Auto zoeken
5 minuten leestijd
18-07-2022 Audi

Audi-dealers in Duitsland

De Duitse automarkt is ruim 6x zo groot als de Nederlandse automarkt. Het aanbod van nieuwe en jonge Audi’s is in Duitsland daarom een stuk groter. Daarnaast worden de Audi’s in de fabriek luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Oftewel, een luxer uitgeruste auto voor minder geld. Het importeren van een Audi uit Duitsland kan dan ook een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Niet gek dus dat veel mensen op zoek gaan naar een Audi-dealer in Duitsland.

 

Overzicht Duitse Audi-dealers

Wanneer je op zoek gaat naar een Audi-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of je een nieuwe Audi wilt of een occasion. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op wanneer je een Audi importeert.

 

audi dealers duitsland

In Duitsland zijn er vele officiële Audi-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. In het grensgebied met Nederland vind je al ruim 93 officiële Audi-dealers. Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgevens, op: https://www.audi.de/de/brand/de/haendlersuche.html


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Audi

Het importeren van een jonge Audi uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Audi kan echter een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse Audi-dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle Audi-dealers hebben hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 45.000 Audi’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Audi-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Heeft u geen zin en/of tijd om alle Audi dealers in Duitsland af te speuren naar uw droomauto? Zoek uw droomauto via onze website.


audi dealers duitsland

  

Een Audi importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse Audi komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Audi-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Audi te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

142x
Mazda

MX-5

 1. Prijs
  € 26.980
 2. Kilometerstand
  4.890
 3. Bouwjaar
  2020
104x
Renault

Captur

 1. Prijs
  € 19.640
 2. Kilometerstand
  9.078
 3. Bouwjaar
  2019
80x
Mercedes-benz

CLA 180 Shooting Brake

 1. Prijs
  € 26.480
 2. Kilometerstand
  52.469
 3. Bouwjaar
  2021
103x
Toyota

Corolla

 1. Prijs
  € 25.490
 2. Kilometerstand
  47.000
 3. Bouwjaar
  2019
2x
Bmw

118

 1. Prijs
  € 26.850
 2. Kilometerstand
  45.400
 3. Bouwjaar
  2020
4x
Volvo

V40

 1. Prijs
  € 23.690
 2. Kilometerstand
  21.693
 3. Bouwjaar
  2019
91x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 27.870
 2. Kilometerstand
  64.918
 3. Bouwjaar
  2018
131x
Audi

A6

 1. Prijs
  € 54.876
 2. Kilometerstand
  27.990
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
5 minuten leestijd
Audi-dealers in Duitsland
9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker weer via Bart en zijn leuke team aanschaffen!

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde...

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Goede service en open kaart

Persoonlijk contact, snelle reacties en goed bereikbaar. Je krijgt een eerlijk verhaal met inzicht in alle kosten. Geen verassingen.

De kop zegt het al maar deze mensen houden echt van hun klanten en hun vak. De onderhandelingen en de afhandeling waren voortreffelijk. Ouderwets fijne...

Perfecte Service

Diverse occasions gevonden in Duitsland. Cindy heeft goed meegekeken en per auto een duidelijk kostenplaatje gemaakt. Ook eerlijk advies. Volledige onderhoudshistorie...

Prima informatie!

Bij het eerste contact voelde het gelijk al goed. Cindy communiceerde vakkundig en kan de informatie goed verwoorden. Vol spanning wachtte we op Bart om...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.