3 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Lang wachttijd bij de RDW voor importkeuring!

Wilt u een auto invoeren uit Duitsland? Bent u nog steeds aan het wachten tot dat u over 2 maanden een keer terecht kan voor een importkeuring bij de RDW? Bij de meeste RDW keuringsstations is de gemiddelde wachttijd voor een importkeuring circa 8 weken. 

Hoe komt dit? Doordat de keuringsstations een tijdje dicht zijn geweest door de Corona is er nu een enorme wachttijd. Daarnaast hebben zij om de het risico op corona te beperken, het klantcontact in de RDW – keuringshal en aan de balies geminimaliseerd. De RDW volgt de richtlijnen van het RIVM.

Versneld keuren zonder wachttijd!

Gelukkig is er een mogelijkheid om de lange wachttijden te omzeilen voor de RDW keuring. Via een RDW erkend bedrijf heeft u geen lange wachttijd. RDW erkende bedrijven hebben de mogelijkheid om de keuring digitaal plaats te laten vinden. Eenautoimporteren.nl heeft de RDW import erkenning, met de bevoegdheid tot versnelde individuele keuring. Bij ons kunt u het voertuig versneld laten keuren zónder wachttijd. Dus in plaats van weken of maanden wachten op een afspraak voor de RDW keuring, kunnen wij zorgen dat uw auto binnen twee werkdagen goed gekeurd is. Uiteindelijk wilt u zo snel mogelijk de weg op met uw nieuwe auto.

De RDW keuring procedure

De noodprocedure houdt een keuring op afstand in, zo kan de keuring veilig plaatsvinden. Door middel van foto’s wordt de importkeuring uitgevoerd, zonder fysiek contact met de keurmeester. Hierdoor vindt de versnelde procedure veilig plaats om verspreiding van het virus te voorkomen.

Geen lange wachttijden voor de importkeuring?

Maak gebruik van onze importservice. Wij hebben uw auto gekeurd binnen twee werkdagen.

De meeste auto’s worden geïmporteerd uit Duitsland. Ook merken we dat auto importeren uit Belgie ook steeds populairder wordt.

Wij voeren uw auto in binnen twee werkdagen voor u in! Wilt u een auto door ons laten invoeren bij de RDW? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op, inclusief de te verwachten BPM.

Wil je meer informatie of wens je gebruik te maken van onze importservice neem dan gerust even contact op. 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

12x
Maserati

Ghibli

 1. Prijs
  € 48.790
 2. Kilometerstand
  15.467
 3. Bouwjaar
  2018
6x
Porsche

Macan

 1. Prijs
  € 56.500
 2. Kilometerstand
  40.600
 3. Bouwjaar
  2018
9x
Renault

Captur

 1. Prijs
  € 15.990
 2. Kilometerstand
  38.300
 3. Bouwjaar
  2019
4x
Audi

A1

 1. Prijs
  € 18.980
 2. Kilometerstand
  50.220
 3. Bouwjaar
  2018
13x
Porsche

Cayman

 1. Prijs
  € 74.800
 2. Kilometerstand
  42.000
 3. Bouwjaar
  2018
3x
Seat

Ateca

 1. Prijs
  € 26.390
 2. Kilometerstand
  26.980
 3. Bouwjaar
  2020
3x
Jeep

Compass

 1. Prijs
  € 26.490
 2. Kilometerstand
  41.400
 3. Bouwjaar
  2019
7x
Ford

Kuga

 1. Prijs
  € 26.960
 2. Kilometerstand
  23.860
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
2 minuten leestijd
Importeren steeds populairder
2 minuten leestijd
Elektrische auto importeren in Nederland rijden met MIA regeling
1 minuut leestijd
Eenautoimporteren sponsort Rotterdamse Hockey Club Tempo '34
4 minuten leestijd
Je droomauto rijden voor duizenden euro’s minder dan normaal

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Tevreden klanten

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De...

Uitstekende service. Alles snel en prettig afgerond. Wil je een auto importeren, dan raad ik...

Een betrokken,symphathiek en ter...

Na een 1e telefonisch contact is alles soepel en verstandig geregeld. Alle zorgen zijn uit...