Auto zoeken
7 minuten leestijd
10-11-2023 Import

Import auto dealer

Bent u op zoek naar een import auto dealer? Een partij die betrouwbaar is, ervaring heeft met het importeren van auto’s en u volledig kan ontzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

+300.000 beschikbare import auto’s

Het zoeken naar een import auto kan een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle dealers hebben hun aanbod online staan. Als import auto dealer kunnen wij u hierbij helpen. Op onze website vindt u meer dan 300.000 beschikbare import auto’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële merk-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie, die ook in Nederland geldig is. Wel zo fijn!

 

-       Auto’s afkomstig van officiële merk-dealers in Duitsland

-       Binnen 14 dagen op kenteken in Nederland

-       Bespaar tot 15%

 

Het voordeel van een import auto dealer

Het importeren van een Duitse auto is niet eenvoudig. U moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u een financiële berekening maken met daarin de eventuele transportkosten, de RDW-keuring en de BPM-heffing. Dit om te bepalen of het wel écht financieel aantrekkelijk is om de auto te importeren.

 

Wanneer u iets over het hoofd ziet, kan dit grote financiële gevolgen hebben. Daarom adviseren wij u om een beroep te doden op een import auto dealer. Deze heeft ervaring met het import proces, is op de hoogte van alle regelgeving, kan het transport regelen en kan de BPM-heffing zo financieel aantrekkelijk mogelijk voor u invoeren.  

 

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Over de jaren heen hebben wij als import auto dealer al vele klanten mogen helpen met het importeren van een auto. Van kleine stadsauto’s tot ferrari’s – wij hebben er ervaring mee.

 

-       RDW-erkend

-       Keuring bij ons op locatie i.p.v. RDW-keuringsstation

-       Bevoegdheid tot versnelde individuele keuring (1 werkdag)

-       100% BPM acceptatie garantie

 

 

Een Duitse auto importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend voelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een auto te importeren uit Duitsland? Als import auto dealer helpen wij u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

35x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 22.350
  2. Kilometerstand
    17.040
  3. Bouwjaar
    2022
48x
Cupra

Leon

  1. Prijs
    € 29.430
  2. Kilometerstand
    46.896
  3. Bouwjaar
    2021
54x
Mercedes-benz

CLA 45 AMG

  1. Prijs
    € 43.780
  2. Kilometerstand
    55.109
  3. Bouwjaar
    2018
90x
Mazda

CX-5

  1. Prijs
    € 20.500
  2. Kilometerstand
    69.249
  3. Bouwjaar
    2018
44x
Bmw

X3 M

  1. Prijs
    € 57.900
  2. Kilometerstand
    3.300
  3. Bouwjaar
    2020
46x
Vw

Passat

  1. Prijs
    € 22.990
  2. Kilometerstand
    79.943
  3. Bouwjaar
    2020
71x
Volvo

V40 CC

  1. Prijs
    € 21.900
  2. Kilometerstand
    38.000
  3. Bouwjaar
    2018
39x
Mercedes-benz

E 63 AMG

  1. Prijs
    € 99.890
  2. Kilometerstand
    92.045
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
5 minuten leestijd
Dit is de Hyundai IONIQ 6
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
6 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Lotus Eletre

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Tevreden klanten

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel valt het niet mee om een zgan auto te vinden op de markt (wij...

Tweedehands auto gekocht met Bovag garantie en daar dus ook voor betaald. Zijn aantal dingen en worden niet gemaakt omdat het een oudere auto is. Bedroevend...

Samen met Tim mijn nieuwe auto uitgezocht in Belgie. Door de brede keuzes die je kunt kiezen bij eenautoimporteren.nl heb ik er voor gekozen om mijn auto...

Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Alle contacten met de dealer gingen via Eenautoimporteren.nl. Daarbij hebben ze naar mijn idee een goede prijs...

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker weer via Bart en zijn leuke team aanschaffen!

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren. Die spanning wordt weggenomen doordat je gedurende het proces...

Goede service, goed behandeld

Ik was al een tijdje opzoek naar een Mercedes A Klasse. Maar kon niks vinden binnen mijn budget. Toen hoorde ik dat het in Duitsland een stuk voordeliger...