Auto zoeken
11 minuten leestijd
15-05-2023 kia

Dit zijn de populairste KIA-modellen

Kia is een Zuid-Koreaans automerk dat de afgelopen jaren een flinke opmars heeft gemaakt in de autowereld. Het merk heeft een breed scala aan modellen die allemaal bekend staan om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en design. In dit artikel bespreken we de populairste modellen van KIA.

 

Kia Rio

De Kia Rio is een compacte auto die perfect is voor stadsverkeer en dagelijks gebruik. De Rio is verkrijgbaar als hatchback en sedan en biedt een ruim interieur en een indrukwekkende lijst met standaardfuncties. De Kia Rio is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals rijstrookassistentie en automatische noodremmen. Dit maakt de Kia Rio een veilige keuze voor gezinnen en pendelaars.


Bekijk alle beschikbare Kia Rio’s op onze website



bron: www.kia.com/nl 

 


Kia Sportage

De Kia Sportage is een compacte SUV die is ontworpen voor avontuurlijke rijders. Met een sportief ontwerp en een krachtige motor is de Kia Sportage een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een auto die zowel stijvol als praktisch is. De Sportage biedt een ruim interieur en geavanceerde technologieën zoals een infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

 

Bekijk alle beschikbare Kia Sportage’s op onze website


 bron: www.kia.com/nl 


 

Kia Sorento

De Kia Sorento is een midsize SUV die geschikt is voor gezinnen en mensen die veel ruimte nodig hebben. De Kia Sorento heeft een ruim interieur met veel opbergruimtes en comfortabele stoelen. De auto biedt geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals dodehoekdetectie en achteruitrijcamera’s, wat het een veilige keuze maakt voor gezinnen.

 

Bekijk alle beschikbare Kia Sorento’s op onze website



bron: www.kia.com/nl  



Kia Stinger

De Kia Stinger is een sportieve sedan die is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar prestaties en stijl. De Stinger heeft een krachtige motor en een gestroomlijnd ontwerp dat zowel indrukwekkend als functioneel is. De Kia Stinger biedt een luxe interieur en geavanceerde technologieën zoals een audiosysteem van Harman Kordon en een head-up display.

 

Bekijk alle beschikbare Kia Stinger’s op onze website



bron: www.kia.com/nl 



Kia Soul EV

De Kia Soul EV is een compacte elektrische cross-over die bekend staat om zijn opvallende ontwerp en efficiëntie. De Kia Soul EV heeft een bereik van meer dan 270 km op één acculading en biedt een ruim interieur met veel opbergruimte. De Soul EV is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals een audiosysteem van Harman Kardon en een head-up display.

 

Bekijk alle beschikbare Kia Soul EV’s op onze website



bron: www.kia.com/nl  



Kia Niro

De Kia Niro is een hybride SUV die een combinatie biedt van efficiëntie en prestaties. De Kia Niro is verkrijgbaar als hybride of plug-in hybride en biedt een ruim interieur en geavanceerde technologieën zoals adaptieve cruise control en rijstrookassistentie. De Niro is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals automatische noodremmen en vermoeidheidsherkenning. 

 

Bekijk alle beschikbare Kia Niro’s op onze website



bron: www.kia.com/nl  



Kia E-Niro

De Kia E-Nero is een volledig elektrische SUV die is ontworpen voor dagelijks gebruik en lange afstanden. Met een indrukwekkend bereik van meer dan 450km op één acculading is de Kia E-Niro een van de best presterende elektrische auto’s in zijn klasse. De E-Niro biedt ook een ruim interieur en geavanceerde technologieën zoals een infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

 

Bekijk alle beschikbare Kia E-Niro’s op onze website


Kia Niro EV

De Kia Niro EV is een compacte cross-over die zowel efficiënt als praktisch is. Met een bereik van meer dan 450 km op één acculading is de Kia Niro EV een geweldige keuze voor gezinnen en pendelaars. De auto biedt een ruim interieur en geavanceerde technologieën zoals een infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

 

Bekijk alle beschikbare Kia Niro EV's op onze website


 

Een Kia importeren via eenautoimporteren.nl

Als u op zoek bent naar een auto die stijlvol, praktisch en betrouwbaar is, is Kia zeker een merk om in overweging te nemen. Wist u dat een Kia uit Duitsland u al snel duizenden euro’s kan besparen ten opzichte van dezelfde Kia in Nederland?

 

Zoek een Kia via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de Kia. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest!


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

20x
Audi

Q5

  1. Prijs
    € 59.989
  2. Kilometerstand
    4.900
  3. Bouwjaar
    2023
109x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 20.150
  2. Kilometerstand
    53.200
  3. Bouwjaar
    2020
32x
Bmw

340

  1. Prijs
    € 28.990
  2. Kilometerstand
    70.200
  3. Bouwjaar
    2018
69x
Volvo

XC 90

  1. Prijs
    € 35.850
  2. Kilometerstand
    144.664
  3. Bouwjaar
    2018
62x
Opel

Astra

  1. Prijs
    € 24.390
  2. Kilometerstand
    4.460
  3. Bouwjaar
    2021
68x
Land rover

Range Rover Evoque

  1. Prijs
    € 41.710
  2. Kilometerstand
    10.729
  3. Bouwjaar
    2021
26x
Vw

T6 Transporter

  1. Prijs
    € 23.800
  2. Kilometerstand
    80.000
  3. Bouwjaar
    2020
41x
Vw

T-Roc

  1. Prijs
    € 28.490
  2. Kilometerstand
    20.000
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

9 minuten leestijd
De BPM op een elektrische auto
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways
2 minuten leestijd
Elektrische auto importeren in Nederland rijden met MIA regeling
7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
7 minuten leestijd
Import auto dealer
4 minuten leestijd
Het opkomende automerk ZEEKR

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

We hebben zelf online een auto uitgezocht en die door Tim van eenautoimporteren.nl laten importeren. Het proces was vooraf duidelijk en de communicatie...

Verstand van zaken, klantgericht. Ook na levering nog net zo behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!

Top geholpen door Cindy. Elke vraag die ik stelde werd snel en vakkundig beantwoord. Alles werd zorgvuldig uit handen genomen. Dit noem ik nog eens totale...

Leuke mensen en een geweldige transparante...

Het is zeer goed zaken doen met deze mensen, heel openhartig en eerlijk. Ik zal in de toekomst zeker weer van hun expertise gebruik willen maken. 100x...

TOP SERVICE

Wat een prachtig bedrijf. Vanaf minuut 1 heel goed contact. Niets is te veel gevraagd. In no time hadden ze een auto gevonden. Precies wat ik zocht. Elk...

Prima informatie!

Bij het eerste contact voelde het gelijk al goed. Cindy communiceerde vakkundig en kan de informatie goed verwoorden. Vol spanning wachtte we op Bart om...