2 minuten leestijd
01-03-2021 door: ivar

Een auto importeren

Als u overweegt een jong gebruikte auto te importeren uit Duitsland (of een ander EU-land) wilt u natuurlijk als eerst weten wat de totaalkosten zijn na het invoeren van de auto. Dankzij onze rekenmodellen kunnen wij dit voor u zeer nauwkeurig vooraf in kaart brengen. Er komt veel kijken bij het importeren van een auto. Wij nemen u deze zorg volledig uit handen. Wij garanderen alles tot aan aflevering. Voor u is er een financieel voordeel te behalen ten opzichte van dezelfde auto bij de officiële Nederlandse merkdealer. Wij bieden de auto’s scherper aan omdat wij de BPM sneller afschrijven, de autoprijs gunstiger is in Duitsland en omdat wij geen voorraad hebben. Daardoor kunnen wij voor een vast bedrag elke auto voor u importeren. Van Up tot Ferrari, voor een vast bedrag. Uw voordeel loopt al snel op naar duizenden euro's.

Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.475,- inclusief  BTW. Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw auto tot aan aflevering voor te financieren, hiervoor rekenen wij 1,85% van het aankoopbedrag. U betaalt de auto pas bij aflevering net als bij de officiële Nederlandse merkdealer. Wij importeren uitsluitend voertuigen bij een betrouwbare officiële merkdealer met een bekende onderhoudshistorie en aantoonbare kilometerstand. Hierdoor kunnen wij van te voren de staat van het voertuig garanderen. Is de auto niet volgens afspraak dan hoeft u de auto niet af te nemen.

In de kern is het dus puur. U wilt een Nederlandse auto kopen bij een officiële Nederlandse merkdealer maar, u wilt de voordelen in de prijs en opties hebben van een auto van een officiële Duitse merkdealer. Wij hebben de jarenlange ervaring om alle risico’s uit handen te nemen. Daarnaast hebben wij de expertise om nog een extra BPM en aankoopvoordeel te behalen, zodat u de beste auto voor de beste prijs krijgt. Alle risico’s en financiële gevolgen dekken wij van te voren in voor een vaste fee.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

5x
Skoda

Superb

 1. Prijs
  € 26.330
 2. Kilometerstand
  86.517
 3. Bouwjaar
  2017
4x
Skoda

Kodiaq

 1. Prijs
  € 31.290
 2. Kilometerstand
  97.850
 3. Bouwjaar
  2017
5x
Cupra

Formentor

 1. Prijs
  € 46.950
 2. Kilometerstand
  4.050
 3. Bouwjaar
  2021
4x
Mercedes-benz

CLA 220 Shooting Brake

 1. Prijs
  € 24.990
 2. Kilometerstand
  92.690
 3. Bouwjaar
  2017
16x
Kia

Soul

 1. Prijs
  € 18.360
 2. Kilometerstand
  47.766
 3. Bouwjaar
  2018
9x
Vw

Polo

 1. Prijs
  € 9.991
 2. Kilometerstand
  39.280
 3. Bouwjaar
  2017
7x
Hyundai

i20

 1. Prijs
  € 16.990
 2. Kilometerstand
  20.182
 3. Bouwjaar
  2020
14x
Ford

Mondeo

 1. Prijs
  € 27.940
 2. Kilometerstand
  17.621
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

2 minuten leestijd
Importeren steeds populairder
3 minuten leestijd
Elke BPM berekening is uniek
5 minuten leestijd
Wat is MWST in Duitsland?
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
5 minuten leestijd
Volkswagen importeren uit Duitsland
2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren....

Leuke mensen en een geweldige transparante...

Het is zeer goed zaken doen met deze mensen, heel openhartig en eerlijk. Ik zal in de toekomst...

Goede service en open kaart

Persoonlijk contact, snelle reacties en goed bereikbaar. Je krijgt een eerlijk verhaal met...