Auto zoeken
5 minuten leestijd
26-06-2023 Seres

Het opkomende automerk Seres

Seres is een opkomend elektrische automerk dat de aandacht heeft getrokken met een gedurfde visie, innovatieve technologieën en een oogstrelend design. Hiermee heeft het automerk Seres de potentie om een prominente plek te veroveren in de wereld van luxe auto’s.

 

Het automerk Seres

Seres, opgericht in 2018, is een relatief jong automerk met een sterke ambitie. Het opkomende merk heeft al snel bekendheid gekregen vanwege zijn onderscheidende benadering van auto-ontwerp en -productie. Seres richt zich op het creëren van unieke en verleidelijke voertuigen die de verwachtingen overtreffen en een nieuwe standaard zetten voor luxe en prestaties.

 

Het exterieur

Design en esthetiek zijn twee aspecten waar Seres in uitblinkt. De voertuigen van Seres zijn ontworpen met oog voor detail en elegantie, waarbij elke lijn en bocht zorgvuldig zijn vormgegeven. Het exterieurontwerp straalt een perfecte balans uit tussen sportiviteit en luxe, met vloeiende lijnen en krachtige proporties.

 

Toewijding aan duurzaamheid

Wat Seres onderscheidt van andere automerken is de toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Seres heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van elektrische voertuigen met geavanceerde batterijtechnologieën en efficiënte aandrijfsystemen. Het merk streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd de prestaties en het rijplezier te maximaliseren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische innovaties en duurzame materialen, zet Seres zich in voor een groenere toekomst in de automobielindustrie.

 

Verschillende modellen

Seres biedt een breed scala aan modellen die de behoeften van verschillende autoliefhebbers kunnen vervullen. Van luxe sedans tot krachtige SUV’s – Seres heeft voor ieder wat wils. Alle model zijn voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen, waardoor de bestuurder een geruststellende en plezierige rijervaring krijgt. De modellen die op dit moment leverbaar zijn: Seres 3, Seres 5 en Seres 7.Seres 7Seres 5Seres 3


 

Bent u op zoek naar een auto die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties en luxe, maar ook aandacht besteedt aan milieuvriendelijkheid? Dan is Seres zeker een merk om in de gaten te houden. Dit opkomende automerk staat klaar om de autowereld te betoveren en een nieuwe standaard te zetten voor luxe en duurzaamheid.

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Omdat Seres een relatief nieuw merk is, staan er nog geen occasions op onze website. Wel vind u +100.000 andere jonge occasions op onze website, afkomstig uit Duitsland.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

38x
Mini

COOPER_CABRIO

 1. Prijs
  € 25.910
 2. Kilometerstand
  24.022
 3. Bouwjaar
  2020
25x
Bmw

216 Gran Tourer

 1. Prijs
  € 20.799
 2. Kilometerstand
  33.000
 3. Bouwjaar
  2021
40x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 33.800
 2. Kilometerstand
  76.500
 3. Bouwjaar
  2019
26x
Skoda

Karoq

 1. Prijs
  € 21.540
 2. Kilometerstand
  72.232
 3. Bouwjaar
  2019
29x
Audi

Q4

 1. Prijs
  € 42.880
 2. Kilometerstand
  1.000
 3. Bouwjaar
  2023
46x
Bmw

330

 1. Prijs
  € 29.477
 2. Kilometerstand
  77.825
 3. Bouwjaar
  2020
44x
Tesla

Model Y

 1. Prijs
  € 43.880
 2. Kilometerstand
  38.100
 3. Bouwjaar
  2022
25x
Mazda

MX-5

 1. Prijs
  € 37.480
 2. Kilometerstand
  1.516
 3. Bouwjaar
  2023

Wij helpen je verder

9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021
6 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Lotus Eletre
4 minuten leestijd
Toyota-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
4 minuten leestijd
Voorkom een dubbele BTW-heffing bij het importeren van een zakelijke auto

Veelgestelde vragen

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Gewoon top service

Nooit eerder gedacht om een auto te importeren. Werd heel goed geïnformeerd en begeleid door Cindy . Iedere stap in het proces werd duidelijk gecommuniceerd....

Een hele complete service.

Ik ben met mijn wensen bij eenautoimporteren naar binnen gelopen. Zij hebben mij vanaf dat moment in alles begeleid. Ik ben uiteindelijk toch zelf de auto...

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Deze firma heeft goed inzicht in de Duitse markt en zorgt dat alles geregeld wordt volgens...

Prima geholpen, de auto zelf in Duitsland opgehaald en in Barendrecht afgeleverd, het gehele import proces snel afgehandeld, goed geadviseerd en flexibel,...

De heer Koolaart heeft mijn klacht netjes opgelost dus mn ervaring is veranderd met dit bedrijf, helaas dat we niet tot een deal zijn gekomen!

Na een belletje plegen gingen ze gelijk aan de slag, alles is netjes uitgelegd en zoals belooft liep het ook allemaal. Dikke aanrader alles is goed geregeld...