Auto zoeken
7 minuten leestijd
04-08-2022 Audi

Dit is de Audi E-tron

We zien de Audi e-tron steeds vaker op de weg verschijnen. Dat is ook niet gek. Met de sportieve uitstraling en haar goede performance is de Audi e-tron één van de beste van haar soort. Maar wat maakt de Audi e-tron nou zo uniek en aantrekkelijk?



 

De actieradius van de Audi e-tron

Audi heeft de e-tron in 2018 op de markt gebracht in verschillende uitvoeringen. In 2020 zijn er verschillende updates doorgevoerd.

 

Audi e-tron 50

Dit is het instapmodel. Deze uitvoering levert 305 PK en heeft een actieradius van 336 KM. De topsnelheid van de auto bedraagt 190 km/h.

 

Audi e-tron 55

Dit model is in 2018 op de markt gekomen en heeft in 2020 een update gehad. Het 2018 model levert 400 PK en heeft een actieradius van 417 km. De topsnelheid van deze uitvoering is 200 km/h. Het 2020 model heeft dezelfde performance als het 2018 model. De actieradius is echter wat groter, namelijk 436 km.  

 

Audi e-tron sportback 50 & 55

In 2020 kwam Audi met de Audi e-tron sportback. Dit is een sportiever model met een laag aflopende achterkant. Het model is daardoor beter gestroomlijnd met als gevolg een betere actieradius. Hoewel de sportback met dezelfde motoren geleverd wordt is het rijbereik bij de e-tron 50 sportback 336 km en bij de e-tron 55 sportback 444 km.

 

Het interieur van de Audi e-tron

De Audi e-tron is een erg ruime en luxe auto. Dit geld voor zowel het normale model als het sportback model. De auto is 5-deurs, heeft een grote laadruimte en de beenruimte in de auto is erg ruim. Dit maakt de e-tron de ideale gezinsauto. U heeft altijd genoeg ruimte en met het rijbereik kunt u gemakkelijk een rit naar het buitenland maken.

 

Opties

De Audi e-tron is rij uitgerust met verschillende opties. Zo beschikt de auto over adaptive cruise control, verschillende rij modussen om uw verbruik te regelen, twee digitale touchscreen displays op het midden console en een digitaal dashboard voor uw snelheidsmeters etc. Daarnaast kan de auto uitgerust worden met stoelverwarming en elektrisch verstelbare stoelen met memory stand.

 

Met de Audi smartphone interface beschikt u over Android auto en Apple carplay. Hierdoor bent u altijd verbonden met uw auto, luistert u muziek, plant u routes en belt u binnen enkele seconden.

 

De e-tron kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Denk hierbij aan zwart en wit, maar ook blauw of grijs. Ook kunt u kiezen uit verschillende maten velgen: 19, 20 en 21 inch. Hierdoor oogt de auto nog sportiever en krijgt de auto een extra stoere uitstraling.

 

Bijtelling

Omdat de Audi e-tron 100% elektrisch is, is deze auto zeer voordelig in de bijtelling. Zeker de modellen van 2018 t/m 2020. Hier is de bijtelling in sommige gevallen slechts 4%. Daarnaast betaalt u geen wegenbelasting, wat flink in kosten kan schelen. Maar het grootste voordeel is natuurlijk de besparing op benzine kosten. Het opladen van de auto is vele malen goedkoper dan een volle tank van een vergelijkbare Audi Q5.

 

BPM op elektrische auto’s

Het importeren van een elektrische auto biedt een groot voordeel: de BPM. De BPM-berekening voor elektrische auto’s verloopt namelijk anders dan de berekening voor benzine- en dieselmotoren. De BPM van een volledig elektrische auto is namelijk €0,-. Let wel op, hoewel er geen BPM afgedragen hoeft te worden, dien je wel altijd een volledige BPM-aangifte in te dienen. Vanaf 2025 zal het BPM-tarief op elektrische auto’s gaan veranderen.

 

Een Audi e-tron importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een Audi e-tron kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Audi e-tron te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare Audi e-tron’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

46x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 24.999
  2. Kilometerstand
    27.801
  3. Bouwjaar
    2021
18x
Bmw

X3

  1. Prijs
    € 49.890
  2. Kilometerstand
    40.210
  3. Bouwjaar
    2022
866x
Bmw

218 Active Tourer

  1. Prijs
    € 15.290
  2. Kilometerstand
    63.157
  3. Bouwjaar
    2016
56x
Toyota

RAV 4

  1. Prijs
    € 26.890
  2. Kilometerstand
    34.500
  3. Bouwjaar
    2020
871x
Bmw

320

  1. Prijs
    € 19.990
  2. Kilometerstand
    120.916
  3. Bouwjaar
    2018
122x
Audi

Q3

  1. Prijs
    € 20.950
  2. Kilometerstand
    86.331
  3. Bouwjaar
    2016
28x
Hyundai

Tucson

  1. Prijs
    € 27.999
  2. Kilometerstand
    51.684
  3. Bouwjaar
    2021
65x
Vw

Polo

  1. Prijs
    € 20.279
  2. Kilometerstand
    38.718
  3. Bouwjaar
    2019

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
Een zakelijke auto importeren? Hier moet je op letten!
7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
6 minuten leestijd
Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel
4 minuten leestijd
WLTP regeling vervangt de NEDC regeling
7 minuten leestijd
Porsche importeren | +4.000 beschikbare occasions
4 minuten leestijd
De Hongqi E-HS9: een luxe, volledig elektrische SUV

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Inmiddels mijn derde auto via dit bedrijf geïmporteerd. Een aanrader voor iedereen. Ruime keuze (veel meer dan in Nederland), scherpe prijzen, vaak met...

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Super service

Ik stond op het punt om een auto te gaan private leasen, maar door de hoge maandelijkse kosten twijfelde ik. Gelukkig heb ik toch nog naar de mogelijkheden...

Maakt alle verwachtingen waar!...

Goede en professionele begeleiding/service bij het importeren van een auto uit het buitenland.