Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-05-2022 Fiat

De vernieuwde Fiat Topolino

De Fiat Topolino is terug. Deze keer als 100% elektrische stadsauto op brommerkenteken. De Fiat Topolino wordt de concurrent van de Opel Rocks-e en de Citroën AMI en zal in 2023 op de weg verschijnen.

 

De Fiat Topolino is de perfecte stadsauto. Dit komt omdat de Fiat Topolino een compacte lichte auto is met een aantrekkelijk prijskaartje. De auto is beter voor het milieu en je kunt overal parkeren omdat de Fiat Topolino op brommerkenteken staat. Hierdoor betaal je nooit meer parkeergeld in drukke dure steden. Daarnaast mogen jongeren vanaf 16 jaar in deze auto rijden. Ideaal om bijvoorbeeld alvast ervaring op te doen voor een echte auto.

 

De actieradius van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino een actieradius hebben van rond de 75 kilometer en een topsnelheid van 45km/h. De batterijkracht zal rond de 5,5 kWh liggen en zal 8 PK leveren. De laadtijd van de auto zal tussen de 3,5 en 4 uur liggen. Het laden kan zowel via een laadpaal als via een stopcontact. Extra handig dus wanneer je geen laadpaal in de buurt hebt.

 

De binnenkant van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino ongeveer 2,4 meter lang worden en 1,4 meter breed. Er zal plek zijn voor 2 personen en daarnaast nog genoeg plek om een tas mee te nemen.

 

Net zoals de Citroën AMI en de Opel Rocks-e lijkt de auto van buiten niet heel groot. Toch voelt de auto van binnen erg ruim door het gebruik van relatief grote ramen en een panorama dak. Hierdoor kun je als bestuurder goed het overzicht bewaren. Hoogstwaarschijnlijk zullen de deuren net zoals de auto’s van de concurrenten beide in een andere richting openen. De één met het verkeer mee, de ander tegen het verkeer in. Ook zullen er klapramen aanwezig zijn om het nostalgische gevoel van een oldtimer vast te houden.

 

Elektrische stadauto's

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Fiat Topolino wat voor jou? Helaas moet je dan nog even geduld hebben. Deze auto zal naar verwachting pas in 2023 op de weg verschijnen. Neem contact met ons op om de importmogelijkheden van de Fiat Topolino te bespreken. Wil je liever niet tot 2023 wachten? Bekijk dan de Citroën AMI of de Opel Rocks-e.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

27x
Vw

Tiguan

 1. Prijs
  € 27.899
 2. Kilometerstand
  42.042
 3. Bouwjaar
  2021
35x
Toyota

Yaris

 1. Prijs
  € 21.470
 2. Kilometerstand
  34.066
 3. Bouwjaar
  2021
21x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 24.349
 2. Kilometerstand
  68.900
 3. Bouwjaar
  2022
33x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 21.475
 2. Kilometerstand
  43.520
 3. Bouwjaar
  2020
30x
Porsche

Boxster

 1. Prijs
  € 62.690
 2. Kilometerstand
  45.000
 3. Bouwjaar
  2020
150x
Bmw

X3

 1. Prijs
  € 62.990
 2. Kilometerstand
  6.200
 3. Bouwjaar
  2023
29x
Vw

T6 Transporter

 1. Prijs
  € 22.015
 2. Kilometerstand
  65.000
 3. Bouwjaar
  2018
44x
Audi

e-tron

 1. Prijs
  € 47.779
 2. Kilometerstand
  30.300
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
6 minuten leestijd
Hybride auto zonder stekker
4 minuten leestijd
MINI-dealers in Duitsland
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30
7 minuten leestijd
Tesla inruilen

Veelgestelde vragen

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Leuke mensen en een geweldige transparante...

Het is zeer goed zaken doen met deze mensen, heel openhartig en eerlijk. Ik zal in de toekomst zeker weer van hun expertise gebruik willen maken. 100x...

Goede service en snel contact ...

Een tijdje terug een auto laten importeren uit Duitsland. Het ging hier om een Ford Focus RS uit 2016. Voorafgaand had ik nog wel vragen over de auto,...

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Een hele goeie service van begin...

Mijn vriend heeft dit bedrijf gevonden die alles uiteindelijk ook super goed heeft afgehandeld. Ze waren beleefd en netjes vertelde ook hoe alles in z’n...