Auto zoeken
5 minuten leestijd
15-05-2023 JAC Motors

Het Chinese automerk JAC Motors

Het Chinese automerk JAC Motors is sinds 1964 actief in de auto-industrie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste producenten van personenauto’s en bedrijfsvoertuigen in China en heeft ook internationaal naam gemaakt. JAC heeft een breed scala aan voertuigen in verschillende klassen en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime SUV, JAC heeft een model dat bij u past.

 

JAC E-J7

De E-J7 is een elektrische SUV die JAC in 2021 heeft geïntroduceerd. De JAC E-J7 is gepositioneerd als premium SUV voor de Chinese markt en is ontworpen om te concurreren met andere populaire elektrische SUV’s zoals de Tesla Model Y en de NIO ES6. Met zijn slanke ontwerp, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties is de JAC E-J7 een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een premium SUV met een indrukwekkende actieradius en geavanceerde functies.

 

De JAC E-J7 heeft een slank en modern ontwerp met scherpe lijnen en een agressieve uitstraling. Het interieur van de auto is ruim en comfortabel, met veel beenruimte en een scala aan geavanceerde functies. Het dashboard is uitgerust met een groot touchscreen display en er is ook een digitaal instrumentenpaneel voor de bestuurder. Daarnaast is de JAC E-J7 uitgerust met een reeks veiligheidsfuncties waaronder automatisch noodremmen, adaptieve cruise control en een 360-graden camera.

 

Onder de motorkap is de JAC E-J7 uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 150 kW (ongeveer 204 pk). De SUV heeft een topsnelheid van 160 km/u en kan in slechts 7,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De batterij van de E-J7 heeft een capaciteit van 71,3 kWh en met een enkele lading heeft de SUV een actieradius van ruim 500 km.   



JAC E-J7 (bron: https://jacen.jac.com.cn)


JAC E-JS4

De E-JS4 is een compacte elektrische SUV die JAC in 2020 heeft geïntroduceerd. De JAC E-JS4 is gepositioneerd als een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele benzine-aangedreven compacte SUV. De E-JS4 is een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en betaalbare compacte SUV met een goede actieradius en geavanceerde functies. Met zijn sportieve ontwerp, geavanceerde technologie en comfortabele interieur is de E-JS4 één van de beste opties in zijn klasse.

 

De JAC E-JS4 heeft een sportief en modern ontwerp met vloeiende lijnen en een opvallende grille. Het interieur van de auto is ruim en comfortabel, met voldoende hoofd- en beenruimte voor de passagiers en een scala aan geavanceerde functies. Het dashboard is uitgericht met een groot touchscreen display en er is ook een digitaal instrumentenpaneel voor de bestuurder.

 

Onder de motorkap is de JAC E-JS4 uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 100 kW (ongeveer 136 pk). De compacte SUV heeft een topsnelheid van 150 km/u en kan in 9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De batterij van de E-JS4 heeft een capaciteit van 51,9 kWh en kan in slechts 40 minuten worden opgeladen tot 80% van de capaciteit met behulp van een snellader. Met een enkele lading heeft de E-JS4 een actieradius van ongeveer 330 kilometer.



JAC E-JS4 (bron: https://jacen.jac.com.cn)


Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Bent u geïnteresseerd in een JAC? Of bent u op zoek naar een ander merk? Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.




Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

61x
Skoda

Kamiq

  1. Prijs
    € 20.190
  2. Kilometerstand
    69.852
  3. Bouwjaar
    2020
95x
Mercedes-benz

A 180

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    30.490
  3. Bouwjaar
    2018
48x
Mazda

MX-5

  1. Prijs
    € 24.480
  2. Kilometerstand
    6.500
  3. Bouwjaar
    2020
20x
Mini

Cooper SE Countryman

  1. Prijs
    € 25.900
  2. Kilometerstand
    79.436
  3. Bouwjaar
    2020
59x
Lamborghini

Huracan

  1. Prijs
    € 234.900
  2. Kilometerstand
    11.900
  3. Bouwjaar
    2018
44x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 23.948
  2. Kilometerstand
    64.393
  3. Bouwjaar
    2018
40x
Mercedes-benz

S 400

  1. Prijs
    € 51.400
  2. Kilometerstand
    108.950
  3. Bouwjaar
    2018
40x
Mercedes-benz

EQB

  1. Prijs
    € 41.600
  2. Kilometerstand
    8.447
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

6 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Lotus Eletre
4 minuten leestijd
Voorkom een dubbele BTW-heffing bij het importeren van een zakelijke auto
7 minuten leestijd
Auto Inruilen
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
7 minuten leestijd
Dit is de Jeep Wrangler 4XE
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant! ik zocht een Mini clubman JCW het scheelde mij bijna €8000 ten opzichte van in Nederland keurige snelle service en vriendelijke...

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren. Die spanning wordt weggenomen doordat je gedurende het proces...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Professioneel

Geweldige service ,op iedere vraag antwoord, en een positieve uitstraling. Bij het invoeren waren meerdere bedrijven betrokken en alles werd geregeld en...

Na een korte zoekactie heb mijn droomauto gevonden. Eenautoimporteren.nl heeft mij vervolgens volledig ontzorgd in elke stap van vinden tot rijden. Echt...

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...