Auto zoeken
5 minuten leestijd
21-02-2023 Xpeng

Het Chinese automerk Xpeng

Wellicht heeft u er al eens van gehoord: het Chinese automerk Xpeng. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en is gevestigd in Guangzhou, China. Xpeng wil de toekomst van mobiliteit veranderen door middel van innovatieve technologieën en duurzame energieoplossingen. Sinds de oprichting van Xpeng in 2014 heeft het autobedrijf al diverse opvallende modellen in haar productielijn opgenomen. We nemen ze kort met je door!

 

De auto’s van Xpeng zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, efficiency en connectiviteit. De elektrische aandrijving van Xpeng biedt een uitstekende rijervaring en de hoogwaardige technologieën, waaronder de AI-bestuurder assistent, bieden een veilige en comfortabele rit.

 

Xpeng P7

De P7 is een elektrische sportieve sedan met een rijbereik van meer dan 700km. Het voertuig is uitgerust met een vermogen van 286 pk en een acceleratie van 0-100km/h in slechts 4,3 seconden. Daarnaast is de Xpeng P7 uitgerust met een aantal geavanceerde technologieën zoals een ingebouwd infotainmentsysteem, een volledig schermdisplay en geavanceerde bestuurders assistentie- en veiligheidssystemen.

 

 

Xpeng G3

De G3 is een elektrische SUV met een rijbereik van ruim 500km. Het voertuig is uitgerust met een vermogen van 165pk en een acceleratie van 0-100km/h in slechts 8,9 seconden. Het interieur van de Xpeng G3 is uitgerust met een groot aantal comfort- en connectiviteitsfuncties zoals een ingebouwd infotainmentsysteem en een panoramisch dak.


 

 

Xpeng N4

De N4 is een elektrische cross-over met een rijbereik van ruim 400km. Het voertuig is uitgerust met een vermogen van 212pk en een acceleratie van 0-100 km/h in slechts 7,5 seconden. Het interieur van de Xpeng N4 is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een ingebouwd infotainmentsysteem, een volledig schermdisplay en een aantal comfortabele zitplaatsen.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Xpeng heeft duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf werkt nauw samen met lokale gemeenschappen en leveranciers om haar productieprocessen te verbeteren en tegelijkertijd de levensomstandigheden van mensen te verbeteren.

 

Toonaangevende speler

In de afgelopen jaren is Xpeng snel gegroeid en heeft het bedrijf zich als een toonaangevende speler op de elektrische automarkt gevestigd. Met een focus op innovatieve technologieën en duurzaamheid zal Xpeng de komende jaren een belangrijke rol spelen in de verandering van de toekomst van mobiliteit.

 

Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in een Xpeng? Of bent u op zoek naar een ander merk? Wij helpen u graag! Laat ons via het contactformulier weten waar u naar op zoek bent, dan zoeken wij met u mee!


Delen:

Laatst verkochte auto's

Mercedes-benz

V-klasse

  1. Prijs
    € 120.162
  2. Kilometerstand
    4.026
  3. Bouwjaar
    2023
Mini

Cooper

  1. Prijs
    € 44.960
  2. Kilometerstand
    2.398
  3. Bouwjaar
    2023
Bmw

X5-xdrive45e

  1. Prijs
    € 124.150
  2. Kilometerstand
    112.588
  3. Bouwjaar
    2021
Volkswagen

Tiguan

  1. Prijs
    € 53.154
  2. Kilometerstand
    18.469
  3. Bouwjaar
    2022
Toyota

C-hr

  1. Prijs
    € 33.645
  2. Kilometerstand
    22.673
  3. Bouwjaar
    2020
Audi

Q5-50-tfsi-e

  1. Prijs
    € 83.525
  2. Kilometerstand
    19.388
  3. Bouwjaar
    2020
Mercedes-benz

C-180-kompressor

  1. Prijs
    € 60.354
  2. Kilometerstand
    72.810
  3. Bouwjaar
    2008
Volkswagen

Taigo

  1. Prijs
    € 41.127
  2. Kilometerstand
    2.869
  3. Bouwjaar
    2023

Veelgestelde vragen

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.

Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen:

1. Zoek een auto via onze website of een externe database
2. Controleer alle documenten
3. Bereken de totale aanschafkosten
4. Koop de auto
5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren
6. Laat de auto keuren bij de RDW
7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst
8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Tevreden klanten

Super!

Op zoek naar een nieuwe auto! Na zelf enkele auto's bekeken te hebben bij dealers in Nederland kwam bij mij het idee 'waarom kan ik zelf geen auto gaan...

Mijn recente ervaring met het importeren van een auto was simpelweg uitstekend. Vanaf het eerste contact tot de levering voor mijn deur, was de service...

Inmiddels mijn derde auto via dit bedrijf geïmporteerd. Een aanrader voor iedereen. Ruime keuze (veel meer dan in Nederland), scherpe prijzen, vaak met...

Heel professioneel

Boven verwachtingen

alles liep soepel en word rekening gehouden dat je zsm je auto op kenteken wilt, dus daar doen ze ook hun best voor.

Zeer goed

Ik sluit mij geheel aan bij de ervaringen van Jan. Compliment aan Tim. Kundig persoon.

Top bedrijf

Ik heb koolaard ervaren als een top bedrijf Niks is voor deze mensen teveel je kan er binnenstappen voor een simpele vraag of een auto invoeren en alles...

Top bedrijf

Meerdere auto’s laten importeren, altijd vlot en snel verlopen dus een dikke 10 voor dit bedrijf