Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-05-2022 Fiat

De vernieuwde Fiat Topolino

De Fiat Topolino is terug. Deze keer als 100% elektrische stadsauto op brommerkenteken. De Fiat Topolino wordt de concurrent van de Opel Rocks-e en de Citroën AMI en zal in 2023 op de weg verschijnen.

 

De Fiat Topolino is de perfecte stadsauto. Dit komt omdat de Fiat Topolino een compacte lichte auto is met een aantrekkelijk prijskaartje. De auto is beter voor het milieu en je kunt overal parkeren omdat de Fiat Topolino op brommerkenteken staat. Hierdoor betaal je nooit meer parkeergeld in drukke dure steden. Daarnaast mogen jongeren vanaf 16 jaar in deze auto rijden. Ideaal om bijvoorbeeld alvast ervaring op te doen voor een echte auto.

 

De actieradius van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino een actieradius hebben van rond de 75 kilometer en een topsnelheid van 45km/h. De batterijkracht zal rond de 5,5 kWh liggen en zal 8 PK leveren. De laadtijd van de auto zal tussen de 3,5 en 4 uur liggen. Het laden kan zowel via een laadpaal als via een stopcontact. Extra handig dus wanneer je geen laadpaal in de buurt hebt.

 

De binnenkant van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino ongeveer 2,4 meter lang worden en 1,4 meter breed. Er zal plek zijn voor 2 personen en daarnaast nog genoeg plek om een tas mee te nemen.

 

Net zoals de Citroën AMI en de Opel Rocks-e lijkt de auto van buiten niet heel groot. Toch voelt de auto van binnen erg ruim door het gebruik van relatief grote ramen en een panorama dak. Hierdoor kun je als bestuurder goed het overzicht bewaren. Hoogstwaarschijnlijk zullen de deuren net zoals de auto’s van de concurrenten beide in een andere richting openen. De één met het verkeer mee, de ander tegen het verkeer in. Ook zullen er klapramen aanwezig zijn om het nostalgische gevoel van een oldtimer vast te houden.

 

Elektrische stadauto's

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Fiat Topolino wat voor jou? Helaas moet je dan nog even geduld hebben. Deze auto zal naar verwachting pas in 2023 op de weg verschijnen. Neem contact met ons op om de importmogelijkheden van de Fiat Topolino te bespreken. Wil je liever niet tot 2023 wachten? Bekijk dan de Citroën AMI of de Opel Rocks-e.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

30x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 33.779
  2. Kilometerstand
    8.900
  3. Bouwjaar
    2023
52x
Audi

Q3

  1. Prijs
    € 24.900
  2. Kilometerstand
    70.757
  3. Bouwjaar
    2019
29x
Skoda

Kodiaq

  1. Prijs
    € 30.490
  2. Kilometerstand
    39.704
  3. Bouwjaar
    2022
22x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 21.940
  2. Kilometerstand
    11.477
  3. Bouwjaar
    2022
16x
Mercedes-benz

GLA 250

  1. Prijs
    € 38.675
  2. Kilometerstand
    18.664
  3. Bouwjaar
    2022
33x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 33.970
  2. Kilometerstand
    31.800
  3. Bouwjaar
    2022
9x
Audi

Q2

  1. Prijs
    € 31.440
  2. Kilometerstand
    7.690
  3. Bouwjaar
    2023
54x
Skoda

Citigo

  1. Prijs
    € 20.903
  2. Kilometerstand
    31.795
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Import auto dealer
5 minuten leestijd
Toyota blijft investeren in waterstofauto's
6 minuten leestijd
Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel
7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
4 minuten leestijd
WLTP regeling vervangt de NEDC regeling
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Tevreden klanten

De Eigenaar Bart Koolaard, lokt je met verkeerde info over een auto die hij te koop heeft staan naar zijn bedrijf om je een auto te verkopen. Blijkt de...

Zo’n aanpak voegt een dimensie...

Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Een bedrijf dat uitsluitend bij officiële dealers koopt. Zowel Sarah als Cindy waren zeer behulpzaam...

Toch naar eens gaan importeren. Dit werkt super via www.eenautoimporteren.nl. Duidelijke afspraken en transparante voorwaarden. Alle zorg wordt je ontnomen!...

Mijn recente ervaring met het importeren van een auto was simpelweg uitstekend. Vanaf het eerste contact tot de levering voor mijn deur, was de service...

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd. Eerste ervaring met importeren van een auto uit Duitsland,...

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

Een hele complete service.

Ik ben met mijn wensen bij eenautoimporteren naar binnen gelopen. Zij hebben mij vanaf dat moment in alles begeleid. Ik ben uiteindelijk toch zelf de auto...

Zeer goed en snel geholpen met...

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.