Auto zoeken
5 minuten leestijd
26-06-2023 Seres

Het opkomende automerk Seres

Seres is een opkomend elektrische automerk dat de aandacht heeft getrokken met een gedurfde visie, innovatieve technologieën en een oogstrelend design. Hiermee heeft het automerk Seres de potentie om een prominente plek te veroveren in de wereld van luxe auto’s.

 

Het automerk Seres

Seres, opgericht in 2018, is een relatief jong automerk met een sterke ambitie. Het opkomende merk heeft al snel bekendheid gekregen vanwege zijn onderscheidende benadering van auto-ontwerp en -productie. Seres richt zich op het creëren van unieke en verleidelijke voertuigen die de verwachtingen overtreffen en een nieuwe standaard zetten voor luxe en prestaties.

 

Het exterieur

Design en esthetiek zijn twee aspecten waar Seres in uitblinkt. De voertuigen van Seres zijn ontworpen met oog voor detail en elegantie, waarbij elke lijn en bocht zorgvuldig zijn vormgegeven. Het exterieurontwerp straalt een perfecte balans uit tussen sportiviteit en luxe, met vloeiende lijnen en krachtige proporties.

 

Toewijding aan duurzaamheid

Wat Seres onderscheidt van andere automerken is de toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Seres heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van elektrische voertuigen met geavanceerde batterijtechnologieën en efficiënte aandrijfsystemen. Het merk streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd de prestaties en het rijplezier te maximaliseren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische innovaties en duurzame materialen, zet Seres zich in voor een groenere toekomst in de automobielindustrie.

 

Verschillende modellen

Seres biedt een breed scala aan modellen die de behoeften van verschillende autoliefhebbers kunnen vervullen. Van luxe sedans tot krachtige SUV’s – Seres heeft voor ieder wat wils. Alle model zijn voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijhulpsystemen, waardoor de bestuurder een geruststellende en plezierige rijervaring krijgt. De modellen die op dit moment leverbaar zijn: Seres 3, Seres 5 en Seres 7.



Seres 7



Seres 5



Seres 3


 

Bent u op zoek naar een auto die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties en luxe, maar ook aandacht besteedt aan milieuvriendelijkheid? Dan is Seres zeker een merk om in de gaten te houden. Dit opkomende automerk staat klaar om de autowereld te betoveren en een nieuwe standaard te zetten voor luxe en duurzaamheid.

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Omdat Seres een relatief nieuw merk is, staan er nog geen occasions op onze website. Wel vind u +100.000 andere jonge occasions op onze website, afkomstig uit Duitsland.

 

Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

288x
Mercedes-benz

B 180

  1. Prijs
    € 20.450
  2. Kilometerstand
    89.000
  3. Bouwjaar
    2019
21x
Mercedes-benz

GLC 300

  1. Prijs
    € 78.700
  2. Kilometerstand
    12.500
  3. Bouwjaar
    2022
41x
Seat

Leon

  1. Prijs
    € 23.999
  2. Kilometerstand
    135.000
  3. Bouwjaar
    2019
39x
Jeep

Wrangler

  1. Prijs
    € 40.985
  2. Kilometerstand
    44.815
  3. Bouwjaar
    2018
23x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 21.290
  2. Kilometerstand
    40.500
  3. Bouwjaar
    2021
49x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 20.478
  2. Kilometerstand
    16.589
  3. Bouwjaar
    2021
11x
Bmw

X3

  1. Prijs
    € 35.900
  2. Kilometerstand
    53.251
  3. Bouwjaar
    2020
47x
Audi

A6

  1. Prijs
    € 26.900
  2. Kilometerstand
    62.780
  3. Bouwjaar
    2018

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
BMW-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30
2 minuten leestijd
Hebben jullie onze reclameborden al gezien?
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Tevreden klanten

Goede service, goed behandeld

Toen de Volvo V90 eenmaal tweedehands te koop was in Nederland vond ik de auto nog veel te duur. Via mobile.de zag ik de V90 in mijn prijsklasse. Binnen...

Wat een topbedrijf!

Wij hebben met hulp van deze geweldige mensen een auto geïmporteerd uit Duitsland. Wij zijn tijdens dit proces heel goed begeleid door Cindy. Zonder Cindy...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

Meerdere auto’s laten importeren, altijd vlot en snel verlopen dus een dikke 10 voor dit bedrijf

Ik had niet verwacht dat ik een paar weken na m’n eerste e-mail met wat algemene vragen nu al in bezit zou zijn van mijn nieuwe VW Beetle. De vragen...

Goede service, goed behandeld

Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat haar afspraken nakomt. Betrouwbaar, professioneel en kennis van zaken. Niet geheel onbelangrijk is het grote prijsvoordeel...

Een hele complete service.

Ik ben met mijn wensen bij eenautoimporteren naar binnen gelopen. Zij hebben mij vanaf dat moment in alles begeleid. Ik ben uiteindelijk toch zelf de auto...