Auto zoeken
7 minuten leestijd
15-09-2022 Jeep

Dit is de Jeep Wrangler 4XE

De nieuwe Jeep Wrangler 4XE is een plug-in hybride, ook wel PHEV genoemd. Dit is een combinatie van een brandstofauto en een elektrische auto. Ideaal wanneer de stap naar volledig elektrisch nog te groot is.

 



Het vermogen van de Jeep Wrangler 4XE

De Jeep Wrangler wordt geleverd met een 2.0 liter turbobenzinemotor. Deze motor levert 272 PK en 400Nm. Hiermee heeft de Jeep Wrangler altijd genoeg vermogen voor zowel op normale weg als op onverhard terrein. De transmissie gaat via een 8-trapsautomaat, hierdoor rijdt de auto zeer soepel en gemakkelijk.

 

Als aanvulling op de 2.0 liter benzinemotor heeft Jeep een elektromotor geplaatst. Deze ligt vóór de transmissie. Deze elektromotor levert een vermogen van 107 kW en 145 PK. Wanneer deze als aanvulling werkt op de benzinemotor levert dit een totaal vermogen op van 380 PK. Dit zorgt ervoor dat de auto nooit vermogen te kort komt en genoeg power heeft voor de dikste moederpoelen.

 

De oplaadtijd

De elektromotor is opgeladen is 2 á 3 uur, afhankelijk van de laadmethode die wordt gebruikt. Met een snellader is de auto in 1,5 uur opgeladen. Is de elektromotor leeg? Dan kan er gewoon door worden gereden op de benzinemotor. De Jeep Wrangler maakt gebruik van regeneratief remmen. Dit houdt in dat er elektriciteit wordt terug gewonnen tijdens het remmen waarmee de accu wordt opgeladen. Hierdoor wordt het rijbereik verlengd.

 

Verschillende uitvoeringen

De Jeep Wrangler 4XE is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Sahara en de Rubicon. De Sahara is het wat eenvoudiger en nettere model die goed uit weg kan als gezinsauto. De Rubicon is de ruigere uitvoering, perfect voor de echte bos/off-road avonturen.

 

De Jeep is standaard voorzien van verschillende opties. Zo heeft de Wrangler 4XE voor- en achteruitrijcamera’s. Dit maakt het parkeren een stuk eenvoudiger en zorgt voor meer overzicht. Dit is vaak lastiger in een hoog zittende auto.

 

Op het gebied van technologie blijft de Jeep Wrangler 4XE ook zeker niet achter. Er is verbinding te maken via Apple Carplay en Android auto. Daarnaast heeft Jeep een eigen app waarmee er altijd in verbinding met de auto mogelijk is. Met de app kunt u onder andere de batterij status controleren, de auto volgen op afstand, de deuren openen en vergrendelen, het opladen stoppen en de perfomance controleren.

 

Het exterieur

De Jeep Wrangler 4XE is een echte terreinwagen. De vooruit kan worden neergeklapt zoals bij de voorgaande modellen. Daarnaast kunnen de deuren in een handomdraai worden verwijderd. Geen zorgen, in dezelfde snelheid kunnen de deuren er weer in worden gezet! Door zonder voorruit en deuren te rijden wordt het off-road gevoel versterkt.

 

Jeep biedt verschillende mogelijkheden wat betreft het dak. ZO is er een hard-top, soft-top en een sky one-touch power-top. Bij het sky one-touch power-top is enkel de bovenkant van het dak gemaakt van doek. Dit doek kan met één druk op de knop open en dicht geschoven worden. Ook is er de mogelijkheid om de Jeep Wrangler 4XE zonder dak te rijden.

 

Het interieur

De Jeep Wrangler 4XE Rubicon wordt standaard geleverd met zwarte stoffen stoelen welke zijn voorzien van blauwe details. Ook is er de optie om de stoelen in het leder te nemen, wat een extra luxe uitstraling geeft. Wat het interieur van de Jeep Wrangler zo speciaal maakt is dat de bekleding etc. uitspoelbaar is. Het waterbestendige interieur maakt het mogelijk om heel de binnenkant van de auto schoon te maken en uit te spoelen met bijvoorbeeld een tuinslang. Door afwateringspluggen in de vloer loopt het water gemakkelijk weer weg. Ideaal voor bos/off-road avonturen!

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Jeep Wrangler 4XE of andere auto te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare auto’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

36x
Jaguar

F-Pace

  1. Prijs
    € 62.995
  2. Kilometerstand
    12.095
  3. Bouwjaar
    2022
20x
Audi

Q5

  1. Prijs
    € 40.720
  2. Kilometerstand
    23.504
  3. Bouwjaar
    2022
1648x
Hyundai

Tucson

  1. Prijs
    € 30.999
  2. Kilometerstand
    22.268
  3. Bouwjaar
    2022
17x
Cupra

Formentor

  1. Prijs
    € 29.199
  2. Kilometerstand
    43.000
  3. Bouwjaar
    2022
29x
Mercedes-benz

GLA 200

  1. Prijs
    € 31.990
  2. Kilometerstand
    48.504
  3. Bouwjaar
    2020
36x
Vw

ID.5

  1. Prijs
    € 46.950
  2. Kilometerstand
    11.002
  3. Bouwjaar
    2022
30x
Volvo

XC 60

  1. Prijs
    € 36.790
  2. Kilometerstand
    33.824
  3. Bouwjaar
    2021
11x
Seat

Ateca

  1. Prijs
    € 25.990
  2. Kilometerstand
    14.690
  3. Bouwjaar
    2023

Wij helpen je verder

8 minuten leestijd
Een elektrische auto importeren
7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 2!
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren

Veelgestelde vragen

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Tevreden klanten

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Uitstekende service. Alles snel en prettig afgerond. Wil je een auto importeren, dan raad ik hen ten zeerste aan.

Wat een topbedrijf!

Wij hebben met hulp van deze geweldige mensen een auto geïmporteerd uit Duitsland. Wij zijn tijdens dit proces heel goed begeleid door Cindy. Zonder Cindy...

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker weer via Bart en zijn leuke team aanschaffen!

Samen met Tim mijn nieuwe auto uitgezocht in Belgie. Door de brede keuzes die je kunt kiezen bij eenautoimporteren.nl heb ik er voor gekozen om mijn auto...

Goede service, goed behandeld

Toen de Volvo V90 eenmaal tweedehands te koop was in Nederland vond ik de auto nog veel te duur. Via mobile.de zag ik de V90 in mijn prijsklasse. Binnen...