Auto zoeken
6 minuten leestijd
25-05-2022 Opel Rocks E

Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel

Afbeelding: Opel


De nieuwe Opel Rock-e is de tegenhanger van de Citroën AMI. Net als de Ami is de Opel Rocks-e een 100% elektrische stadsauto op brommerkenteken. Omdat de Rocks-e op een brommerkenteken staat is het voor 16 en 17 jarige ook mogelijk om in de Rocks-e te rijden. Daarnaast betaal je nooit meer parkeerkosten omdat de Opel Rocks-e net als een brommer gewoon op de stoep mag worden geparkeerd.

 

De actieradius van de Opel Rocks-e

De Opel Rocks-e heeft een topsnelheid van 45 km per uur en een actieradius van 75 kilometer. Omdat je in de stad vaak korte ritjes maakt is de Opel Rocks-e een ideale stadsauto. De Opel Rocks-e is 100% opgeladen binnen 4 uur, gewoon via het stopcontact. Ook is er de mogelijkheid om te laden via een laadpaal doormiddel van een adapter. Net als de Citroën AMI levert de Opel Rocks-e 8 PK doormiddel van een batterijkracht van 5,5 kWh.


Uitvoeringen: Standaard, Tekno en Klub.

De Opel Rocks-e is beschikbaar in drie uitvoeringen. Het instapmodel is de normale Opel Rocks-e. Daarnaast zijn de Opel Rocks-e Tekno en de Opel Rocks-e Klub geïntroduceerd. De Opel Rocks-e Tekno heeft gele accenten zowel binnen als buiten op de auto. De Opel Rocks-e Klub variant heeft grijze accenten op en in de auto. Zowel de Tekno en de Klub hebben een aantal leuke extra’s ten opzichte van het standaardmodel. De modellen zijn namelijk uitgevoerd met design-wieldoppen, opbergvakken op het dashboard, een tas haak aan de bijrijderskant, een opbergnet op de portieren en bij deze modellen wordt een Opel bluetooth connectBox geleverd om muziek af te spelen in de auto.

 

De binnenkant van de Opel Rocks-e

De auto is 2,4 meter lang en is 1,4 meter breed. Door het kleine formaat is de auto ideaal voor in grote steden. Ook is het een ideale auto voor jongeren met een brommerrijbewijs om alvast te wennen aan een echte auto.

 

Hoewel de auto van buiten niet groot lijkt. Is hij van binnen weldegelijk ruim en overzichtelijk. Er is plaats voor twee personen en plek voor kleine bagage bij de beenruimte van de bijrijder. De Opel Rocks-e voelt ruim aan door het gebruik van relatief grote ramen en een panorama dak. De auto is daarom erg overzichtelijk en daardoor erg fijn in het gebruiksgemak.

 

De deuren van de Opel Rocks-e gaan beide in een andere richting open. Opel heeft één deur geproduceerd en aan beide kanten gebruikt. De deur aan de kant van de bestuurder gaat open tegen het verkeer in en de deur aan de bijrijderskant juist met het verkeer mee. De klapramen geven een echt nostalgisch gevoel en doen de uitstraling van de Opel Rocks-e ten goede.

 

Ideale stadsauto’s

Naast de Opel Rocks-e zijn er recent nog meer voordelige kleine elektrische auto’s uitgebracht die ideaal zijn voor de stad. Bekijk en lees meer over de Citroën AMI en de Renault ZOE.

 

Een Opel Rocks-e importeren

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Opel Rocks-e wat voor jou? Omdat de nieuwe Opel Rocks-e nog maar relatief kort op de markt is hebben wij momenteel nog geen occasions op onze website staan. Wel zijn we hier druk mee bezig. Neem contact met ons op voor ons actuele aanbod van de Opel Rocks-e.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

43x
Bmw

X3

 1. Prijs
  € 32.999
 2. Kilometerstand
  62.300
 3. Bouwjaar
  2019
26x
Mercedes-benz

GLA 250

 1. Prijs
  € 38.980
 2. Kilometerstand
  9.114
 3. Bouwjaar
  2021
20x
Porsche

Panamera

 1. Prijs
  € 103.900
 2. Kilometerstand
  17.900
 3. Bouwjaar
  2020
37x
Audi

S5

 1. Prijs
  € 39.990
 2. Kilometerstand
  66.000
 3. Bouwjaar
  2018
226x
Citroen

E-MEHARI

 1. Prijs
  € 22.222
 2. Kilometerstand
  6.500
 3. Bouwjaar
  2019
65x
Vw

T-Cross

 1. Prijs
  € 19.450
 2. Kilometerstand
  31.498
 3. Bouwjaar
  2022
55x
Vw

Polo

 1. Prijs
  € 20.290
 2. Kilometerstand
  45.701
 3. Bouwjaar
  2020
24x
Audi

A6

 1. Prijs
  € 34.969
 2. Kilometerstand
  52.400
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
4 minuten leestijd
Wat is een btw-auto?
7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
1 minuut leestijd
Eenautoimporteren sponsort Rotterdamse Hockey Club Tempo '34
2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?
4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Tevreden klanten

Super geholpen

Ik ben werkelijk heel goed en adequaat geholpen door de mensen van eenautoimporteren.nl, ze hebben onderhandeld alle zorg uit handen genomen van transport,...

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde...

Meerdere auto’s laten importeren, altijd vlot en snel verlopen dus een dikke 10 voor dit bedrijf

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

TOP SERVICE

Wat een prachtig bedrijf. Vanaf minuut 1 heel goed contact. Niets is te veel gevraagd. In no time hadden ze een auto gevonden. Precies wat ik zocht. Elk...