Auto zoeken
5 minuten leestijd
12-05-2023 Aiways

Het Chinese automerk Aiways

Aiways is een relatief nieuw automerk dat zich richt op de ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen. Het bedrijf werd opgericht in 2017 in China en heeft sindsdien snel naam gemaakt in de auto-industrie. 


Aiways streeft naar innovatie en technologische vooruitgang om de ontwikkeling van schone energie in de auto-industrie te bevorderen. Het bedrijf heeft een duurzame toekomst voor ogen en zet zich in om elektrische mobiliteit toegankelijk te maken voor een grotere groep mensen. Wij nemen een aantal modellen van het bedrijf met u door! 


Aiways U5 & U5 Ion

De Aiways U5 is een volledig elektrische SUV die is uitgerust met een 63 kWh batterij en een bereik tot 410 kilometer (WLTP). De U5 is uitgerust met een snellaadfunctie waarmee de batterij in slechts 40 minuten tot 80% kan worden opgeladen. 


De U5 Ion is de nieuwe versie van de U5. De U5 Ion heeft een groter bereik van 605 kilometer op één lading en biedt een geavanceerdere rijervaring. Daarnaast heeft de U5 Ion een slimme laadoplossing waarmee de auto in slechts 18 minuten van 30% naar 80% kan worden opgeladen. 



Aiways U5 (bron: www.aiways.nl)

Aiways U6 Ion

De Aiways U6 Ion is een sportieve, compacte SUV met een rijbereik van maximaal 400 kilometer (WLTP). De U6 Ion beschikt over een 63 kWh batterij en heeft een vermogen van 190 pk. De compacte SUV beschikt over adaptieve cruise control, een 360 graden camera en een groot touchscreen display. 



Aiways U6 (bron: www.aiways.nl)

Aiways U7 Ion

De Aiways U7 Ion is een elektrische MPV die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. De U7 Ion heeft een batterij van 63 kWh en een rijbereik van maximaal 500 kilometer (WLTP). De auto beschikt over slimme rijhulpsystemen zoals een automatische noodrem, rijstrookassistentie en een vermoeidheidsherkenningssysteem. 


Aiways U7 Ion (bron: www.aiways.nl)
+20 modellen tegen 2025

Aiways heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Het Chinese bedrijf heeft aangekondigd dat het tegen 2025 meer dan 20 modellen wilt produceren, waaronder verschillende volledig elektrische voertuigen. Aiways wil daarnaast ook uitbreiden naar andere markten en is momenteel bezig met het opzetten van verkoop- en servicecentra in Europa. 


Een auto importeren via eenautoimporteren.nl 

Bent u geïnteresseerd in een Aiways? Of bent u op zoek naar een ander merk? Zoek een auto via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

9x
Mercedes-benz

C 43 AMG

  1. Prijs
    € 59.990
  2. Kilometerstand
    9.990
  3. Bouwjaar
    2023
32x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 30.730
  2. Kilometerstand
    6.900
  3. Bouwjaar
    2022
95x
Citroen

Berlingo

  1. Prijs
    € 20.490
  2. Kilometerstand
    29.851
  3. Bouwjaar
    2021
230x
Renault

Captur

  1. Prijs
    € 25.689
  2. Kilometerstand
    16.823
  3. Bouwjaar
    2022
153x
Bmw

530

  1. Prijs
    € 26.950
  2. Kilometerstand
    80.469
  3. Bouwjaar
    2018
69x
Mercedes-benz

C 350

  1. Prijs
    € 27.880
  2. Kilometerstand
    72.300
  3. Bouwjaar
    2018
4099x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 20.450
  2. Kilometerstand
    119.000
  3. Bouwjaar
    2019
156x
Mercedes-benz

CLA 220

  1. Prijs
    € 20.250
  2. Kilometerstand
    111.000
  3. Bouwjaar
    2018

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 2!
1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
6 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Lotus Eletre
6 minuten leestijd
Hybride auto zonder stekker

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Tevreden klanten

Ik heb koolaard ervaren als een top bedrijf Niks is voor deze mensen teveel je kan er binnenstappen voor een simpele vraag of een auto invoeren en alles...

Maakt alle verwachtingen waar!...

Goede en professionele begeleiding/service bij het importeren van een auto uit het buitenland.

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

Na een korte zoekactie heb mijn droomauto gevonden. Eenautoimporteren.nl heeft mij vervolgens volledig ontzorgd in elke stap van vinden tot rijden. Echt...

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Meerdere auto’s laten importeren, altijd vlot en snel verlopen dus een dikke 10 voor dit bedrijf

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Goede en betrouwbare service

Fijn en snel contact in het gehele traject. In de beginfase was er snel een duidelijk overzicht van de totale kosten voor verschillende opties zodat je...