Auto zoeken
7 minuten leestijd
24-05-2022 Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE

De Renault ZOE is de perfecte elektrische stadsauto voor iedereen. Met zijn compacte formaat en snelle laadtijd is het de ideale auto voor in de stad. De Renault ZOE is 100% elektrisch. De motorrijtuigenbelasting en de hoge brandstofkosten zijn hierdoor verleden tijd.



 

De actieradius van de Renault ZOE

Met een actieradius van bijna 400 kilometer is de Renault ZOE niet alleen ideaal voor in de stad maar kunnen er ook gemakkelijk langere afstanden mee gereden worden. Deze range is een grote stap vooruit ten opzichte van de eerdere Renault ZOE modellen met een actieradius van 150 kilometer.

 

Drie verschillende uitvoeringen

De Renault ZOE komt in drie verschillende varianten: de Life, de Limited en de Intens. De Life versie is uitgevoerd met een R110 motor die 80 kW levert met 109 PK. De limited en de Intens worden geleverd met een R135 motor die 100 kW levert met 135 PK. Bij de R110 is de WLTP-actieradius 395 kilometer, dit is echter wel afhankelijk van de uitrusting. De R135 heeft een WLTP-actieradius van 381 kilometer, ook bij deze motor hangt de actieradius af van de uitrusting.

 

Renault ZOE Life

De Renault ZOE Life is de instap variant van de ZOE reeks. Zoals eerder vermeld komt de ZOE life met een R110 motor. Ook beschikt de ZOE life over handbediende airconditioning, elektrisch bedienbare zijruiten vóór, regen- en licht sensor en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

 

Renault ZOE Limited

De Renault ZOE Limited is de versie boven de Life en heeft daarmee ook een ruimer optiepakket. De Renault ZOE Limited is uitgerust met de R135. De extra 26 PK ten opzichte van de Life is er fijn en bevorderlijk voor het snel inhalen en sneller optrekken. Daarnaast beschikt de Limited variant over parkeersensoren achter met optische en sonische weergave, elektronisch geregelde airconditioning met Eco-mode, een leder bekleed stuurwiel met cruise control en snelheidsbegrenzer. Daarnaast zijn er nog meerdere opties optioneel verkrijgbaar zoals een achteruitrijcamera, stuurverwarming en parkeersensoren vóór.

 

Renault ZOE Intens

De Renault ZOE Intens is ook uitgevoerd met de R135. Verder beschikt de ZOE Intens over meer opties. De Renault ZOE Limited beschikt standaard over een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, elektrische ramen voor en achter, inklapbare zijspiegels en een automatisch dimmende binnenspiegel. Optioneel kan er nog gekozen worden voor Easy park assist. Dit is een automatisch inparkeersysteem.

 

De oplaadtijd

Wanneer je de Renault ZOE publiekelijk oplaadt is de auto 100% opgeladen in slechts 3 uur tijd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een snel lader is de Renault ZOE in slechts 70 minuten voor 80% opgeladen. Hierdoor kun je weer snel de weg op en hoef je nooit lang te wachten.

 

De binnenkant van de Renault ZOE

De Renault ZOE beschikt over een 7 inch touchscreen display. Bij de Limited en de Intens bevat de display ook ingebouwde navigatie. De Intens bied de mogelijkheid om een display van 9,3 inch te plaatsen waardoor je als bestuurder nog meer overzicht heeft.

 

De Renault ZOE heeft een ruime binnenkant en er is plek voor vijf personen. Daarom is de Renault ZOE ook perfect te gebruiken als tweede gezinsauto. Je kunt eenvoudig bagage en kinderen meenemen.

 

Voordelige kleine elektrische auto’s

Naast de Renault ZOE zijn er recent nog meer voordelige kleine elektrische auto’s uitgebracht, zoals bijvoorbeeld de Citroën AMI. In dit artikel leggen we de voordelen van de Citroën AMI uit.


Een Renault ZOE importeren

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Renault ZOE wat voor jou? Bekijk alle beschikbare Renault ZOE's via onze website. 

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.


Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

16x
Tesla

Model Y

  1. Prijs
    € 44.990
  2. Kilometerstand
    16.100
  3. Bouwjaar
    2023
46x
Bmw

330

  1. Prijs
    € 35.880
  2. Kilometerstand
    32.264
  3. Bouwjaar
    2021
57x
Audi

e-tron

  1. Prijs
    € 49.980
  2. Kilometerstand
    23.735
  3. Bouwjaar
    2021
49x
Bmw

225 Active Tourer

  1. Prijs
    € 22.889
  2. Kilometerstand
    44.573
  3. Bouwjaar
    2018
17x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 27.444
  2. Kilometerstand
    45.000
  3. Bouwjaar
    2021
23x
Mercedes-benz

E 63 AMG

  1. Prijs
    € 104.884
  2. Kilometerstand
    23.990
  3. Bouwjaar
    2022
9x
Toyota

RAV 4

  1. Prijs
    € 37.890
  2. Kilometerstand
    45.937
  3. Bouwjaar
    2020
49x
Mini

COOPER_COUNTRYMAN

  1. Prijs
    € 22.490
  2. Kilometerstand
    24.400
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Tesla inruilen
2 minuten leestijd
Elektrische auto importeren in Nederland rijden met MIA regeling
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 4 GTX
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
5 minuten leestijd
Volvo-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Tevreden klanten

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating...

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

alles liep soepel en word rekening gehouden dat je zsm je auto op kenteken wilt, dus daar doen ze ook hun best voor.

We hebben zelf online een auto uitgezocht en die door Tim van eenautoimporteren.nl laten importeren. Het proces was vooraf duidelijk en de communicatie...

Nadat ik mijn keuze kenbaar had gemaakt het moest een Porsche Macan worden is Cindy aan de slag gegaan. Van A tot Z ben ik op de hoogte gehouden met foto's...

Gewoon top service

Zij hebben met mij een zéér tevreden...

Het team van dit bedrijf is zeer behulpzaam en niets is hun teveel. Meerdere keren heb ik een offerte opgevraagd waarbij ik niet de indruk kreeg dat het...