Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-09-2022 Volkswagen

Volkswagen dealers in Duitsland

Het aanbod van nieuwe en gebruikte Volkswagens is in Duitsland vele malen groter. De Volkswagens in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volkswagen uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volkswagen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volkswagen-dealers

Wij raden u aan om een Volkswagen te zoeken die te koop staat bij een officiële Volkswagen-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volkswagen-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volkswagen-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volkswagen wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volkswagen-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen.


volkswagen dealer duitsland


Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgevens, op de Duitse website van Volkswagen


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volkswagen

Het importeren van een jonge Volkswagen uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volkswagen kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar Duitse Volkswagen-dealer. Daarnaast hebben niet alle Volkswagen-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 70.000 Volkswagens. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volkswagen-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Volkswagens we al geïmporteerd hebben? Bekijk onze reeds verkochte Volkswagens!


volkswagen dealer duitsland


Een Volkswagen importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse Volkswagen komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volkswagen-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volkswagen te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

16x
Ford

Kuga

  1. Prijs
    € 31.390
  2. Kilometerstand
    21.000
  3. Bouwjaar
    2022
21x
Volvo

C40

  1. Prijs
    € 42.890
  2. Kilometerstand
    15.000
  3. Bouwjaar
    2022
18x
Audi

e-tron

  1. Prijs
    € 36.950
  2. Kilometerstand
    44.858
  3. Bouwjaar
    2021
34x
Bmw

340

  1. Prijs
    € 29.999
  2. Kilometerstand
    62.000
  3. Bouwjaar
    2018
20x
Bmw

X3

  1. Prijs
    € 34.850
  2. Kilometerstand
    59.975
  3. Bouwjaar
    2020
45x
Tesla

Model 3

  1. Prijs
    € 28.089
  2. Kilometerstand
    70.726
  3. Bouwjaar
    2019
17x
Mitsubishi

Outlander

  1. Prijs
    € 27.990
  2. Kilometerstand
    21.748
  3. Bouwjaar
    2021
20x
Nissan

Qashqai

  1. Prijs
    € 32.390
  2. Kilometerstand
    5.500
  3. Bouwjaar
    2023

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways
5 minuten leestijd
Volvo-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Tesla inruilen
8 minuten leestijd
Zo importeer je een auto uit Duitsland
6 minuten leestijd
Auto invoeren uit Duitsland
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Tevreden klanten

Tweedehands auto gekocht met Bovag garantie en daar dus ook voor betaald. Zijn aantal dingen en worden niet gemaakt omdat het een oudere auto is. Bedroevend...

Uitstekend geregeld!

Mijn auto hier gekocht. Super tevreden en helpen je graag. Top service

Dit is de eerste keer dat ik een auto heb aangeschaft in het buitenland. Bart en Cindy hebben het import proces duidelijk uitgelegd en waren altijd snel...

Een betrokken,symphathiek en ter...

Na een 1e telefonisch contact is alles soepel en verstandig geregeld. Alle zorgen zijn uit handen genomen bij de aanschaf van onze Mercedes GLC 250, welke...

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

alles liep soepel en word rekening gehouden dat je zsm je auto op kenteken wilt, dus daar doen ze ook hun best voor.

Op zoek naar een nieuwe auto! Na zelf enkele auto's bekeken te hebben bij dealers in Nederland kwam bij mij het idee 'waarom kan ik zelf geen auto gaan...

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...