Auto zoeken
5 minuten leestijd
21-02-2023 Xpeng

Het Chinese automerk Xpeng

Wellicht heeft u er al eens van gehoord: het Chinese automerk Xpeng. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en is gevestigd in Guangzhou, China. Xpeng wil de toekomst van mobiliteit veranderen door middel van innovatieve technologieën en duurzame energieoplossingen. Sinds de oprichting van Xpeng in 2014 heeft het autobedrijf al diverse opvallende modellen in haar productielijn opgenomen. We nemen ze kort met je door!

 

De auto’s van Xpeng zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, efficiency en connectiviteit. De elektrische aandrijving van Xpeng biedt een uitstekende rijervaring en de hoogwaardige technologieën, waaronder de AI-bestuurder assistent, bieden een veilige en comfortabele rit.

 

Xpeng P7

De P7 is een elektrische sportieve sedan met een rijbereik van meer dan 700km. Het voertuig is uitgerust met een vermogen van 286 pk en een acceleratie van 0-100km/h in slechts 4,3 seconden. Daarnaast is de Xpeng P7 uitgerust met een aantal geavanceerde technologieën zoals een ingebouwd infotainmentsysteem, een volledig schermdisplay en geavanceerde bestuurders assistentie- en veiligheidssystemen.


 

Xpeng G3

De G3 is een elektrische SUV met een rijbereik van ruim 500km. Het voertuig is uitgerust met een vermogen van 165pk en een acceleratie van 0-100km/h in slechts 8,9 seconden. Het interieur van de Xpeng G3 is uitgerust met een groot aantal comfort- en connectiviteitsfuncties zoals een ingebouwd infotainmentsysteem en een panoramisch dak.



 

Xpeng N4

De N4 is een elektrische cross-over met een rijbereik van ruim 400km. Het voertuig is uitgerust met een vermogen van 212pk en een acceleratie van 0-100 km/h in slechts 7,5 seconden. Het interieur van de Xpeng N4 is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een ingebouwd infotainmentsysteem, een volledig schermdisplay en een aantal comfortabele zitplaatsen.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Xpeng heeft duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf werkt nauw samen met lokale gemeenschappen en leveranciers om haar productieprocessen te verbeteren en tegelijkertijd de levensomstandigheden van mensen te verbeteren.

 

Toonaangevende speler

In de afgelopen jaren is Xpeng snel gegroeid en heeft het bedrijf zich als een toonaangevende speler op de elektrische automarkt gevestigd. Met een focus op innovatieve technologieën en duurzaamheid zal Xpeng de komende jaren een belangrijke rol spelen in de verandering van de toekomst van mobiliteit.

 

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in een Xpeng? Of bent u op zoek naar een ander merk? Wij helpen u graag! Laat ons via het contactformulier weten waar u naar op zoek bent, dan zoeken wij met u mee!


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

30x
Bmw

X1

  1. Prijs
    € 23.850
  2. Kilometerstand
    48.587
  3. Bouwjaar
    2019
24x
Bmw

330

  1. Prijs
    € 30.000
  2. Kilometerstand
    73.500
  3. Bouwjaar
    2020
15x
Mercedes-benz

B 250

  1. Prijs
    € 25.500
  2. Kilometerstand
    26.550
  3. Bouwjaar
    2021
25x
Ford

Transit

  1. Prijs
    € 20.490
  2. Kilometerstand
    117.722
  3. Bouwjaar
    2020
39x
Vw

Polo

  1. Prijs
    € 20.149
  2. Kilometerstand
    3.002
  3. Bouwjaar
    2023
64x
Tesla

Model 3

  1. Prijs
    € 31.950
  2. Kilometerstand
    86.356
  3. Bouwjaar
    2019
31x
Bmw

520

  1. Prijs
    € 43.333
  2. Kilometerstand
    49.200
  3. Bouwjaar
    2021
20x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 28.380
  2. Kilometerstand
    41.814
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

8 minuten leestijd
Zo importeer je een auto uit Duitsland
5 minuten leestijd
Zijn import auto's vaak schadeauto's?
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Na een praatje te hebben gemaakt op kantoor van eenautoimporteren.nl was ik er al snel uit. Bart & Cindy leggen duidelijk uit hoe het allemaal geregeld...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Een betrokken,symphathiek en ter...

Na een 1e telefonisch contact is alles soepel en verstandig geregeld. Alle zorgen zijn uit handen genomen bij de aanschaf van onze Mercedes GLC 250, welke...

Alles perfect geregeld.

Eenautoimporteren heeft het importeren van de door mij zelf gevonden auto vanaf de Duitse garage tot de aflevering, inclusief inbouw alarm, perfect voor...

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu in 2020 heb ik mijn eerste auto laten importeren en...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....