Auto zoeken
7 minuten leestijd
24-05-2022 Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE

De Renault ZOE is de perfecte elektrische stadsauto voor iedereen. Met zijn compacte formaat en snelle laadtijd is het de ideale auto voor in de stad. De Renault ZOE is 100% elektrisch. De motorrijtuigenbelasting en de hoge brandstofkosten zijn hierdoor verleden tijd.



 

De actieradius van de Renault ZOE

Met een actieradius van bijna 400 kilometer is de Renault ZOE niet alleen ideaal voor in de stad maar kunnen er ook gemakkelijk langere afstanden mee gereden worden. Deze range is een grote stap vooruit ten opzichte van de eerdere Renault ZOE modellen met een actieradius van 150 kilometer.

 

Drie verschillende uitvoeringen

De Renault ZOE komt in drie verschillende varianten: de Life, de Limited en de Intens. De Life versie is uitgevoerd met een R110 motor die 80 kW levert met 109 PK. De limited en de Intens worden geleverd met een R135 motor die 100 kW levert met 135 PK. Bij de R110 is de WLTP-actieradius 395 kilometer, dit is echter wel afhankelijk van de uitrusting. De R135 heeft een WLTP-actieradius van 381 kilometer, ook bij deze motor hangt de actieradius af van de uitrusting.

 

Renault ZOE Life

De Renault ZOE Life is de instap variant van de ZOE reeks. Zoals eerder vermeld komt de ZOE life met een R110 motor. Ook beschikt de ZOE life over handbediende airconditioning, elektrisch bedienbare zijruiten vóór, regen- en licht sensor en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

 

Renault ZOE Limited

De Renault ZOE Limited is de versie boven de Life en heeft daarmee ook een ruimer optiepakket. De Renault ZOE Limited is uitgerust met de R135. De extra 26 PK ten opzichte van de Life is er fijn en bevorderlijk voor het snel inhalen en sneller optrekken. Daarnaast beschikt de Limited variant over parkeersensoren achter met optische en sonische weergave, elektronisch geregelde airconditioning met Eco-mode, een leder bekleed stuurwiel met cruise control en snelheidsbegrenzer. Daarnaast zijn er nog meerdere opties optioneel verkrijgbaar zoals een achteruitrijcamera, stuurverwarming en parkeersensoren vóór.

 

Renault ZOE Intens

De Renault ZOE Intens is ook uitgevoerd met de R135. Verder beschikt de ZOE Intens over meer opties. De Renault ZOE Limited beschikt standaard over een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, elektrische ramen voor en achter, inklapbare zijspiegels en een automatisch dimmende binnenspiegel. Optioneel kan er nog gekozen worden voor Easy park assist. Dit is een automatisch inparkeersysteem.

 

De oplaadtijd

Wanneer je de Renault ZOE publiekelijk oplaadt is de auto 100% opgeladen in slechts 3 uur tijd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een snel lader is de Renault ZOE in slechts 70 minuten voor 80% opgeladen. Hierdoor kun je weer snel de weg op en hoef je nooit lang te wachten.

 

De binnenkant van de Renault ZOE

De Renault ZOE beschikt over een 7 inch touchscreen display. Bij de Limited en de Intens bevat de display ook ingebouwde navigatie. De Intens bied de mogelijkheid om een display van 9,3 inch te plaatsen waardoor je als bestuurder nog meer overzicht heeft.

 

De Renault ZOE heeft een ruime binnenkant en er is plek voor vijf personen. Daarom is de Renault ZOE ook perfect te gebruiken als tweede gezinsauto. Je kunt eenvoudig bagage en kinderen meenemen.

 

Voordelige kleine elektrische auto’s

Naast de Renault ZOE zijn er recent nog meer voordelige kleine elektrische auto’s uitgebracht, zoals bijvoorbeeld de Citroën AMI. In dit artikel leggen we de voordelen van de Citroën AMI uit.


Een Renault ZOE importeren

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Renault ZOE wat voor jou? Bekijk alle beschikbare Renault ZOE's via onze website. 

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.


Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

37x
Bmw

530

  1. Prijs
    € 36.970
  2. Kilometerstand
    92.912
  3. Bouwjaar
    2020
50x
Seat

Leon

  1. Prijs
    € 22.480
  2. Kilometerstand
    52.857
  3. Bouwjaar
    2020
69x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 25.950
  2. Kilometerstand
    54.000
  3. Bouwjaar
    2019
136x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 22.290
  2. Kilometerstand
    132.328
  3. Bouwjaar
    2020
39x
Vw

up

  1. Prijs
    € 21.990
  2. Kilometerstand
    6.500
  3. Bouwjaar
    2022
49x
Bmw

320

  1. Prijs
    € 20.499
  2. Kilometerstand
    82.500
  3. Bouwjaar
    2018
30x
Volvo

XC 60

  1. Prijs
    € 43.990
  2. Kilometerstand
    10.810
  3. Bouwjaar
    2021
46x
Volvo

XC 60

  1. Prijs
    € 33.990
  2. Kilometerstand
    17.872
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Voorkom een dubbele BTW-heffing bij het importeren van een zakelijke auto
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
7 minuten leestijd
Dit is de Hyundai Kona Electric 2022
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 2!
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
7 minuten leestijd
Import auto dealer

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Vriendelijk en professioneel. Heldere communicatie. Ik heb goed geholpen aan een prachtige ‘nieuwe’ auto. Ze helpen mee met zoeken, maar in mijn geval...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Verstand van zaken, klantgericht. Ook na levering nog net zo behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!

Mijn recente ervaring met het importeren van een auto was simpelweg uitstekend. Vanaf het eerste contact tot de levering voor mijn deur, was de service...

Zij hebben met mij een zéér tevreden...

Het team van dit bedrijf is zeer behulpzaam en niets is hun teveel. Meerdere keren heb ik een offerte opgevraagd waarbij ik niet de indruk kreeg dat het...

Na veel gedoe met de handelaar in Duitsland heb ik besloten om eenautoimporteren.nl in te schakelen. Mede dankzij de expertise en professionaliteit van...

Ik sluit mij geheel aan bij de ervaringen van Jan. Compliment aan Tim. Kundig persoon.

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating...