Auto zoeken
7 minuten leestijd
20-06-2022 Hyundai

Dit is de Hyundai Kona Electric 2022

De Hyundai Kona Electric is de nieuwe elektrische SUV van Hyundai. Deze SUV is de ideale gezinswagen voor zowel woon-werkverkeer als langere afstanden.



 

De actieradius van de Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona electric heeft een actieradius van 484 kilometer op een volle accu. Dit accu-pakket levert 204 PK doormiddel van 150 kW en 64 kWh. Naast dat de Kona een groot rijbereik heeft is de Kona ook nog eens vermogend. Het is ook mogelijk om voor een milder accu-pakket te kiezen. Deze accu heeft een actieradius van 305 kilometer en levert 136 PK doormiddel van 100 kW en 39 kWh.

 

Regeneratief remmen

De Hyundai Kona Electric is voorzien van regeneratief remmen. Dit houdt in dat de accu oplaadt tijdens het remmen. Hierdoor gaat de accu van de Hyundai Kona Langer mee, zeker in het stadsverkeer. Het regeneratief remmen is gemakkelijk regelbaar via het stuur. Het is zelf mogelijk de auto geheel tot stilstand te brengen via het regeneratief remmen zonder dat u daarvoor het rempedaal hoeft te gebruiken.

 

Het opladen

Uw Hyundai Kona Electric is 100% opgeladen binnen 4 uur en 20 minuten. Met een snel lader is de auto zelfs al in 50 minuten tot 80% opgeladen. U bent daarom altijd weer snel onderweg. Bij de auto wordt standaard een laadkabel geleverd die kan worden aangesloten op het stopcontact. U bent daarom niet meer afhankelijk van laadpalen en u kan hierdoor nu overal waar stroom is uw auto opladen. Ideaal wanneer uw huis bijvoorbeeld een privé oprit heeft.

 

Het dashboard

Op het dashboard bevindt zich een hightech 10,25 inch digitaal bedieningspaneel waarmee bijna alles in de auto te regelen valt. Het paneel beschikt over apple carplay, android auto en een bluetooth connectie. Zo kunt u altijd met uw auto communiceren. Ook is het dashboard met de snelheidsmeters en power-teller digitaal waardoor het mogelijk is om naar andere menu’s te switchen en andere data af te lezen tussen het stuur door. U kunt zo veel makkelijker switchen tussen het aflezen van informatie en het opletten in het verkeer.

 

Het uiterlijk

Het design van de Hyundai Kona Electric is erg modern, precies wat men van een gezins SUV zou verwachten. De auto heeft een slankere uitstraling gekregen dan zijn voorgangers. Dit komt omdat er meer gebruik is gemaakt van aerodynamische lijnen, hierdoor oogt de Hyundai Kona Electric ook veel sportiever. Door de kenmerkende nieuwe Led-verlichting en de strakke dag-rijverlichting heeft de Hyundai Kona Electric de looks van een echte sportieve SUV. Daarnaast is er de optie om het dak zwart te laten. Dit geeft een extra stoer effect aan de auto.

 

De Hyundai Kona Electric is leverbaar in diverse kleuren met verschillende soorten lichtmetalen velgen. Daarnaast zijn er nog veel meer opties aan de auto toe te voegen zoals verwarmde en geventileerde stoelen en spraakherkenning.

 

Hyundai Bluelink app

Met de Hyundai Bluelink app is het mogelijk om uw Kona op afstand te bedienen. Hierbij kunt u denken aan het vergrendelen van de auto op afstand, het checken van uw accu status en het voorverwarmen van de auto op koudere dagen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

BPM op elektrische auto’s

Het importeren van een elektrische auto biedt een groot voordeel: de BPM. De BPM-berekening voor elektrische auto’s verloopt namelijk anders dan de berekening voor benzine- en dieselmotoren. De BPM van een volledig elektrische auto is namelijk €0,-. Let wel op, hoewel er geen BPM afgedragen hoeft te worden, dien je wel altijd een volledige BPM-aangifte in te dienen. Vanaf 2025 zal het BPM-tarief op elektrische auto’s gaan veranderen.

 

Een Hyundai importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een auto kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Hyundai te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare Hyundai’s via onze website of vertel ons welk model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

23x
Audi

RS5

  1. Prijs
    € 52.380
  2. Kilometerstand
    96.037
  3. Bouwjaar
    2019
14x
Audi

Q5

  1. Prijs
    € 46.600
  2. Kilometerstand
    40.251
  3. Bouwjaar
    2020
35x
Bmw

530

  1. Prijs
    € 33.399
  2. Kilometerstand
    35.987
  3. Bouwjaar
    2019
52x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 25.690
  2. Kilometerstand
    76.161
  3. Bouwjaar
    2020
49x
Toyota

Yaris

  1. Prijs
    € 20.290
  2. Kilometerstand
    5.600
  3. Bouwjaar
    2023
62x
Bmw

118

  1. Prijs
    € 20.000
  2. Kilometerstand
    46.008
  3. Bouwjaar
    2020
137x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 21.490
  2. Kilometerstand
    29.500
  3. Bouwjaar
    2020
200x
Mercedes-benz

CLA 200 Shooting Brake

  1. Prijs
    € 20.990
  2. Kilometerstand
    96.770
  3. Bouwjaar
    2018

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
6 minuten leestijd
Auto invoeren uit Duitsland
5 minuten leestijd
Ford-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Hyundai-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Invoerrechten voor auto's
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Goede service en open kaart

Persoonlijk contact, snelle reacties en goed bereikbaar. Je krijgt een eerlijk verhaal met inzicht in alle kosten. Geen verassingen.

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel valt het niet mee om een zgan auto te vinden op de markt (wij...

Top geholpen door Cindy. Elke vraag die ik stelde werd snel en vakkundig beantwoord. Alles werd zorgvuldig uit handen genomen. Dit noem ik nog eens totale...

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

De auto stond met strik op ons...

Na een eerste gesprek met Cindy direct een prijsopgave voor de importkosten en servicefee ontvangen. Wij hadden de auto al zelf aangekocht en konden meteen...

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in...

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Deze firma heeft goed inzicht in de Duitse markt en zorgt dat alles geregeld wordt volgens...