speciaal ontworpen voor elektrische voertuigen en biedt een reeks voordelen, waaronder een laag zwaartepunt en een grote actieradius.

 

Het ontwerp

Een van de meest opvallende aspecten van de Hyundai IONIQ 6 is het ontwerp. Het voertuig heeft een gestroomlijnde en sportieve uitstraling, met een slanke carrosserie en scherpe lijnen. Het ontwerp is geïnspireerd op de Hyundai Prophecy Concept, een futuristisch voertuig dat in 2020 werd onthuld.

 

Actieradius

De IONIQ 6 wordt geleverd met een krachtige elektromotor die 225 kW (308 pk) levert. Dit vermogen wordt geleverd aan de achterwielen, wat resulteert in een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 5 seconden. De auto heeft ook een actieradius van meer dan 500 kilometer op een volle lading, wat meer dan voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten.

 

Het interieur

Een ander opvallend aspect van de Hyundai IONIQ 6 is het interieur. Het voertuig heeft een ruim en modern interieur, met een minimalistisch ontwerp en hoogwaardige materialen. Het dashboard is voorzien van een groot touchscreen-infotainmentsysteem en het voertuig wordt geleverd met een reeks geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en automatisch noodremmen.

 

Laadtijd

De Hyundai IONIQ 6 wordt ook geleverd met een aantal oplaadmogelijkheden, waaronder snelladen tot 350 kW. Dit betekent dat het voertuig in slechts 18 minuten tot 80% kan worden opgeladen. Het voertuig wordt ook geleverd met een draadloos oplaadsysteem, dat het gemakkelijk maakt om het voertuig op te laden zonder kabels te hoeven aansluiten.

 

Al met al is de IONIQ 6 een indrukwekkende elektrische auto die de lat hoog legt voor de concurrentie. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, krachtige motor en geavanceerde functies, is de IONIQ 6 een uitstekende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een elektrische auto van de volgende generatie. Naast de IONIQ 6 heeft Hyundai nog meer elektrische modellen op de markt gebracht. Namelijk de IONIQ 5, de Kona Electric, Tucson, Nexo en de I20.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

39x
Mercedes-benz

GLE 400

  1. Prijs
    € 83.990
  2. Kilometerstand
    11.700
  3. Bouwjaar
    2022
54x
Audi

Q5

  1. Prijs
    € 31.992
  2. Kilometerstand
    110.887
  3. Bouwjaar
    2020
28x
Mercedes-benz

GLA 180

  1. Prijs
    € 21.799
  2. Kilometerstand
    49.400
  3. Bouwjaar
    2019
25x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 26.130
  2. Kilometerstand
    45.030
  3. Bouwjaar
    2021
83x
Bmw

225 Active Tourer

  1. Prijs
    € 21.497
  2. Kilometerstand
    32.240
  3. Bouwjaar
    2020
169x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 23.450
  2. Kilometerstand
    121.000
  3. Bouwjaar
    2021
13x
Vw

Caddy

  1. Prijs
    € 21.899
  2. Kilometerstand
    85.600
  3. Bouwjaar
    2019
13x
Hyundai

Tucson

  1. Prijs
    € 22.979
  2. Kilometerstand
    26.186
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Xpeng
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 3!

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Tevreden klanten

Goede service en snel contact ...

Een tijdje terug een auto laten importeren uit Duitsland. Het ging hier om een Ford Focus RS uit 2016. Voorafgaand had ik nog wel vragen over de auto,...

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Na een belletje plegen gingen ze gelijk aan de slag, alles is netjes uitgelegd en zoals belooft liep het ook allemaal. Dikke aanrader alles is goed geregeld...

Ik had niet verwacht dat ik een paar weken na m’n eerste e-mail met wat algemene vragen nu al in bezit zou zijn van mijn nieuwe VW Beetle. De vragen...

Maakt alle verwachtingen waar!...

Goede en professionele begeleiding/service bij het importeren van een auto uit het buitenland.

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Alle contacten met de dealer gingen via Eenautoimporteren.nl. Daarbij hebben ze naar mijn idee een goede prijs...

Goede service, goed behandeld

Toen de Volvo V90 eenmaal tweedehands te koop was in Nederland vond ik de auto nog veel te duur. Via mobile.de zag ik de V90 in mijn prijsklasse. Binnen...