Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-05-2022 Fiat

De vernieuwde Fiat Topolino

De Fiat Topolino is terug. Deze keer als 100% elektrische stadsauto op brommerkenteken. De Fiat Topolino wordt de concurrent van de Opel Rocks-e en de Citroën AMI en zal in 2023 op de weg verschijnen.

 

De Fiat Topolino is de perfecte stadsauto. Dit komt omdat de Fiat Topolino een compacte lichte auto is met een aantrekkelijk prijskaartje. De auto is beter voor het milieu en je kunt overal parkeren omdat de Fiat Topolino op brommerkenteken staat. Hierdoor betaal je nooit meer parkeergeld in drukke dure steden. Daarnaast mogen jongeren vanaf 16 jaar in deze auto rijden. Ideaal om bijvoorbeeld alvast ervaring op te doen voor een echte auto.

 

De actieradius van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino een actieradius hebben van rond de 75 kilometer en een topsnelheid van 45km/h. De batterijkracht zal rond de 5,5 kWh liggen en zal 8 PK leveren. De laadtijd van de auto zal tussen de 3,5 en 4 uur liggen. Het laden kan zowel via een laadpaal als via een stopcontact. Extra handig dus wanneer je geen laadpaal in de buurt hebt.

 

De binnenkant van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino ongeveer 2,4 meter lang worden en 1,4 meter breed. Er zal plek zijn voor 2 personen en daarnaast nog genoeg plek om een tas mee te nemen.

 

Net zoals de Citroën AMI en de Opel Rocks-e lijkt de auto van buiten niet heel groot. Toch voelt de auto van binnen erg ruim door het gebruik van relatief grote ramen en een panorama dak. Hierdoor kun je als bestuurder goed het overzicht bewaren. Hoogstwaarschijnlijk zullen de deuren net zoals de auto’s van de concurrenten beide in een andere richting openen. De één met het verkeer mee, de ander tegen het verkeer in. Ook zullen er klapramen aanwezig zijn om het nostalgische gevoel van een oldtimer vast te houden.

 

Elektrische stadauto's

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Fiat Topolino wat voor jou? Helaas moet je dan nog even geduld hebben. Deze auto zal naar verwachting pas in 2023 op de weg verschijnen. Neem contact met ons op om de importmogelijkheden van de Fiat Topolino te bespreken. Wil je liever niet tot 2023 wachten? Bekijk dan de Citroën AMI of de Opel Rocks-e.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

20x
Hyundai

IONIQ

 1. Prijs
  € 46.899
 2. Kilometerstand
  6.282
 3. Bouwjaar
  2022
24x
Bmw

X3

 1. Prijs
  € 26.990
 2. Kilometerstand
  149.519
 3. Bouwjaar
  2018
50x
Bmw

M850

 1. Prijs
  € 61.950
 2. Kilometerstand
  93.901
 3. Bouwjaar
  2019
14x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 40.900
 2. Kilometerstand
  12.600
 3. Bouwjaar
  2022
8x
Audi

A3

 1. Prijs
  € 36.770
 2. Kilometerstand
  11.871
 3. Bouwjaar
  2022
41x
Mercedes-benz

C 200

 1. Prijs
  € 20.989
 2. Kilometerstand
  74.495
 3. Bouwjaar
  2019
47x
Mercedes-benz

C 63 AMG

 1. Prijs
  € 58.099
 2. Kilometerstand
  33.310
 3. Bouwjaar
  2019
31x
Porsche

Cayman

 1. Prijs
  € 59.900
 2. Kilometerstand
  77.500
 3. Bouwjaar
  2019

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Toyota-dealers in Duitsland
2 minuten leestijd
Hebben jullie onze reclameborden al gezien?
5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Hyundai-dealers in Duitsland
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
5 minuten leestijd
Toyota blijft investeren in waterstofauto's

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Tevreden klanten

Soepele en snelle afhandeling ...

Mijn ervaring met een auto importeren is erg positief. Ik had zelf al een auto gevonden die mij aan stond. Met een belletje naar aan auto importeren was...

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

Zo’n aanpak voegt een dimensie...

Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Een bedrijf dat uitsluitend bij officiële dealers koopt. Zowel Sarah als Cindy waren zeer behulpzaam...

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Top service!

Je wordt gastvrij ontvangen. Super geholpen en dat alles met een persoonlijke tint. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en kom er zeker terug bij een eventuele...