Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-05-2023 Aiways

Het Chinese automerk Aiways

Aiways is een relatief nieuw automerk dat zich richt op de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen. Het bedrijf werd opgericht in 2017 in China en heeft sindsdien snel naam gemaakt in de auto-industrie. 


Aiways streeft naar innovatie en technologische vooruitgang om de ontwikkeling van schone energie in de auto-industrie te bevorderen. Het bedrijf heeft een duurzame toekomst voor ogen en zet zich in om elektrische mobiliteit toegankelijk te maken voor een grotere groep mensen. Wij nemen een aantal modellen van het bedrijf met u door! 


Aiways U5 & U5 Ion

De Aiways U5 is een volledig elektrische SUV die is uitgerust met een 63 kWh batterij en een bereik tot 410 kilometer (WLTP). De U5 is uitgerust met een snellaadfunctie waarmee de batterij in slechts 40 minuten tot 80% kan worden opgeladen. 


De U5 Ion is de nieuwe versie van de U5. De U5 Ion heeft een groter bereik van 605 kilometer op één lading en biedt een geavanceerdere rijervaring. Daarnaast heeft de U5 Ion een slimme laadoplossing waarmee de auto in slechts 18 minuten van 30% naar 80% kan worden opgeladen. 



Aiways U5 (bron: www.aiways.nl)

Aiways U6 Ion

De Aiways U6 Ion is een sportieve, compacte SUV met een rijbereik van maximaal 400 kilometer (WLTP). De U6 Ion beschikt over een 63 kWh batterij en heeft een vermogen van 190 pk. De compacte SUV beschikt over adaptieve cruise control, een 360 graden camera en een groot touchscreen display. 



Aiways U6 (bron: www.aiways.nl)

Aiways U7 Ion

De Aiways U7 Ion is een elektrische MPV die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. De U7 Ion heeft een batterij van 63 kWh en een rijbereik van maximaal 500 kilometer (WLTP). De auto beschikt over slimme rijhulpsystemen zoals een automatische noodrem, rijstrookassistentie en een vermoeidheidsherkenningssysteem. 


Aiways U7 Ion (bron: www.aiways.nl)
+20 modellen tegen 2025

Aiways heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Het Chinese bedrijf heeft aangekondigd dat het tegen 2025 meer dan 20 modellen wilt produceren, waaronder verschillende volledig elektrische voertuigen. Aiways wil daarnaast ook uitbreiden naar andere markten en is momenteel bezig met het opzetten van verkoop- en servicecentra in Europa. 


Een auto importeren via eenautoimporteren.nl 

Bent u geïnteresseerd in een Aiways? Of bent u op zoek naar een ander merk? Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

65x
Audi

A6 Allroad

  1. Prijs
    € 29.880
  2. Kilometerstand
    80.172
  3. Bouwjaar
    2018
62x
Skoda

Superb

  1. Prijs
    € 20.199
  2. Kilometerstand
    62.630
  3. Bouwjaar
    2018
133x
Ford

EcoSport

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    5.000
  3. Bouwjaar
    2022
47x
Jaguar

I-Pace

  1. Prijs
    € 39.750
  2. Kilometerstand
    9.862
  3. Bouwjaar
    2020
64x
Vw

up

  1. Prijs
    € 20.890
  2. Kilometerstand
    16.890
  3. Bouwjaar
    2021
73x
Vw

Touareg

  1. Prijs
    € 53.800
  2. Kilometerstand
    77.050
  3. Bouwjaar
    2018
184x
Bmw

M135

  1. Prijs
    € 33.400
  2. Kilometerstand
    49.950
  3. Bouwjaar
    2020
19x
Toyota

C-HR

  1. Prijs
    € 25.900
  2. Kilometerstand
    6.492
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Een hybride auto importeren
7 minuten leestijd
Tweedehands hybride auto
24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
4 minuten leestijd
Wat is een marge-auto?
7 minuten leestijd
Dit is de Mercedes EQC

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

Zeer goed en snel geholpen met...

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.

Meerdere auto’s laten importeren, altijd vlot en snel verlopen dus een dikke 10 voor dit bedrijf

Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Alle contacten met de dealer gingen via Eenautoimporteren.nl. Daarbij hebben ze naar mijn idee een goede prijs...

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Professioneel

Geweldige service ,op iedere vraag antwoord, en een positieve uitstraling. Bij het invoeren waren meerdere bedrijven betrokken en alles werd geregeld en...

Ik had niet verwacht dat ik een paar weken na m’n eerste e-mail met wat algemene vragen nu al in bezit zou zijn van mijn nieuwe VW Beetle. De vragen...

Top service!

Je wordt gastvrij ontvangen. Super geholpen en dat alles met een persoonlijke tint. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en kom er zeker terug bij een eventuele...