Auto zoeken
7 minuten leestijd
10-11-2023 Import

Import auto dealer

Bent u op zoek naar een import auto dealer? Een partij die betrouwbaar is, ervaring heeft met het importeren van auto’s en u volledig kan ontzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

+300.000 beschikbare import auto’s

Het zoeken naar een import auto kan een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle dealers hebben hun aanbod online staan. Als import auto dealer kunnen wij u hierbij helpen. Op onze website vindt u meer dan 300.000 beschikbare import auto’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële merk-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie, die ook in Nederland geldig is. Wel zo fijn!

 

-       Auto’s afkomstig van officiële merk-dealers in Duitsland

-       Binnen 14 dagen op kenteken in Nederland

-       Bespaar tot 15%

 

Het voordeel van een import auto dealer

Het importeren van een Duitse auto is niet eenvoudig. U moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u een financiële berekening maken met daarin de eventuele transportkosten, de RDW-keuring en de BPM-heffing. Dit om te bepalen of het wel écht financieel aantrekkelijk is om de auto te importeren.

 

Wanneer u iets over het hoofd ziet, kan dit grote financiële gevolgen hebben. Daarom adviseren wij u om een beroep te doden op een import auto dealer. Deze heeft ervaring met het import proces, is op de hoogte van alle regelgeving, kan het transport regelen en kan de BPM-heffing zo financieel aantrekkelijk mogelijk voor u invoeren.  

 

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Over de jaren heen hebben wij als import auto dealer al vele klanten mogen helpen met het importeren van een auto. Van kleine stadsauto’s tot ferrari’s – wij hebben er ervaring mee.

 

-       RDW-erkend

-       Keuring bij ons op locatie i.p.v. RDW-keuringsstation

-       Bevoegdheid tot versnelde individuele keuring (1 werkdag)

-       100% BPM acceptatie garantie

 

 

Een Duitse auto importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend voelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een auto te importeren uit Duitsland? Als import auto dealer helpen wij u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

8x
Vw

T7 Multivan

 1. Prijs
  € 45.790
 2. Kilometerstand
  14.200
 3. Bouwjaar
  2023
3x
Abarth

500

 1. Prijs
  € 20.950
 2. Kilometerstand
  5.740
 3. Bouwjaar
  2021
64x
Skoda

Octavia

 1. Prijs
  € 20.170
 2. Kilometerstand
  53.302
 3. Bouwjaar
  2019
13x
Volvo

XC 40

 1. Prijs
  € 36.900
 2. Kilometerstand
  5.000
 3. Bouwjaar
  2023
9x
Seat

Leon

 1. Prijs
  € 21.935
 2. Kilometerstand
  32.150
 3. Bouwjaar
  2022
30x
Porsche

Cayman

 1. Prijs
  € 48.900
 2. Kilometerstand
  99.300
 3. Bouwjaar
  2020
73x
Peugeot

308

 1. Prijs
  € 20.000
 2. Kilometerstand
  26.507
 3. Bouwjaar
  2021
21x
Mercedes-benz

GLA 180

 1. Prijs
  € 32.880
 2. Kilometerstand
  9.800
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Het opkomende automerk ZEEKR
4 minuten leestijd
MINI-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways
12 minuten leestijd
Een occasion uit Duitsland
8 minuten leestijd
Een elektrische auto importeren
1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...

Zij hebben met mij een zéér tevreden...

Het team van dit bedrijf is zeer behulpzaam en niets is hun teveel. Meerdere keren heb ik een offerte opgevraagd waarbij ik niet de indruk kreeg dat het...

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Deze firma heeft goed inzicht in de Duitse markt en zorgt dat alles geregeld wordt volgens...

Top service!

Je wordt gastvrij ontvangen. Super geholpen en dat alles met een persoonlijke tint. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en kom er zeker terug bij een eventuele...

Leuke mensen en een geweldige transparante...

Het is zeer goed zaken doen met deze mensen, heel openhartig en eerlijk. Ik zal in de toekomst zeker weer van hun expertise gebruik willen maken. 100x...

De heer Koolaart heeft mijn klacht netjes opgelost dus mn ervaring is veranderd met dit bedrijf, helaas dat we niet tot een deal zijn gekomen!

Op zoek naar een nieuwe auto! Na zelf enkele auto's bekeken te hebben bij dealers in Nederland kwam bij mij het idee 'waarom kan ik zelf geen auto gaan...

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.