Auto zoeken
5 minuten leestijd
26-06-2023 Seres

Het opkomende automerk Seres

Seres is een opkomend elektrische automerk dat de aandacht heeft getrokken met een gedurfde visie, innovatieve technologieën en een oogstrelend design. Hiermee heeft het automerk Seres de potentie om een prominente plek te veroveren in de wereld van luxe auto’s.

 

Het automerk Seres

Seres, opgericht in 2018, is een relatief jong automerk met een sterke ambitie. Het opkomende merk heeft al snel bekendheid gekregen vanwege zijn onderscheidende benadering van auto-ontwerp en -productie. Seres richt zich op het creëren van unieke en verleidelijke voertuigen die de verwachtingen overtreffen en een nieuwe standaard zetten voor luxe en prestaties.

 

Het exterieur

Design en esthetiek zijn twee aspecten waar Seres in uitblinkt. De voertuigen van Seres zijn ontworpen met oog voor detail en elegantie, waarbij elke lijn en bocht zorgvuldig zijn vormgegeven. Het exterieurontwerp straalt een perfecte balans uit tussen sportiviteit en luxe, met vloeiende lijnen en krachtige proporties.

 

Toewijding aan duurzaamheid

Wat Seres onderscheidt van andere automerken is de toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Seres heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van elektrische voertuigen met geavanceerde batterijtechnologieën en efficiënte aandrijfsystemen. Het merk streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd de prestaties en het rijplezier te maximaliseren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische innovaties en duurzame materialen, zet Seres zich in voor een groenere toekomst in de automobielindustrie.

 

Verschillende modellen

Seres biedt een breed scala aan modellen die de behoeften van verschillende autoliefhebbers kunnen vervullen. Van luxe sedans tot krachtige SUV’s – Seres heeft voor ieder wat wils. Alle model zijn voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen, waardoor de bestuurder een geruststellende en plezierige rijervaring krijgt. De modellen die op dit moment leverbaar zijn: Seres 3, Seres 5 en Seres 7.Seres 7Seres 5Seres 3


 

Bent u op zoek naar een auto die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties en luxe, maar ook aandacht besteedt aan milieuvriendelijkheid? Dan is Seres zeker een merk om in de gaten te houden. Dit opkomende automerk staat klaar om de autowereld te betoveren en een nieuwe standaard te zetten voor luxe en duurzaamheid.

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Omdat Seres een relatief nieuw merk is, staan er nog geen occasions op onze website. Wel vind u +100.000 andere jonge occasions op onze website, afkomstig uit Duitsland.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

22x
Audi

A4

 1. Prijs
  € 44.429
 2. Kilometerstand
  19.421
 3. Bouwjaar
  2022
6x
Audi

Q8

 1. Prijs
  € 73.460
 2. Kilometerstand
  47.100
 3. Bouwjaar
  2021
9x
Audi

A7

 1. Prijs
  € 57.900
 2. Kilometerstand
  27.116
 3. Bouwjaar
  2020
9x
Cupra

Ateca

 1. Prijs
  € 35.880
 2. Kilometerstand
  22.187
 3. Bouwjaar
  2022
18x
Bmw

320

 1. Prijs
  € 21.930
 2. Kilometerstand
  117.281
 3. Bouwjaar
  2019
17x
Bmw

440 Gran Coupe

 1. Prijs
  € 37.850
 2. Kilometerstand
  63.856
 3. Bouwjaar
  2018
29x
Alfa romeo

Giulia

 1. Prijs
  € 25.890
 2. Kilometerstand
  50.886
 3. Bouwjaar
  2019
11x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 33.450
 2. Kilometerstand
  21.800
 3. Bouwjaar
  2021

Wij helpen je verder

6 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Lotus Eletre
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
4 minuten leestijd
Voorkom een dubbele BTW-heffing bij het importeren van een zakelijke auto
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating...

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...

Maakt alle verwachtingen waar!...

Goede en professionele begeleiding/service bij het importeren van een auto uit het buitenland.

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

Zo’n aanpak voegt een dimensie...

Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Een bedrijf dat uitsluitend bij officiële dealers koopt. Zowel Sarah als Cindy waren zeer behulpzaam...

Professioneel

Geweldige service ,op iedere vraag antwoord, en een positieve uitstraling. Bij het invoeren waren meerdere bedrijven betrokken en alles werd geregeld en...

Wat een topbedrijf!

Wij hebben met hulp van deze geweldige mensen een auto geïmporteerd uit Duitsland. Wij zijn tijdens dit proces heel goed begeleid door Cindy. Zonder Cindy...