Auto zoeken
4 minuten leestijd
15-03-2023 ZEEKR

Het opkomende automerk ZEEKR

ZEEKR is een opkomend automerk dat bekendstaat om haar elektrische voertuigen met een verbluffend design en uitstekende prestaties. Het bedrijf richt zich op consumenten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en innovatieve rijervaring.

 

Het automerk ZEEKR

Sinds de oprichting in 2018 is ZEEKR hard gegroeid. Het bedrijf heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor het ontwerp en de productie van elektrische voertuigen. Hiermee heeft het bedrijf zich onderscheid van haar concurrenten. De auto’s van ZEEKR zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder zelfrijdende functies en een geavanceerd infotainmentsysteem

 

Eén van de meest opvallende kenmerken van ZEEKR-auto’s is hun buitenkant. Het bedrijf heeft zich gericht op het creëren van auto’s met een verbluffend design en een aerodynamische vormgeving. Hierdoor zijn de auto’s niet alleen mooi om te zien, maar ook efficiënt in het gebruik van energie.

 

Ook de binnenkant van de auto’s is ontworpen met de consument in het achterhoofd. ZEEKR gebruikt hoogwaardige materialen en biedt veel comfort en ruimte aan haar passagiers. Het infotainmentsysteem is gebruiksvriendelijk en biedt veel functies, waaronder navigatie, muziekstreaming en internettoegang.

 

ZEEKR X

De ZEEKR X is een elektrische auto van het merk welke is uitgevoerd met een geavanceerd infotainmentsysteem en zelfrijdende functies. Het interieur van de ZEEKR X is comfortabel en gericht op de gebruikservaring van de passagiers. Het voertuig beschikt over hoogwaardige materialen en biedt veel ruimte en opbergmogelijkheden.

 

De prestaties van de ZEEKR X zijn uitstekend. Zo heeft deze elektrische auto twee elektromotoren, die samen 428 pk leveren. De auto heeft een rijbereik van rond de 400 kilometer en is met een snellader in 30 minuten opgeladen tot 80%. Daarnaast beschikt de auto over een snelle en soepele acceleratie, wat een prettige rijervaring garandeert.

 

Bent u op zoek naar een innovatieve en verantwoorde manier van rijden? Dan is ZEEKR zeker een opkomend autobedrijf om in de gaten te houden. De voertuigen hebben een uitstekend design, uitmuntende prestaties, milieuvriendelijke aanpak en zijn scherp geprijsd. Naar verwachting zal de ZEEKR X nog dit jaar (2023) in Nederland te koop zijn.

 

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in een ZEEKR? Of bent u op zoek naar een ander merk? Wij helpen u graag! Laat ons via het contactformulier weten waar u naar op zoek bent, dan zoeken wij met u mee!


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

56x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 48.950
  2. Kilometerstand
    14.395
  3. Bouwjaar
    2022
51x
Mercedes-benz

CLA 200 Shooting Brake

  1. Prijs
    € 35.999
  2. Kilometerstand
    15.103
  3. Bouwjaar
    2022
14x
Bmw

X2

  1. Prijs
    € 22.790
  2. Kilometerstand
    62.100
  3. Bouwjaar
    2019
46x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 27.690
  2. Kilometerstand
    54.900
  3. Bouwjaar
    2019
24x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 20.870
  2. Kilometerstand
    45.946
  3. Bouwjaar
    2018
37x
Audi

A6

  1. Prijs
    € 34.980
  2. Kilometerstand
    82.451
  3. Bouwjaar
    2018
32x
Mercedes-benz

CLA 200

  1. Prijs
    € 26.990
  2. Kilometerstand
    52.328
  3. Bouwjaar
    2019
19x
Mercedes-benz

C 180

  1. Prijs
    € 29.870
  2. Kilometerstand
    52.801
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
7 minuten leestijd
Tweedehands hybride auto
7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions
5 minuten leestijd
Invoerrechten voor auto's
7 minuten leestijd
Wanneer is het importeren van een Duitse auto interessant?
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Tevreden klanten

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker weer via Bart en zijn leuke team aanschaffen!

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd. Eerste ervaring met importeren van een auto uit Duitsland,...

Uitstekende service. Alles snel en prettig afgerond. Wil je een auto importeren, dan raad ik hen ten zeerste aan.

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu in 2020 heb ik mijn eerste auto laten importeren en...

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door ze laten importeren en het is weer goed bevallen.

Verstand van zaken, klantgericht. Ook na levering nog net zo behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!

Al eerder hebben ze een voertuig voor me gevonden en alles geregeld en vanzelfsprekend ben ik weer bij ze terug gekomen. Ook nu weer alles tot in de puntjes...