Auto zoeken
4 minuten leestijd
20-10-2023 Toyota

Toyota-dealers in Duitsland

Een Toyota in Duitsland is vaak goedkoper dan dezelfde Toyota in Nederland. Dit heeft verschillende oorzaken. Duitsland is de grootste automarkt van Europa, 6x zo groot als Nederland. Het aanbod van nieuwe en jonge Toyota’s is daarom een stuk groter in Duitsland. Daarnaast worden de auto’s in de Duitse fabrieken luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Oftewel, een meer uitgeruste auto voor minder geld. Niet gek dus dat veel mensen op zoek gaan naar een Toyota-dealer in Duitsland.

 

Overzicht Duitse Toyota-dealers

Wanneer je op zoek gaat naar een Toyota-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen waar je naar op zoek bent: een nieuwe Toyota of een occasion? Alleen in de buurt van Münster vind je al ruim 10 dealers. Niet alle dealers bieden zowel nieuwe als occasions aan. Bekijk daarom altijd eerst goed de website van de desbetreffende Toyota-dealer.
Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgegevens, op: https://www.toyota.de/kontakt/haendler-finden 


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Toyota

Wist je dat het importeren van een Toyota je al snel duizenden euro’s kan besparen ten opzichte van dezelfde Toyota in Nederland? Het zoeken naar een Duitse Toyota kan echter een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle dealers hebben hun Toyota aanbod online staan. Op onze website vind je meer dan 4.000 Toyota‘s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Toyota-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie, die ook in Nederland geldig is. Wel zo fijn!


Bekijk ons volledige Toyota aanbod en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.
Een Toyota importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Toyota uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet je in Nederland de Toyota laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweeg je een Toyota te importeren uit Duitsland? Wij helpen je graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

115x
Mercedes-benz

C 200

 1. Prijs
  € 23.700
 2. Kilometerstand
  99.800
 3. Bouwjaar
  2019
73x
Audi

Q5

 1. Prijs
  € 36.660
 2. Kilometerstand
  66.815
 3. Bouwjaar
  2020
32x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 23.995
 2. Kilometerstand
  63.000
 3. Bouwjaar
  2019
23x
Volvo

XC 90

 1. Prijs
  € 43.950
 2. Kilometerstand
  46.601
 3. Bouwjaar
  2020
69x
Mercedes-benz

GLA 250

 1. Prijs
  € 41.640
 2. Kilometerstand
  24.960
 3. Bouwjaar
  2021
73x
Land rover

Discovery Sport

 1. Prijs
  € 22.998
 2. Kilometerstand
  120.000
 3. Bouwjaar
  2018
31x
Ford

Fiesta

 1. Prijs
  € 20.000
 2. Kilometerstand
  7.844
 3. Bouwjaar
  2022
43x
Bmw

320

 1. Prijs
  € 21.900
 2. Kilometerstand
  90.000
 3. Bouwjaar
  2021

Wij helpen je verder

24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
5 minuten leestijd
Hyundai-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
10 minuten leestijd
Wat is BPM?
5 minuten leestijd
Audi-dealers in Duitsland
2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Tevreden klanten

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in...

Gewoon top service

We hebben zelf online een auto uitgezocht en die door Tim van eenautoimporteren.nl laten importeren. Het proces was vooraf duidelijk en de communicatie...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

Vriendelijk en professioneel. Heldere communicatie. Ik heb goed geholpen aan een prachtige ‘nieuwe’ auto. Ze helpen mee met zoeken, maar in mijn geval...

3 Jaar geleden een auto gekocht bij Bart en kon mijn oude auto nu weer inruilen voor mijn nieuwe auto tegen een hele gunstige prijs. Kom hier zeker weer...