Auto zoeken
5 minuten leestijd
15-05-2023 JAC Motors

Het Chinese automerk JAC Motors

Het Chinese automerk JAC Motors is sinds 1964 actief in de auto-industrie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste producenten van personenauto’s en bedrijfsvoertuigen in China en heeft ook internationaal naam gemaakt. JAC heeft een breed scala aan voertuigen in verschillende klassen en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime SUV, JAC heeft een model dat bij u past.

 

JAC E-J7

De E-J7 is een elektrische SUV die JAC in 2021 heeft geïntroduceerd. De JAC E-J7 is gepositioneerd als premium SUV voor de Chinese markt en is ontworpen om te concurreren met andere populaire elektrische SUV’s zoals de Tesla Model Y en de NIO ES6. Met zijn slanke ontwerp, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties is de JAC E-J7 een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een premium SUV met een indrukwekkende actieradius en geavanceerde functies.

 

De JAC E-J7 heeft een slank en modern ontwerp met scherpe lijnen en een agressieve uitstraling. Het interieur van de auto is ruim en comfortabel, met veel beenruimte en een scala aan geavanceerde functies. Het dashboard is uitgerust met een groot touchscreen display en er is ook een digitaal instrumentenpaneel voor de bestuurder. Daarnaast is de JAC E-J7 uitgerust met een reeks veiligheidsfuncties waaronder automatisch noodremmen, adaptieve cruise control en een 360-graden camera.

 

Onder de motorkap is de JAC E-J7 uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 150 kW (ongeveer 204 pk). De SUV heeft een topsnelheid van 160 km/u en kan in slechts 7,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De batterij van de E-J7 heeft een capaciteit van 71,3 kWh en met een enkele lading heeft de SUV een actieradius van ruim 500 km.   



JAC E-J7 (bron: https://jacen.jac.com.cn)


JAC E-JS4

De E-JS4 is een compacte elektrische SUV die JAC in 2020 heeft geïntroduceerd. De JAC E-JS4 is gepositioneerd als een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele benzine-aangedreven compacte SUV. De E-JS4 is een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en betaalbare compacte SUV met een goede actieradius en geavanceerde functies. Met zijn sportieve ontwerp, geavanceerde technologie en comfortabele interieur is de E-JS4 één van de beste opties in zijn klasse.

 

De JAC E-JS4 heeft een sportief en modern ontwerp met vloeiende lijnen en een opvallende grille. Het interieur van de auto is ruim en comfortabel, met voldoende hoofd- en beenruimte voor de passagiers en een scala aan geavanceerde functies. Het dashboard is uitgericht met een groot touchscreen display en er is ook een digitaal instrumentenpaneel voor de bestuurder.

 

Onder de motorkap is de JAC E-JS4 uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 100 kW (ongeveer 136 pk). De compacte SUV heeft een topsnelheid van 150 km/u en kan in 9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De batterij van de E-JS4 heeft een capaciteit van 51,9 kWh en kan in slechts 40 minuten worden opgeladen tot 80% van de capaciteit met behulp van een snellader. Met een enkele lading heeft de E-JS4 een actieradius van ongeveer 330 kilometer.



JAC E-JS4 (bron: https://jacen.jac.com.cn)


Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Bent u geïnteresseerd in een JAC? Of bent u op zoek naar een ander merk? Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.




Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

33x
Mazda

CX-5

  1. Prijs
    € 33.490
  2. Kilometerstand
    4.190
  3. Bouwjaar
    2023
54x
Suzuki

SX4 S-Cross

  1. Prijs
    € 21.490
  2. Kilometerstand
    16.735
  3. Bouwjaar
    2022
67x
Land rover

Defender

  1. Prijs
    € 79.885
  2. Kilometerstand
    46.000
  3. Bouwjaar
    2021
70x
Tesla

Model S

  1. Prijs
    € 35.900
  2. Kilometerstand
    124.167
  3. Bouwjaar
    2018
50x
Renault

Scenic

  1. Prijs
    € 21.999
  2. Kilometerstand
    19.288
  3. Bouwjaar
    2021
81x
Suzuki

Vitara

  1. Prijs
    € 20.287
  2. Kilometerstand
    2.900
  3. Bouwjaar
    2023
169x
Ferrari

Roma

  1. Prijs
    € 202.900
  2. Kilometerstand
    47.800
  3. Bouwjaar
    2020
33x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 20.920
  2. Kilometerstand
    70.150
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Wat is een marge-auto?
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX
6 minuten leestijd
De elektrische toekomst van Volvo
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
7 minuten leestijd
Wat is MWST in Duitsland?
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Prima informatie!

Bij het eerste contact voelde het gelijk al goed. Cindy communiceerde vakkundig en kan de informatie goed verwoorden. Vol spanning wachtte we op Bart om...

Uitstekend geregeld!

Mijn auto hier gekocht. Super tevreden en helpen je graag. Top service

Goede en betrouwbare service

Fijn en snel contact in het gehele traject. In de beginfase was er snel een duidelijk overzicht van de totale kosten voor verschillende opties zodat je...

De Eigenaar Bart Koolaard, lokt je met verkeerde info over een auto die hij te koop heeft staan naar zijn bedrijf om je een auto te verkopen. Blijkt de...

Ik heb koolaard ervaren als een top bedrijf Niks is voor deze mensen teveel je kan er binnenstappen voor een simpele vraag of een auto invoeren en alles...

Gewoon top service

Super service

Ik stond op het punt om een auto te gaan private leasen, maar door de hoge maandelijkse kosten twijfelde ik. Gelukkig heb ik toch nog naar de mogelijkheden...

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.