Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-09-2022 Volkswagen

Volkswagen dealers in Duitsland

Het aanbod van nieuwe en gebruikte Volkswagens is in Duitsland vele malen groter. De Volkswagens in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volkswagen uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volkswagen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volkswagen-dealers

Wij raden u aan om een Volkswagen te zoeken die te koop staat bij een officiële Volkswagen-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volkswagen-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volkswagen-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volkswagen wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volkswagen-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen.


volkswagen dealer duitsland


Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgevens, op de Duitse website van Volkswagen


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volkswagen

Het importeren van een jonge Volkswagen uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volkswagen kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar Duitse Volkswagen-dealer. Daarnaast hebben niet alle Volkswagen-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 70.000 Volkswagens. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volkswagen-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Volkswagens we al geïmporteerd hebben? Bekijk onze reeds verkochte Volkswagens!


volkswagen dealer duitsland


Een Volkswagen importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse Volkswagen komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volkswagen-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volkswagen te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

27x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 19.990
 2. Kilometerstand
  75.700
 3. Bouwjaar
  2017
7x
Mercedes-benz

EQC

 1. Prijs
  € 60.890
 2. Kilometerstand
  9.909
 3. Bouwjaar
  2021
25x
Bmw

X3

 1. Prijs
  € 34.890
 2. Kilometerstand
  83.264
 3. Bouwjaar
  2020
4x
Mercedes-benz

E 63 AMG

 1. Prijs
  € 62.480
 2. Kilometerstand
  99.560
 3. Bouwjaar
  2018
32x
Jaguar

F-Pace

 1. Prijs
  € 33.950
 2. Kilometerstand
  43.389
 3. Bouwjaar
  2018
23x
Audi

A5

 1. Prijs
  € 41.700
 2. Kilometerstand
  11.520
 3. Bouwjaar
  2021
3x
Mercedes-benz

CLA 180 Shooting Brake

 1. Prijs
  € 26.590
 2. Kilometerstand
  49.661
 3. Bouwjaar
  2018
6x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 15.900
 2. Kilometerstand
  74.000
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
5 minuten leestijd
Wat is een marge-auto?
10 minuten leestijd
Wat is BPM?
7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
5 minuten leestijd
Ford-dealers in Duitsland

Veelgestelde vragen

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Tevreden klanten

De auto stond met strik op ons...

Na een eerste gesprek met Cindy direct een prijsopgave voor de importkosten en servicefee ontvangen. Wij hadden de auto al zelf aangekocht en konden meteen...

Goede service en open kaart

Persoonlijk contact, snelle reacties en goed bereikbaar. Je krijgt een eerlijk verhaal met inzicht in alle kosten. Geen verassingen.

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel valt het niet mee om een zgan auto te vinden op de markt (wij...

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde...

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Alles perfect geregeld.

Eenautoimporteren heeft het importeren van de door mij zelf gevonden auto vanaf de Duitse garage tot de aflevering, inclusief inbouw alarm, perfect voor...

Toch naar eens gaan importeren. Dit werkt super via www.eenautoimporteren.nl. Duidelijke afspraken en transparante voorwaarden. Alle zorg wordt je ontnomen!...