Auto zoeken
5 minuten leestijd
26-06-2023 Polestar

Dit is de Polestar 3!

Polestar, het elektrische merk dat zich heeft losgemaakt van Volvo, heeft de Polestar 3 onthuld. Dit is de eerste SUV van het merk en belooft een opwindende toevoeging te zijn aan het groeiende segment van elektrische voertuigen. Laten we bekijken wat deze elektrische SUV te bieden heeft.

Het exterieur van de Polestar 3

De Polestar 3 trekt onmiddellijk de aandacht met zijn gestroomlijnde en robuuste uitstraling. Met zijn opvallende lijnen en contrasterende dorpels oogt de SUV rank en sportief. De koplampen, geleend van moederbedrijf Volvo, geven de auto een vertrouwde uitstraling. Het achterste gedeelte van de auto is eveneens laag en gestroomlijnd, met horizontale lijnen die de sportieve look versterken.

 

Het interieur van de Polestar 3

Wanneer je in de Polestar 3 stapt, word je begroet door het typische Zweedse design: zachte kleuren, hoogwaardige materialen en een minimalistische benadering. De belangrijkste functies zijn te vinden op een klein display dat de traditionele klokken vervangt, terwijl het grote staande display in het midden alle andere informatie en infotainmentopties biedt. Polestar heeft ook aandacht besteed aan duurzaamheid door gebruik te maken van ecologisch gecertificeerde materialen zoals Bio-Micro Tech, dat leer combineert met aandacht voor dierenwelzijn.

 

Twee elektromotoren

De Polestar 3 is gebouwd op een volledig nieuw elektrisch platform dat is ontwikkeld door Volvo. Met twee elektromotoren – één voor en één achter – is de Polestar 3 een vierwielaangedreven SUV. Het systeemvermogen varieert van 489 pk t/m 517 pk, afhankelijk van de gekozen uitvoering. De achterste elektromotor kan worden uitgeschakeld om de actieradius te vergroten. Met een 111 kWh accupakket is een actieradius tot 610km mogelijk, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

 

Opladen: handig én snel

Met behulp van een snellader met maximaal 250 kW, kan de accu van 10% tot 80% opgeladen worden in slechts 30 minuten. Met een AC-laadvermogen van 11 kW kan de Polestar 3 in ongeveer 11 uur volledig worden opgeladen. Bovendien biedt de Polestar 3 de mogelijkheid van vehicle-to-grid (V2G), waarmee de auto kan bijdragen aan het energienetwerk. Met een uitgebreid regeneratief remsysteem kan de bestuurder de mate van energieterugwinning tijdens het rijden aanpassen.

 

Verschillende uitvoeringen

Hoewel we nog even geduld moeten hebben voordat de Polestar 3 daadwerkelijk op de weg verschijnt, heeft Polestar de prijzen al bekendgemaakt. In het 1e jaar wordt de Polestar 3 geleverd met het Pilot Pack en het Plus Pack, wat neerkomt op een prijs van € 89.900,-. Deze uitvoering omvat o.a. een 360 graden camera, geavanceerde rijhulpsystemen, elektrisch bedienbare achterklep, elektrische stoelverwarming en -bediening evenals drie jaar internetverbinding. Het Performance Pack, met een meerprijs van €6.600,- biedt nog meer sportieve kenmerken en upgrades.

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Met zijn opvallende design, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën heeft de Polestar 3 alles in huis om een succesvolle elektrische SUV te zijn. Wist u dat een Polestar uit Duitsland u al snel duizenden euro’s kan besparen ten opzichte van dezelfde Polestar in Nederland?

 

Zoek een Polestar via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest!


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

78x
Suzuki

Ignis

  1. Prijs
    € 20.490
  2. Kilometerstand
    5
  3. Bouwjaar
    2022
108x
Seat

Leon

  1. Prijs
    € 20.290
  2. Kilometerstand
    59.705
  3. Bouwjaar
    2019
667x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 17.799
  2. Kilometerstand
    83.500
  3. Bouwjaar
    2016
48x
Tesla

Model Y

  1. Prijs
    € 46.950
  2. Kilometerstand
    27.894
  3. Bouwjaar
    2022
24x
Vw

Tiguan

  1. Prijs
    € 22.790
  2. Kilometerstand
    66.300
  3. Bouwjaar
    2019
45x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 24.480
  2. Kilometerstand
    35.600
  3. Bouwjaar
    2020
33x
Bmw

X2

  1. Prijs
    € 31.450
  2. Kilometerstand
    10.970
  3. Bouwjaar
    2022
18x
Mercedes-benz

A 35 AMG

  1. Prijs
    € 42.721
  2. Kilometerstand
    18.900
  3. Bouwjaar
    2023

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Het opkomende automerk Seres
4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland
6 minuten leestijd
Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways
7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions
5 minuten leestijd
De zonne-energie auto’s van Lightyear

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Na veel gedoe met de handelaar in Duitsland heb ik besloten om eenautoimporteren.nl in te schakelen. Mede dankzij de expertise en professionaliteit van...

Super

Ze helpen bij de zoektocht en voorkwamen zo dat ik een schade auto zou kopen. Het hele proces van importeren verliep verder soepel met een duidelijke communicatie....

Tweedehands auto gekocht met Bovag garantie en daar dus ook voor betaald. Zijn aantal dingen en worden niet gemaakt omdat het een oudere auto is. Bedroevend...

Zeer goed en snel geholpen met...

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.

In eerste instantie contact gehad met een nieuwe niet zo kundige medewerker. Hierdoor liep de communicatie niet heel goed. Dit werd gezien en overgenomen...

Uitstekend geregeld!

Mijn auto hier gekocht. Super tevreden en helpen je graag. Top service

We hebben zelf online een auto uitgezocht en die door Tim van eenautoimporteren.nl laten importeren. Het proces was vooraf duidelijk en de communicatie...