Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-09-2022 Volkswagen

Volkswagen dealers in Duitsland

Het aanbod van nieuwe en gebruikte Volkswagens is in Duitsland vele malen groter. De Volkswagens in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volkswagen uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volkswagen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volkswagen-dealers

Wij raden u aan om een Volkswagen te zoeken die te koop staat bij een officiële Volkswagen-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volkswagen-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volkswagen-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volkswagen wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volkswagen-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen.


volkswagen dealer duitsland


Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgevens, op de Duitse website van Volkswagen


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volkswagen

Het importeren van een jonge Volkswagen uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volkswagen kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar Duitse Volkswagen-dealer. Daarnaast hebben niet alle Volkswagen-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 70.000 Volkswagens. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volkswagen-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Volkswagens we al geïmporteerd hebben? Bekijk onze reeds verkochte Volkswagens!


volkswagen dealer duitsland


Een Volkswagen importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse Volkswagen komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volkswagen-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volkswagen te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

2x
Mercedes-benz

C 300

 1. Prijs
  € 55.350
 2. Kilometerstand
  9.500
 3. Bouwjaar
  2022
128x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 24.900
 2. Kilometerstand
  20.748
 3. Bouwjaar
  2020
80x
Ford

Focus

 1. Prijs
  € 21.890
 2. Kilometerstand
  11.100
 3. Bouwjaar
  2020
1x
Mercedes-benz

C 250

 1. Prijs
  € 31.900
 2. Kilometerstand
  130.000
 3. Bouwjaar
  2017
1x
Ford

Mustang

 1. Prijs
  € 22.990
 2. Kilometerstand
  74.000
 3. Bouwjaar
  2016
111x
Mercedes-benz

B 160

 1. Prijs
  € 16.490
 2. Kilometerstand
  98.899
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Toyota

Yaris

 1. Prijs
  € 17.799
 2. Kilometerstand
  17.720
 3. Bouwjaar
  2020
1x
Mercedes-benz

C 250

 1. Prijs
  € 32.900
 2. Kilometerstand
  55.904
 3. Bouwjaar
  2016

Wij helpen je verder

8 minuten leestijd
Zo importeer je een auto uit Duitsland
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
9 minuten leestijd
De BPM op een elektrische auto
7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
4 minuten leestijd
WLTP regeling vervangt de NEDC regeling
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Tevreden klanten

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...

Na een praatje te hebben gemaakt op kantoor van eenautoimporteren.nl was ik er al snel uit. Bart & Cindy leggen duidelijk uit hoe het allemaal geregeld...

Gewoon top service

Wat een topbedrijf!

Wij hebben met hulp van deze geweldige mensen een auto geïmporteerd uit Duitsland. Wij zijn tijdens dit proces heel goed begeleid door Cindy. Zonder Cindy...

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in...

Perfecte Service

Diverse occasions gevonden in Duitsland. Cindy heeft goed meegekeken en per auto een duidelijk kostenplaatje gemaakt. Ook eerlijk advies. Volledige onderhoudshistorie...

Ik had niet verwacht dat ik een paar weken na m’n eerste e-mail met wat algemene vragen nu al in bezit zou zijn van mijn nieuwe VW Beetle. De vragen...