Auto zoeken
5 minuten leestijd
26-06-2023 Polestar

Dit is de Polestar 3!

Polestar, het elektrische merk dat zich heeft losgemaakt van Volvo, heeft de Polestar 3 onthuld. Dit is de eerste SUV van het merk en belooft een opwindende toevoeging te zijn aan het groeiende segment van elektrische voertuigen. Laten we bekijken wat deze elektrische SUV te bieden heeft.

Het exterieur van de Polestar 3

De Polestar 3 trekt onmiddellijk de aandacht met zijn gestroomlijnde en robuuste uitstraling. Met zijn opvallende lijnen en contrasterende dorpels oogt de SUV rank en sportief. De koplampen, geleend van moederbedrijf Volvo, geven de auto een vertrouwde uitstraling. Het achterste gedeelte van de auto is eveneens laag en gestroomlijnd, met horizontale lijnen die de sportieve look versterken.

 

Het interieur van de Polestar 3

Wanneer je in de Polestar 3 stapt, word je begroet door het typische Zweedse design: zachte kleuren, hoogwaardige materialen en een minimalistische benadering. De belangrijkste functies zijn te vinden op een klein display dat de traditionele klokken vervangt, terwijl het grote staande display in het midden alle andere informatie en infotainmentopties biedt. Polestar heeft ook aandacht besteed aan duurzaamheid door gebruik te maken van ecologisch gecertificeerde materialen zoals Bio-Micro Tech, dat leer combineert met aandacht voor dierenwelzijn.

 

Twee elektromotoren

De Polestar 3 is gebouwd op een volledig nieuw elektrisch platform dat is ontwikkeld door Volvo. Met twee elektromotoren – één voor en één achter – is de Polestar 3 een vierwielaangedreven SUV. Het systeemvermogen varieert van 489 pk t/m 517 pk, afhankelijk van de gekozen uitvoering. De achterste elektromotor kan worden uitgeschakeld om de actieradius te vergroten. Met een 111 kWh accupakket is een actieradius tot 610km mogelijk, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

 

Opladen: handig én snel

Met behulp van een snellader met maximaal 250 kW, kan de accu van 10% tot 80% opgeladen worden in slechts 30 minuten. Met een AC-laadvermogen van 11 kW kan de Polestar 3 in ongeveer 11 uur volledig worden opgeladen. Bovendien biedt de Polestar 3 de mogelijkheid van vehicle-to-grid (V2G), waarmee de auto kan bijdragen aan het energienetwerk. Met een uitgebreid regeneratief remsysteem kan de bestuurder de mate van energieterugwinning tijdens het rijden aanpassen.

 

Verschillende uitvoeringen

Hoewel we nog even geduld moeten hebben voordat de Polestar 3 daadwerkelijk op de weg verschijnt, heeft Polestar de prijzen al bekendgemaakt. In het 1e jaar wordt de Polestar 3 geleverd met het Pilot Pack en het Plus Pack, wat neerkomt op een prijs van € 89.900,-. Deze uitvoering omvat o.a. een 360 graden camera, geavanceerde rijhulpsystemen, elektrisch bedienbare achterklep, elektrische stoelverwarming en -bediening evenals drie jaar internetverbinding. Het Performance Pack, met een meerprijs van €6.600,- biedt nog meer sportieve kenmerken en upgrades.

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Met zijn opvallende design, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën heeft de Polestar 3 alles in huis om een succesvolle elektrische SUV te zijn. Wist u dat een Polestar uit Duitsland u al snel duizenden euro’s kan besparen ten opzichte van dezelfde Polestar in Nederland?

 

Zoek een Polestar via onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest!


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

35x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 22.350
  2. Kilometerstand
    17.040
  3. Bouwjaar
    2022
48x
Cupra

Leon

  1. Prijs
    € 29.430
  2. Kilometerstand
    46.896
  3. Bouwjaar
    2021
54x
Mercedes-benz

CLA 45 AMG

  1. Prijs
    € 43.780
  2. Kilometerstand
    55.109
  3. Bouwjaar
    2018
90x
Mazda

CX-5

  1. Prijs
    € 20.500
  2. Kilometerstand
    69.249
  3. Bouwjaar
    2018
44x
Bmw

X3 M

  1. Prijs
    € 57.900
  2. Kilometerstand
    3.300
  3. Bouwjaar
    2020
46x
Vw

Passat

  1. Prijs
    € 22.990
  2. Kilometerstand
    79.943
  3. Bouwjaar
    2020
71x
Volvo

V40 CC

  1. Prijs
    € 21.900
  2. Kilometerstand
    38.000
  3. Bouwjaar
    2018
39x
Mercedes-benz

E 63 AMG

  1. Prijs
    € 99.890
  2. Kilometerstand
    92.045
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Toyota-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Volvo-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Een hybride auto importeren
7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions
5 minuten leestijd
Dit is de Hyundai IONIQ 6
1 minuut leestijd
Eenautoimporteren sponsort Rotterdamse Hockey Club Tempo '34

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Alle contacten met de dealer gingen via Eenautoimporteren.nl. Daarbij hebben ze naar mijn idee een goede prijs...

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Deze firma heeft goed inzicht in de Duitse markt en zorgt dat alles geregeld wordt volgens...

Alles perfect geregeld.

Eenautoimporteren heeft het importeren van de door mij zelf gevonden auto vanaf de Duitse garage tot de aflevering, inclusief inbouw alarm, perfect voor...

Ik sluit mij geheel aan bij de ervaringen van Jan. Compliment aan Tim. Kundig persoon.

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...