Auto zoeken
5 minuten leestijd
15-05-2023 Hyundai

Dit is de Hyundai IONIQ 6

De Hyundai IONIQ 6 is de nieuwste toevoeging aan het elektrische wagenpark van Hyundai. Het voertuig werd onthuld op de internationale Automobil Ausstellung (IAA) in 2021. Sindsdien heeft de IONIQ 6 veel aandacht getrokken vanwege zijn indrukwekkende specificaties en opvallende ontwerp.

 

De IONIQ 6 is een middelgrote sedan die is gebaseerd op het Hyundai E-GMP-platform. Dit platform is speciaal ontworpen voor elektrische voertuigen en biedt een reeks voordelen, waaronder een laag zwaartepunt en een grote actieradius.

 

Het ontwerp

Een van de meest opvallende aspecten van de Hyundai IONIQ 6 is het ontwerp. Het voertuig heeft een gestroomlijnde en sportieve uitstraling, met een slanke carrosserie en scherpe lijnen. Het ontwerp is geïnspireerd op de Hyundai Prophecy Concept, een futuristisch voertuig dat in 2020 werd onthuld.

 

Actieradius

De IONIQ 6 wordt geleverd met een krachtige elektromotor die 225 kW (308 pk) levert. Dit vermogen wordt geleverd aan de achterwielen, wat resulteert in een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/u in minder dan 5 seconden. De auto heeft ook een actieradius van meer dan 500 kilometer op een volle lading, wat meer dan voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten.

 

Het interieur

Een ander opvallend aspect van de Hyundai IONIQ 6 is het interieur. Het voertuig heeft een ruim en modern interieur, met een minimalistisch ontwerp en hoogwaardige materialen. Het dashboard is voorzien van een groot touchscreen-infotainmentsysteem en het voertuig wordt geleverd met een reeks geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en automatisch noodremmen.

 

Laadtijd

De Hyundai IONIQ 6 wordt ook geleverd met een aantal oplaadmogelijkheden, waaronder snelladen tot 350 kW. Dit betekent dat het voertuig in slechts 18 minuten tot 80% kan worden opgeladen. Het voertuig wordt ook geleverd met een draadloos oplaadsysteem, dat het gemakkelijk maakt om het voertuig op te laden zonder kabels te hoeven aansluiten.

 

Al met al is de IONIQ 6 een indrukwekkende elektrische auto die de lat hoog legt voor de concurrentie. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, krachtige motor en geavanceerde functies, is de IONIQ 6 een uitstekende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een elektrische auto van de volgende generatie. Naast de IONIQ 6 heeft Hyundai nog meer elektrische modellen op de markt gebracht. Namelijk de IONIQ 5, de Kona Electric, Tucson, Nexo en de I20.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

44x
Audi

Q5

  1. Prijs
    € 37.777
  2. Kilometerstand
    46.605
  3. Bouwjaar
    2020
5x
Mercedes-benz

  1. Prijs
    € 20.218
  2. Kilometerstand
    9.899
  3. Bouwjaar
    2021
56x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 39.979
  2. Kilometerstand
    11.447
  3. Bouwjaar
    2022
32x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 25.975
  2. Kilometerstand
    27.769
  3. Bouwjaar
    2021
139x
Bmw

X1

  1. Prijs
    € 21.450
  2. Kilometerstand
    59.921
  3. Bouwjaar
    2020
97x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 36.990
  2. Kilometerstand
    22.000
  3. Bouwjaar
    2021
48x
Skoda

Kodiaq

  1. Prijs
    € 36.880
  2. Kilometerstand
    30.400
  3. Bouwjaar
    2022
27x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 24.722
  2. Kilometerstand
    24.381
  3. Bouwjaar
    2023

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
5 minuten leestijd
Ford-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
BMW-dealers in Duitsland
9 minuten leestijd
De BPM op een elektrische auto

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...

Maakt alle verwachtingen waar!...

Goede en professionele begeleiding/service bij het importeren van een auto uit het buitenland.

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde...

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...