Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-09-2022 Volkswagen

Volkswagen dealers in Duitsland

Het aanbod van nieuwe en gebruikte Volkswagens is in Duitsland vele malen groter. De Volkswagens in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?

 

Het importeren van een Volkswagen uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Volkswagen is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.

 

Overzicht Duitse Volkswagen-dealers

Wij raden u aan om een Volkswagen te zoeken die te koop staat bij een officiële Volkswagen-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Volkswagen-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Volkswagen-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Volkswagen wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Volkswagen-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen.


volkswagen dealer duitsland


Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgevens, op de Duitse website van Volkswagen


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Volkswagen

Het importeren van een jonge Volkswagen uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Volkswagen kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar Duitse Volkswagen-dealer. Daarnaast hebben niet alle Volkswagen-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 70.000 Volkswagens. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Volkswagen-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.

 

Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Volkswagens we al geïmporteerd hebben? Bekijk onze reeds verkochte Volkswagens!


volkswagen dealer duitsland


Een Volkswagen importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse Volkswagen komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Volkswagen-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Volkswagen te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

29x
Bmw

318

 1. Prijs
  € 20.498
 2. Kilometerstand
  65.148
 3. Bouwjaar
  2018
6x
Volvo

XC 40

 1. Prijs
  € 36.480
 2. Kilometerstand
  37.135
 3. Bouwjaar
  2020
13x
Mercedes-benz

C 300

 1. Prijs
  € 46.830
 2. Kilometerstand
  5.855
 3. Bouwjaar
  2022
6x
Skoda

Kodiaq

 1. Prijs
  € 26.875
 2. Kilometerstand
  56.607
 3. Bouwjaar
  2018
12x
Mercedes-benz

CLA 220 Shooting Brake

 1. Prijs
  € 38.950
 2. Kilometerstand
  16.651
 3. Bouwjaar
  2020
11x
Mercedes-benz

GLE 43 AMG

 1. Prijs
  € 44.999
 2. Kilometerstand
  50.500
 3. Bouwjaar
  2018
7x
Renault

Captur

 1. Prijs
  € 21.490
 2. Kilometerstand
  8.300
 3. Bouwjaar
  2020
51x
Vw

Tiguan

 1. Prijs
  € 20.450
 2. Kilometerstand
  67.000
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

6 minuten leestijd
Auto invoeren uit Duitsland
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range
5 minuten leestijd
Het opkomende automerk Seres
8 minuten leestijd
Zo importeer je een auto uit Duitsland
7 minuten leestijd
Dit is de Jeep Wrangler 4XE
5 minuten leestijd
De Hongqi E-HS9: een luxe, volledig elektrische SUV

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Professioneel

Geweldige service ,op iedere vraag antwoord, en een positieve uitstraling. Bij het invoeren waren meerdere bedrijven betrokken en alles werd geregeld en...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

De Eigenaar Bart Koolaard, lokt je met verkeerde info over een auto die hij te koop heeft staan naar zijn bedrijf om je een auto te verkopen. Blijkt de...

Na een belletje plegen gingen ze gelijk aan de slag, alles is netjes uitgelegd en zoals belooft liep het ook allemaal. Dikke aanrader alles is goed geregeld...

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren. Die spanning wordt weggenomen doordat je gedurende het proces...

Na een korte zoekactie heb mijn droomauto gevonden. Eenautoimporteren.nl heeft mij vervolgens volledig ontzorgd in elke stap van vinden tot rijden. Echt...

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...

Zij hebben met mij een zéér tevreden...

Het team van dit bedrijf is zeer behulpzaam en niets is hun teveel. Meerdere keren heb ik een offerte opgevraagd waarbij ik niet de indruk kreeg dat het...