Auto zoeken
7 minuten leestijd
14-09-2022 Mazda

Dit is de nieuwe Mazda MX-30

Leg jij niet elke dag +100 kilometer af, maar ben je wel regelmatig op de weg te vinden? Dan is de nieuwe Mazda MX-30 de perfecte auto voor jou! De 100% elektrische Mazda MX-30 en zeer praktisch voor zowel stadsverkeer als de wat langere afstanden. Ook heeft de auto voldoende ruimte, de ideale gezinsauto!



 

De actieradius van de Mazda MX-30

De Mazda MX-30 wordt geleverd met een 145pk sterke accu, welke 107 kW levert. De auto trekt hierdoor op van 0 naar 100 kilometer per uur in 9,7 seconden en heeft een topsnelheid van 150 kilometer per uur. Hiermee is de Mazda niet één van de snelste elektrische auto’s op de markt. Al doet de Mazda daar niet voor onder! Voor stadsverkeer is de enorme hoeveelheid aan pk overbodig.

 

De oplaadtijd

De Mazda is relatief gezien een snel ladende auto. Wanneer de auto wordt opgeladen met een fase-1 is deze in slechts 4,5 uur 100% opgeladen. Laden met een fase-3 levert een laadtijd van slechts 2,5 uur op. Heb je weinig tijd? Met een snel-lader is de auto binnen een half uur op 80%. Met een normaal stopcontact duurt het ongeveer 14 uur voordat de auto volledig geladen is.

 

Verschillende uitvoeringen

De Mazda MX-30 wordt geleverd in vier verschillende uitvoeringen.

 

Prime-line

Als instapmodel is er de prime-line. Deze wordt standaard al heel ruim uitgerust. Zo beschikt de auto over 18-inch lichtmetalen velgen, active driving display (projectie van de snelheid in de voorruit), cruise control en een integratie met uw telefoon via Apple Carplay en Android auto.

 

Exclusive-line

De tweede en wat comfortabelere versie is de exclusive-line. Deze versie heeft een aantal extra’s ten opzichte van de prime-line. Het exterieur wordt geüpgrade door middel van koplampsproeiers en elektrisch verstelbaar, verwarmbare buitenspiegels. Het interieur beschikt over een extra armsteun achter en een lichtgrijs met zwarte stoffen bekleding. Ook zijn er een aantal extra opties toegevoegd: automatisch dimmende spiegels, stoelverwarming voor, stuurwielverwarming en smart keyless entry.


Advantage-line

Dit is de nieuwste variant. Bij de advantage-line kan er gekozen worden uit twee interieur stijlen: lichtgrijs met wit en zwart met bruin. Ook is hier de bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar en beschikt deze over memory standen. Ook de buitenspiegels beschikken over deze memory functie. De advantage-line wordt geleverd in de zogeheten D-stijl in het satijn zilver. Ook zijn de achterruiten en de achterste zijruiten geblindeerd voor extra privacy.


Makoto

De laatste en tevens luxueuste uitvoering is de Makoto. Bij deze uitvoering kan er gekozen worden uit drie verschillende interieur stijlen. Net als de advantage-line wordt deze uitvoering van de Mazda MX-30 uitgevoerd in de D-stijl en voorzien van elektrisch verstelbare stoelen, spiegels met memory functie, verwarmde stoelen, verwarmd stuurwiel en led koplampen.  

 

Het exterieur van de Mazda MX-30

De Mazda MX-30 is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren. Vijf normale kleuren en vier multi-tone kleuren. Bij de multi-tone kleuren heeft het dak een andere kleur dan de rest van de auto. Dit geeft de auto een extra sportieve uitstraling en maakt de Mazda MX-30 nog unieker en opvallender. De normale kleuren zijn de standaardkleuren als wit en zwart. Liever iets opvallenders? Kies dan voor rood of bijvoorbeeld zircon sand.  

  

Hoe herken je de Mazda MX-30? Onder andere aan de unieke suïcide achterdeuren. Deze klappen open in de tegengestelde richting. Dit maakt de instap een stuk eenvoudiger en het ziet er leuk uit. Daarnaast draagt dit bij aan een ruimer gevoel in de auto en is dit ideaal wanneer u kinderen in de auto moet zetten

 

BPM op de Mazda MX-30

Het importeren van de Mazda MX-30 biedt een groot voordeel: de BPM. De BPM-berekening voor elektrische auto’s verloopt namelijk anders dan de berekening voor benzine- en dieselmotoren. De BPM van een volledig elektrische auto is namelijk €0,-. Let wel op, hoewel er geen BPM afgedragen hoeft te worden, dien je wel altijd een volledige BPM-aangifte in te dienen. Vanaf 2025 zal het BPM-tarief op elektrische auto’s gaan veranderen.

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Mazda MX-30 of andere auto te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare auto’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

32x
Cupra

Leon

  1. Prijs
    € 27.970
  2. Kilometerstand
    17.046
  3. Bouwjaar
    2021
26x
Mercedes-benz

GLC 300

  1. Prijs
    € 37.289
  2. Kilometerstand
    70.696
  3. Bouwjaar
    2020
31x
Volvo

V60

  1. Prijs
    € 29.490
  2. Kilometerstand
    39.100
  3. Bouwjaar
    2020
35x
Vw

T7 Multivan

  1. Prijs
    € 45.990
  2. Kilometerstand
    13.250
  3. Bouwjaar
    2022
28x
Audi

SQ5

  1. Prijs
    € 37.480
  2. Kilometerstand
    99.000
  3. Bouwjaar
    2019
400x
Bmw

520

  1. Prijs
    € 38.900
  2. Kilometerstand
    44.000
  3. Bouwjaar
    2021
35x
Mercedes-benz

GLC 63 AMG

  1. Prijs
    € 54.980
  2. Kilometerstand
    32.445
  3. Bouwjaar
    2019
65x
Hyundai

Kona

  1. Prijs
    € 20.390
  2. Kilometerstand
    15.587
  3. Bouwjaar
    2019

Wij helpen je verder

24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
9 minuten leestijd
Occasion import populairder dan ooit – cijfers van 2021
4 minuten leestijd
Het opkomende automerk ZEEKR
7 minuten leestijd
Dit is de Mercedes EQC
5 minuten leestijd
Een hybride auto importeren
6 minuten leestijd
RDW-import keuring

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Goede service en open kaart

Persoonlijk contact, snelle reacties en goed bereikbaar. Je krijgt een eerlijk verhaal met inzicht in alle kosten. Geen verassingen.

Soepele en snelle afhandeling ...

Mijn ervaring met een auto importeren is erg positief. Ik had zelf al een auto gevonden die mij aan stond. Met een belletje naar aan auto importeren was...

Ik sluit mij geheel aan bij de ervaringen van Jan. Compliment aan Tim. Kundig persoon.

Super geholpen

Ik ben werkelijk heel goed en adequaat geholpen door de mensen van eenautoimporteren.nl, ze hebben onderhandeld alle zorg uit handen genomen van transport,...

Ik kan het iedereen aanraden die...

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken....

Wat een fijn bedrijf!! Vanaf het zoeken naar de juiste auto tot aan de aflevering zijn we goed begeleid. Alle zorgen worden uit handen genomen. En ondanks...

Professioneel

Geweldige service ,op iedere vraag antwoord, en een positieve uitstraling. Bij het invoeren waren meerdere bedrijven betrokken en alles werd geregeld en...

Gewoon top service