Auto zoeken
4 minuten leestijd
15-08-2023 Mazda

Mazda-dealers in Duitsland

Een Mazda in Duitsland is vaak goedkoper dan dezelfde Mazda in Nederland. Dit heeft verschillende oorzaken. Duitsland is de grootste automarkt van Europa, 6x zo groot als Nederland. Het aanbod van nieuwe en jonge Mazda’s is daarom een stuk groter in Duitsland. Daarnaast worden de auto’s in de Duitse fabrieken luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Oftewel, een meer uitgeruste auto voor minder geld. Niet gek dus dat veel mensen op zoek naar een Mazda-dealer in Duitsland.

 

Overzicht Duitse Mazda-dealers

Wanneer je op zoek gaat naar een Mazda-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen waar je naar op zoek bent: een nieuwe Mazda of een occasion? In Duitsland zijn er ruim 450 officiële Mazda-dealers. Niet alle dealers bieden zowel nieuwe auto’s als occasions aan. Bekijk daarom altijd goed de website van de desbetreffende Mazda-dealer.
Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgegevens, op: https://www.mazda.de/formular/haendlersuche/

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge Mazda

Wist je dat het importeren van een Mazda je al snel duizenden euro’s kan besparen ten opzichte van dezelfde Mazda in Nederland? Het zoeken naar een Duitse Mazda kan echter een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle dealers hebben hun Mazda aanbod online staan.

 

Op onze website vind je meer dan 3.500 Mazda’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Mazda-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie, die ook in Nederland geldig is. Wel zo fijn!

 

Bekijk ons volledige aanbod en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.
Een Mazda importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Mazda uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet je in Nederland de Mazda laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweeg je een Mazda te importeren uit Duitsland? Wij helpen je graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

61x
Peugeot

2008

 1. Prijs
  € 27.889
 2. Kilometerstand
  7.545
 3. Bouwjaar
  2021
31x
Vw

T7 Multivan

 1. Prijs
  € 55.890
 2. Kilometerstand
  11.200
 3. Bouwjaar
  2022
135x
Bmw

X6 M50

 1. Prijs
  € 47.990
 2. Kilometerstand
  149.956
 3. Bouwjaar
  2019
148x
Citroen

Berlingo

 1. Prijs
  € 20.430
 2. Kilometerstand
  52.000
 3. Bouwjaar
  2019
38x
Bmw

530

 1. Prijs
  € 29.450
 2. Kilometerstand
  119.850
 3. Bouwjaar
  2020
41x
Bmw

X5

 1. Prijs
  € 49.980
 2. Kilometerstand
  74.117
 3. Bouwjaar
  2019
33x
Vw

Arteon

 1. Prijs
  € 35.980
 2. Kilometerstand
  44.000
 3. Bouwjaar
  2021
23x
Bmw

X6

 1. Prijs
  € 65.999
 2. Kilometerstand
  20.911
 3. Bouwjaar
  2022

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Volvo-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Dit is de Audi E-tron
8 minuten leestijd
Een elektrische auto importeren
10 minuten leestijd
Wat is BPM?
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
7 minuten leestijd
Dit is de Jeep Wrangler 4XE

Veelgestelde vragen

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Uitstekend geregeld!

Mijn auto hier gekocht. Super tevreden en helpen je graag. Top service

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Al eerder hebben ze een voertuig voor me gevonden en alles geregeld en vanzelfsprekend ben ik weer bij ze terug gekomen. Ook nu weer alles tot in de puntjes...

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker weer via Bart en zijn leuke team aanschaffen!

Super service

Ik stond op het punt om een auto te gaan private leasen, maar door de hoge maandelijkse kosten twijfelde ik. Gelukkig heb ik toch nog naar de mogelijkheden...

Wat een fijn bedrijf!! Vanaf het zoeken naar de juiste auto tot aan de aflevering zijn we goed begeleid. Alle zorgen worden uit handen genomen. En ondanks...

De Eigenaar Bart Koolaard, lokt je met verkeerde info over een auto die hij te koop heeft staan naar zijn bedrijf om je een auto te verkopen. Blijkt de...

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...