Auto zoeken
7 minuten leestijd
04-08-2022 Audi

Dit is de Audi E-tron

We zien de Audi e-tron steeds vaker op de weg verschijnen. Dat is ook niet gek. Met de sportieve uitstraling en haar goede performance is de Audi e-tron één van de beste van haar soort. Maar wat maakt de Audi e-tron nou zo uniek en aantrekkelijk?



 

De actieradius van de Audi e-tron

Audi heeft de e-tron in 2018 op de markt gebracht in verschillende uitvoeringen. In 2020 zijn er verschillende updates doorgevoerd.

 

Audi e-tron 50

Dit is het instapmodel. Deze uitvoering levert 305 PK en heeft een actieradius van 336 KM. De topsnelheid van de auto bedraagt 190 km/h.

 

Audi e-tron 55

Dit model is in 2018 op de markt gekomen en heeft in 2020 een update gehad. Het 2018 model levert 400 PK en heeft een actieradius van 417 km. De topsnelheid van deze uitvoering is 200 km/h. Het 2020 model heeft dezelfde performance als het 2018 model. De actieradius is echter wat groter, namelijk 436 km.  

 

Audi e-tron sportback 50 & 55

In 2020 kwam Audi met de Audi e-tron sportback. Dit is een sportiever model met een laag aflopende achterkant. Het model is daardoor beter gestroomlijnd met als gevolg een betere actieradius. Hoewel de sportback met dezelfde motoren geleverd wordt is het rijbereik bij de e-tron 50 sportback 336 km en bij de e-tron 55 sportback 444 km.

 

Het interieur van de Audi e-tron

De Audi e-tron is een erg ruime en luxe auto. Dit geld voor zowel het normale model als het sportback model. De auto is 5-deurs, heeft een grote laadruimte en de beenruimte in de auto is erg ruim. Dit maakt de e-tron de ideale gezinsauto. U heeft altijd genoeg ruimte en met het rijbereik kunt u gemakkelijk een rit naar het buitenland maken.

 

Opties

De Audi e-tron is rij uitgerust met verschillende opties. Zo beschikt de auto over adaptive cruise control, verschillende rij modussen om uw verbruik te regelen, twee digitale touchscreen displays op het midden console en een digitaal dashboard voor uw snelheidsmeters etc. Daarnaast kan de auto uitgerust worden met stoelverwarming en elektrisch verstelbare stoelen met memory stand.

 

Met de Audi smartphone interface beschikt u over Android auto en Apple carplay. Hierdoor bent u altijd verbonden met uw auto, luistert u muziek, plant u routes en belt u binnen enkele seconden.

 

De e-tron kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Denk hierbij aan zwart en wit, maar ook blauw of grijs. Ook kunt u kiezen uit verschillende maten velgen: 19, 20 en 21 inch. Hierdoor oogt de auto nog sportiever en krijgt de auto een extra stoere uitstraling.

 

Bijtelling

Omdat de Audi e-tron 100% elektrisch is, is deze auto zeer voordelig in de bijtelling. Zeker de modellen van 2018 t/m 2020. Hier is de bijtelling in sommige gevallen slechts 4%. Daarnaast betaalt u geen wegenbelasting, wat flink in kosten kan schelen. Maar het grootste voordeel is natuurlijk de besparing op benzine kosten. Het opladen van de auto is vele malen goedkoper dan een volle tank van een vergelijkbare Audi Q5.

 

BPM op elektrische auto’s

Het importeren van een elektrische auto biedt een groot voordeel: de BPM. De BPM-berekening voor elektrische auto’s verloopt namelijk anders dan de berekening voor benzine- en dieselmotoren. De BPM van een volledig elektrische auto is namelijk €0,-. Let wel op, hoewel er geen BPM afgedragen hoeft te worden, dien je wel altijd een volledige BPM-aangifte in te dienen. Vanaf 2025 zal het BPM-tarief op elektrische auto’s gaan veranderen.

 

Een Audi e-tron importeren via eenautoimporteren.nl

Het importeren van een Audi e-tron kan spannend aanvoelen. Het gaat immers om een investering waarbij u waar wilt krijgen voor uw geld. Overweegt u een Audi e-tron te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Bekijk alle beschikbare Audi e-tron’s via onze website of vertel ons welk merk/model u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

 


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

46x
Volvo

XC 60

  1. Prijs
    € 33.990
  2. Kilometerstand
    17.872
  3. Bouwjaar
    2020
30x
Vw

Passat

  1. Prijs
    € 23.990
  2. Kilometerstand
    72.000
  3. Bouwjaar
    2020
32x
Vw

T-Roc

  1. Prijs
    € 21.950
  2. Kilometerstand
    35.000
  3. Bouwjaar
    2021
63x
Porsche

Cayenne

  1. Prijs
    € 92.990
  2. Kilometerstand
    94.740
  3. Bouwjaar
    2019
107x
Bmw

440

  1. Prijs
    € 33.950
  2. Kilometerstand
    74.826
  3. Bouwjaar
    2019
47x
Hyundai

Kona

  1. Prijs
    € 21.690
  2. Kilometerstand
    46.399
  3. Bouwjaar
    2022
38x
Porsche

Taycan

  1. Prijs
    € 73.995
  2. Kilometerstand
    21.500
  3. Bouwjaar
    2021
57x
Bmw

530

  1. Prijs
    € 28.950
  2. Kilometerstand
    102.105
  3. Bouwjaar
    2019

Wij helpen je verder

7 minuten leestijd
De nieuwe Renault ZOE
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
5 minuten leestijd
Toyota blijft investeren in waterstofauto's
7 minuten leestijd
Tesla inruilen
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk BYD
4 minuten leestijd
Wat is een btw-auto?

Veelgestelde vragen

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Tevreden klanten

Goede service en snel contact ...

Een tijdje terug een auto laten importeren uit Duitsland. Het ging hier om een Ford Focus RS uit 2016. Voorafgaand had ik nog wel vragen over de auto,...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...

Een hele complete service.

Ik ben met mijn wensen bij eenautoimporteren naar binnen gelopen. Zij hebben mij vanaf dat moment in alles begeleid. Ik ben uiteindelijk toch zelf de auto...

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in...

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

Zij hebben met mij een zéér tevreden...

Het team van dit bedrijf is zeer behulpzaam en niets is hun teveel. Meerdere keren heb ik een offerte opgevraagd waarbij ik niet de indruk kreeg dat het...

Samen met Tim mijn nieuwe auto uitgezocht in Belgie. Door de brede keuzes die je kunt kiezen bij eenautoimporteren.nl heb ik er voor gekozen om mijn auto...

Gewoon top service