Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-05-2022 Fiat

De vernieuwde Fiat Topolino

De Fiat Topolino is terug. Deze keer als 100% elektrische stadsauto op brommerkenteken. De Fiat Topolino wordt de concurrent van de Opel Rocks-e en de Citroën AMI en zal in 2023 op de weg verschijnen.

 

De Fiat Topolino is de perfecte stadsauto. Dit komt omdat de Fiat Topolino een compacte lichte auto is met een aantrekkelijk prijskaartje. De auto is beter voor het milieu en je kunt overal parkeren omdat de Fiat Topolino op brommerkenteken staat. Hierdoor betaal je nooit meer parkeergeld in drukke dure steden. Daarnaast mogen jongeren vanaf 16 jaar in deze auto rijden. Ideaal om bijvoorbeeld alvast ervaring op te doen voor een echte auto.

 

De actieradius van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino een actieradius hebben van rond de 75 kilometer en een topsnelheid van 45km/h. De batterijkracht zal rond de 5,5 kWh liggen en zal 8 PK leveren. De laadtijd van de auto zal tussen de 3,5 en 4 uur liggen. Het laden kan zowel via een laadpaal als via een stopcontact. Extra handig dus wanneer je geen laadpaal in de buurt hebt.

 

De binnenkant van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino ongeveer 2,4 meter lang worden en 1,4 meter breed. Er zal plek zijn voor 2 personen en daarnaast nog genoeg plek om een tas mee te nemen.

 

Net zoals de Citroën AMI en de Opel Rocks-e lijkt de auto van buiten niet heel groot. Toch voelt de auto van binnen erg ruim door het gebruik van relatief grote ramen en een panorama dak. Hierdoor kun je als bestuurder goed het overzicht bewaren. Hoogstwaarschijnlijk zullen de deuren net zoals de auto’s van de concurrenten beide in een andere richting openen. De één met het verkeer mee, de ander tegen het verkeer in. Ook zullen er klapramen aanwezig zijn om het nostalgische gevoel van een oldtimer vast te houden.

 

Elektrische stadauto's

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Fiat Topolino wat voor jou? Helaas moet je dan nog even geduld hebben. Deze auto zal naar verwachting pas in 2023 op de weg verschijnen. Neem contact met ons op om de importmogelijkheden van de Fiat Topolino te bespreken. Wil je liever niet tot 2023 wachten? Bekijk dan de Citroën AMI of de Opel Rocks-e.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

3x
Volvo

XC 60

 1. Prijs
  € 24.695
 2. Kilometerstand
  99.000
 3. Bouwjaar
  2018
114x
Mercedes-benz

Citan

 1. Prijs
  € 15.900
 2. Kilometerstand
  123.000
 3. Bouwjaar
  2017
35x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 15.990
 2. Kilometerstand
  86.050
 3. Bouwjaar
  2018
33x
Volvo

XC 40

 1. Prijs
  € 22.900
 2. Kilometerstand
  125.000
 3. Bouwjaar
  2018
12x
Audi

A1

 1. Prijs
  € 15.490
 2. Kilometerstand
  74.400
 3. Bouwjaar
  2017
4x
Mercedes-benz

CLA 180 Shooting Brake

 1. Prijs
  € 23.480
 2. Kilometerstand
  37.080
 3. Bouwjaar
  2020
7x
Renault

ZOE

 1. Prijs
  € 15.200
 2. Kilometerstand
  19.340
 3. Bouwjaar
  2019
4x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 24.990
 2. Kilometerstand
  72.500
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Dit is de Jeep Wrangler 4XE
4 minuten leestijd
De zonne-energie auto’s van Lightyear
6 minuten leestijd
Hybride auto zonder stekker
1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021
7 minuten leestijd
Dit is de Hyundai Kona Electric 2022

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Goede service, goed behandeld

Ik was al een tijdje opzoek naar een Mercedes A Klasse. Maar kon niks vinden binnen mijn budget. Toen hoorde ik dat het in Duitsland een stuk voordeliger...

Toch naar eens gaan importeren. Dit werkt super via www.eenautoimporteren.nl. Duidelijke afspraken en transparante voorwaarden. Alle zorg wordt je ontnomen!...

Dit is de eerste keer dat ik een auto heb aangeschaft in het buitenland. Bart en Cindy hebben het import proces duidelijk uitgelegd en waren altijd snel...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Na een praatje te hebben gemaakt op kantoor van eenautoimporteren.nl was ik er al snel uit. Bart & Cindy leggen duidelijk uit hoe het allemaal geregeld...

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...

Goede service, goed behandeld

Toen de Volvo V90 eenmaal tweedehands te koop was in Nederland vond ik de auto nog veel te duur. Via mobile.de zag ik de V90 in mijn prijsklasse. Binnen...