Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-05-2022 door: patrick

De vernieuwde Fiat Topolino

De Fiat Topolino is terug. Deze keer als 100% elektrische stadsauto op brommerkenteken. De Fiat Topolino wordt de concurrent van de Opel Rocks-e en de Citroën AMI en zal in 2023 op de weg verschijnen.

 

De Fiat Topolino is de perfecte stadsauto. Dit komt omdat de Fiat Topolino een compacte lichte auto is met een aantrekkelijk prijskaartje. De auto is beter voor het milieu en je kunt overal parkeren omdat de Fiat Topolino op brommerkenteken staat. Hierdoor betaal je nooit meer parkeergeld in drukke dure steden. Daarnaast mogen jongeren vanaf 16 jaar in deze auto rijden. Ideaal om bijvoorbeeld alvast ervaring op te doen voor een echte auto.

 

De actieradius van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino een actieradius hebben van rond de 75 kilometer en een topsnelheid van 45km/h. De batterijkracht zal rond de 5,5 kWh liggen en zal 8 PK leveren. De laadtijd van de auto zal tussen de 3,5 en 4 uur liggen. Het laden kan zowel via een laadpaal als via een stopcontact. Extra handig dus wanneer je geen laadpaal in de buurt hebt.

 

De binnenkant van de Fiat Topolino

Naar verwachting zal de Fiat Topolino ongeveer 2,4 meter lang worden en 1,4 meter breed. Er zal plek zijn voor 2 personen en daarnaast nog genoeg plek om een tas mee te nemen.

 

Net zoals de Citroën AMI en de Opel Rocks-e lijkt de auto van buiten niet heel groot. Toch voelt de auto van binnen erg ruim door het gebruik van relatief grote ramen en een panorama dak. Hierdoor kun je als bestuurder goed het overzicht bewaren. Hoogstwaarschijnlijk zullen de deuren net zoals de auto’s van de concurrenten beide in een andere richting openen. De één met het verkeer mee, de ander tegen het verkeer in. Ook zullen er klapramen aanwezig zijn om het nostalgische gevoel van een oldtimer vast te houden.

 

Elektrische stadauto's

Ben jij op zoek naar een voordelige kleine elektrische auto voor in de stad? En is de Fiat Topolino wat voor jou? Helaas moet je dan nog even geduld hebben. Deze auto zal naar verwachting pas in 2023 op de weg verschijnen. Neem contact met ons op om de importmogelijkheden van de Fiat Topolino te bespreken. Wil je liever niet tot 2023 wachten? Bekijk dan de Citroën AMI of de Opel Rocks-e.

 

Een occasion importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een occasion kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij je waar wil krijgen voor je geld. Overweegt u een occasion te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

8x
Audi

A4

 1. Prijs
  € 19.250
 2. Kilometerstand
  79.000
 3. Bouwjaar
  2017
85x
Renault

Scenic

 1. Prijs
  € 15.220
 2. Kilometerstand
  42.529
 3. Bouwjaar
  2017
8x
Skoda

Octavia

 1. Prijs
  € 15.180
 2. Kilometerstand
  104.500
 3. Bouwjaar
  2018
72x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 17.980
 2. Kilometerstand
  26.720
 3. Bouwjaar
  2019
55x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 18.950
 2. Kilometerstand
  97.782
 3. Bouwjaar
  2017
13x
Mercedes-benz

G 63 AMG

 1. Prijs
  € 79.000
 2. Kilometerstand
  107.000
 3. Bouwjaar
  2016
16x
Audi

Q5

 1. Prijs
  € 45.845
 2. Kilometerstand
  17.331
 3. Bouwjaar
  2018
101x
Mazda

3

 1. Prijs
  € 25.412
 2. Kilometerstand
  21.932
 3. Bouwjaar
  2021

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
6 minuten leestijd
Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel
8 minuten leestijd
Zo importeer je een auto uit Duitsland
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
5 minuten leestijd
BMW-dealers in Duitsland
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren....

TOP SERVICE

Wat een prachtig bedrijf. Vanaf minuut 1 heel goed contact. Niets is te veel gevraagd. In no...

Gewoon top service

Zeer professioneel en goede service. Van A tot Z Bart & Cindy Dank voor jullie ondersteuning...