5 minuten leestijd
15-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Mercedes-Benz importeren uit Duitsland

Door de hoge nieuwwaarde van een Mercedes-Benz en bijbehorende BPM is het zeer aantrekkelijk om een Mercedes-Benz te importeren.  Voornamelijk de Mercedes-Benz automodellen met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden oud heeft de grootste voordeel.

Mercedes-Benz populair in Duitsland

Een Mercedes uit Duitsland heeft meerdere voordelen. Een Mercedes-Benz uit Duitsland is vele malen voordeliger dan een Mercedes-Benz in ons land. Daarnaast is het aanbod in Duitsland ook groter. Een Mercedes-Benz wordt in Duitsland in het algemeen goed onderhouden en de automodellen zit veelal ruim in de opties en accessoires. Of het nu gaat om een Mercedes A klasse, Mercedes B- klasse, Mercedes C-klasse of een Mercedes E-klasse.

Mercedes zoeken in het buitenland

Vind uw Mercedes occasions in Duitsland via het internet. Er zijn verschillende sites om Mercedes-Benz occasions te zoeken. Dit kan via een Duitse universele website bijvoorbeeld: mobile.de of autoscout24.de of via een Mercedes Benz Deutschland. De prijzen die worden getoond zijn nog wel exclusief BPM. Voor elke Mercedes-Benz is de rest BPM anders. Elke BPM berekening is eigenlijk uniek. Benieuwd hoeveel BPM er nog op uw toekomstige Mercedes-Benz zit? Wij rekenen graag de BPM voor uit, vrijblijvend en op een zo gunstig mogelijke manier. Vraag het hier aan!

Mercedes-Benz importeren door Eenautoimporteren.nl

Eenautoimporteren.nl neemt het volledige import proces voor haar rekening, zo komt uw nieuwe Mercedes-Benz zorgeloos uit Duitsland. Dankzij de opgebouwde klantrelaties en onze Duits sprekende specialisten onderhandelt eenautoimporteren.nl net dat beetje extra korting voor u. Eenautoimporteren.nl geeft de volledig bedwongen korting aan de klant, zo profiteert u als klant maximaal.

Een Mercedes-Benz importeren uit Duitsland kan u een flinke besparing opleveren. Vraag hier vrijblijvend een offerte op via ons aanvraagformulier.

Bekijk onze Mercedes-Benz uit Duitsland:

 

Specialist in Mercedes import

Laat uw Mercedes importeren door Eenautoimporteren.nl. Wij importeren regelmatig Mercedes modellen uit Duitsland. Direct een Mercedes importeren uit Duitsland? Vraag hier vrijblijvend een offerte op via ons aanvraagformulier.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

17x
Kia

Rio

 1. Prijs
  € 11.770
 2. Kilometerstand
  48.205
 3. Bouwjaar
  2017
15x
Ford

Puma

 1. Prijs
  € 25.240
 2. Kilometerstand
  12.865
 3. Bouwjaar
  2021
1x
Ford

Transit

 1. Prijs
  € 12.999
 2. Kilometerstand
  146.711
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Ford

Transit Connect

 1. Prijs
  € 12.999
 2. Kilometerstand
  180.685
 3. Bouwjaar
  2018
2x
Seat

Ateca

 1. Prijs
  € 14.441
 2. Kilometerstand
  103.842
 3. Bouwjaar
  2017
1x
Ford

Tourneo Courier

 1. Prijs
  € 12.999
 2. Kilometerstand
  97.000
 3. Bouwjaar
  2018
7x
Renault

ZOE

 1. Prijs
  € 18.990
 2. Kilometerstand
  3.500
 3. Bouwjaar
  2019
18x
Ford

Kuga

 1. Prijs
  € 16.590
 2. Kilometerstand
  39.360
 3. Bouwjaar
  2017

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Je droomauto rijden voor duizenden euro’s minder dan normaal
2 minuten leestijd
Importeren steeds populairder
1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
3 minuten leestijd
Occasionssites van Duitsland
5 minuten leestijd
Volkswagen importeren uit Duitsland
2 minuten leestijd
Elektrische auto importeren in Nederland rijden met MIA regeling

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk...

Onze ervaring met eenautoimporteren.nl was super. Voor een volgende auto zou ik hen zonder...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces...