Auto zoeken
7 minuten leestijd
15-09-2022 Jeep

Dit is de Jeep Wrangler 4XE

De nieuwe Jeep Wrangler 4XE is een plug-in hybride, ook wel PHEV genoemd. Dit is een combinatie van een brandstofauto en een elektrische auto. Ideaal wanneer de stap naar volledig elektrisch nog te groot is.

 Het vermogen van de Jeep Wrangler 4XE

De Jeep Wrangler wordt geleverd met een 2.0 liter turbobenzinemotor. Deze motor levert 272 PK en 400Nm. Hiermee heeft de Jeep Wrangler altijd genoeg vermogen voor zowel op normale weg als op onverhard terrein. De transmissie gaat via een 8-trapsautomaat, hierdoor rijdt de auto zeer soepel en gemakkelijk.

 

Als aanvulling op de 2.0 liter benzinemotor heeft Jeep een elektromotor geplaatst. Deze ligt vóór de transmissie. Deze elektromotor levert een vermogen van 107 kW en 145 PK. Wanneer deze als aanvulling werkt op de benzinemotor levert dit een totaal vermogen op van 380 PK. Dit zorgt ervoor dat de auto nooit vermogen te kort komt en genoeg power heeft voor de dikste moederpoelen.

 

De oplaadtijd

De elektromotor is opgeladen is 2 á 3 uur, afhankelijk van de laadmethode die wordt gebruikt. Met een snellader is de auto in 1,5 uur opgeladen. Is de elektromotor leeg? Dan kan er gewoon door worden gereden op de benzinemotor. De Jeep Wrangler maakt gebruik van regeneratief remmen. Dit houdt in dat er elektriciteit wordt terug gewonnen tijdens het remmen waarmee de accu wordt opgeladen. Hierdoor wordt het rijbereik verlengd.

 

Verschillende uitvoeringen

De Jeep Wrangler 4XE is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Sahara en de Rubicon. De Sahara is het wat eenvoudiger en nettere model die goed uit weg kan als gezinsauto. De Rubicon is de ruigere uitvoering, perfect voor de echte bos/off-road avonturen.

 

De Jeep is standaard voorzien van verschillende opties. Zo heeft de Wrangler 4XE voor- en achteruitrijcamera’s. Dit maakt het parkeren een stuk eenvoudiger en zorgt voor meer overzicht. Dit is vaak lastiger in een hoog zittende auto.

 

Op het gebied van technologie blijft de Jeep Wrangler 4XE ook zeker niet achter. Er is verbinding te maken via Apple Carplay en Android auto. Daarnaast heeft Jeep een eigen app waarmee er altijd in verbinding met de auto mogelijk is. Met de app kunt u onder andere de batterij status controleren, de auto volgen op afstand, de deuren openen en vergrendelen, het opladen stoppen en de perfomance controleren.

 

Het exterieur

De Jeep Wrangler 4XE is een echte terreinwagen. De vooruit kan worden neergeklapt zoals bij de voorgaande modellen. Daarnaast kunnen de deuren in een handomdraai worden verwijderd. Geen zorgen, in dezelfde snelheid kunnen de deuren er weer in worden gezet! Door zonder voorruit en deuren te rijden wordt het off-road gevoel versterkt.

 

Jeep biedt verschillende mogelijkheden wat betreft het dak. ZO is er een hard-top, soft-top en een sky one-touch power-top. Bij het sky one-touch power-top is enkel de bovenkant van het dak gemaakt van doek. Dit doek kan met één druk op de knop open en dicht geschoven worden. Ook is er de mogelijkheid om de Jeep Wrangler 4XE zonder dak te rijden.

 

Het interieur

De Jeep Wrangler 4XE Rubicon wordt standaard geleverd met zwarte stoffen stoelen welke zijn voorzien van blauwe details. Ook is er de optie om de stoelen in het leder te nemen, wat een extra luxe uitstraling geeft. Wat het interieur van de Jeep Wrangler zo speciaal maakt is dat de bekleding etc. uitspoelbaar is. Het waterbestendige interieur maakt het mogelijk om heel de binnenkant van de auto schoon te maken en uit te spoelen met bijvoorbeeld een tuinslang. Door afwateringspluggen in de vloer loopt het water gemakkelijk weer weg. Ideaal voor bos/off-road avonturen!

 

Een auto importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Jeep Wrangler 4XE of andere auto te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare auto’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

3x
Vw

Passat

 1. Prijs
  € 31.980
 2. Kilometerstand
  38.548
 3. Bouwjaar
  2021
2x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 26.490
 2. Kilometerstand
  80.040
 3. Bouwjaar
  2019
2149x
Opel

Corsa

 1. Prijs
  € 26.480
 2. Kilometerstand
  5.000
 3. Bouwjaar
  2021
3x
Vw

Polo

 1. Prijs
  € 20.289
 2. Kilometerstand
  45.790
 3. Bouwjaar
  2021
137x
Audi

A4 Allroad

 1. Prijs
  € 34.939
 2. Kilometerstand
  6.897
 3. Bouwjaar
  2019
3x
Bmw

118

 1. Prijs
  € 20.300
 2. Kilometerstand
  47.800
 3. Bouwjaar
  2019
200x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 19.770
 2. Kilometerstand
  27.269
 3. Bouwjaar
  2018
4x
Bmw

218

 1. Prijs
  € 20.190
 2. Kilometerstand
  76.900
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
5 minuten leestijd
Wat is een marge-auto?

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Tevreden klanten

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Top geholpen door Cindy. Elke vraag die ik stelde werd snel en vakkundig beantwoord. Alles werd zorgvuldig uit handen genomen. Dit noem ik nog eens totale...

Soepele en snelle afhandeling ...

Mijn ervaring met een auto importeren is erg positief. Ik had zelf al een auto gevonden die mij aan stond. Met een belletje naar aan auto importeren was...

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Deze firma heeft goed inzicht in de Duitse markt en zorgt dat alles geregeld wordt volgens...

Ik kan het iedereen aanraden die...

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken....

Dit is de eerste keer dat ik een auto heb aangeschaft in het buitenland. Bart en Cindy hebben het import proces duidelijk uitgelegd en waren altijd snel...

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk niet de auto die we zochten. Via eenautoimporten.nl vonden...

In eerste instantie contact gehad met een nieuwe niet zo kundige medewerker. Hierdoor liep de communicatie niet heel goed. Dit werd gezien en overgenomen...