Auto zoeken
7 minuten leestijd
10-11-2023 Import

Import auto dealer

Bent u op zoek naar een import auto dealer? Een partij die betrouwbaar is, ervaring heeft met het importeren van auto’s en u volledig kan ontzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

+300.000 beschikbare import auto’s

Het zoeken naar een import auto kan een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle dealers hebben hun aanbod online staan. Als import auto dealer kunnen wij u hierbij helpen. Op onze website vindt u meer dan 300.000 beschikbare import auto’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële merk-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie, die ook in Nederland geldig is. Wel zo fijn!

 

-       Auto’s afkomstig van officiële merk-dealers in Duitsland

-       Binnen 14 dagen op kenteken in Nederland

-       Bespaar tot 15%

 

Het voordeel van een import auto dealer

Het importeren van een Duitse auto is niet eenvoudig. U moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u een financiële berekening maken met daarin de eventuele transportkosten, de RDW-keuring en de BPM-heffing. Dit om te bepalen of het wel écht financieel aantrekkelijk is om de auto te importeren.

 

Wanneer u iets over het hoofd ziet, kan dit grote financiële gevolgen hebben. Daarom adviseren wij u om een beroep te doden op een import auto dealer. Deze heeft ervaring met het import proces, is op de hoogte van alle regelgeving, kan het transport regelen en kan de BPM-heffing zo financieel aantrekkelijk mogelijk voor u invoeren.  

 

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Over de jaren heen hebben wij als import auto dealer al vele klanten mogen helpen met het importeren van een auto. Van kleine stadsauto’s tot ferrari’s – wij hebben er ervaring mee.

 

-       RDW-erkend

-       Keuring bij ons op locatie i.p.v. RDW-keuringsstation

-       Bevoegdheid tot versnelde individuele keuring (1 werkdag)

-       100% BPM acceptatie garantie

 

 

Een Duitse auto importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend voelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een auto te importeren uit Duitsland? Als import auto dealer helpen wij u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

89x
Mercedes-benz

C 180

  1. Prijs
    € 21.990
  2. Kilometerstand
    94.701
  3. Bouwjaar
    2019
19x
Vw

Polo

  1. Prijs
    € 20.400
  2. Kilometerstand
    70.600
  3. Bouwjaar
    2020
36x
Jaguar

E-Pace

  1. Prijs
    € 46.990
  2. Kilometerstand
    23.300
  3. Bouwjaar
    2022
75x
Hyundai

Tucson

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    114.000
  3. Bouwjaar
    2019
13x
Bmw

745

  1. Prijs
    € 55.800
  2. Kilometerstand
    112.085
  3. Bouwjaar
    2021
16x
Opel

Mokka

  1. Prijs
    € 20.170
  2. Kilometerstand
    15.555
  3. Bouwjaar
    2022
27x
Peugeot

208

  1. Prijs
    € 20.140
  2. Kilometerstand
    30.642
  3. Bouwjaar
    2020
14x
Porsche

Cayenne

  1. Prijs
    € 80.790
  2. Kilometerstand
    53.500
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range
7 minuten leestijd
Dit is de Audi E-tron
5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Wat is een btw-auto?
10 minuten leestijd
Wat is BPM?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

Goede service, goed behandeld

Toen de Volvo V90 eenmaal tweedehands te koop was in Nederland vond ik de auto nog veel te duur. Via mobile.de zag ik de V90 in mijn prijsklasse. Binnen...

alles liep soepel en word rekening gehouden dat je zsm je auto op kenteken wilt, dus daar doen ze ook hun best voor.

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Top service!

Je wordt gastvrij ontvangen. Super geholpen en dat alles met een persoonlijke tint. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en kom er zeker terug bij een eventuele...

De auto stond met strik op ons...

Na een eerste gesprek met Cindy direct een prijsopgave voor de importkosten en servicefee ontvangen. Wij hadden de auto al zelf aangekocht en konden meteen...

Top geholpen door Cindy. Elke vraag die ik stelde werd snel en vakkundig beantwoord. Alles werd zorgvuldig uit handen genomen. Dit noem ik nog eens totale...