Auto zoeken
6 minuten leestijd
15-05-2023 Lotus

Dit is de nieuwe Lotus Eletre

Lotus is een legendarisch Brits automerk dat bekend staat om zijn sportwagens van wereldklasse. Een volledig elektrische sportwagen ontbrak echter nog. In dit artikel vertellen we je meer over de nieuwe Lotus Eletre: een SUV met het DNA van een raceauto.

 

De Lotus Eletre

De Lotus Eletre belooft een opwindende combinatie te zijn van prestatie en bereik. De toegankelijkheid maakt het een aantrekkelijke optie voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een elektrische sportwagen. De SUV zal naar verwachting in 2024 op de markt komen voor een prijs vanaf €97.690,-.

 

Actieradius

De Lotus Eletre wordt aangedreven door een elektromotor die een vermogen van 500 kW (ongeveer 680pk) levert. Dit betekent dat de auto in slechts 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren en een topsnelheid kan bereiken van meer dan 300 km/u.  Met een volledig opgeladen batterij heeft de Lotus Eletre een rijbereik van ongeveer 400 km, wat het een praktisch bruikbare auto maakt voor dagelijks gebruik.

 

Eén van de meest indrukwekkende aspecten van de Lotus Eletre is de mogelijkheid om het vermogen van de elektromotor te verhogen tot maar liefst 918 pk. Dit is mogelijk danzij een geavanceerd koelsysteem dat ervoor zorgt dat de elektromotor de hoge temperaturen kan weerstaan die gepaard gaan met zulke hoge vermogens.

 

Het ontwerp

Het ontwerp van de Lotus Eletre is gebaseerd op dat van de Lotus Emira, de nieuwe sportwagen van Lotus met een verbrandingsmotor. De Lotus Eletre heeft een slank en aerodynamisch profiel met een lage neus en een agressieve achterkant. Het interieur heeft een hoogwaardige afwerking met geavanceerde functies en opties, wat ook vergelijkbaar is met de Emira.



Lotus Eletre (bron: www.lotuscars.com/nl-nl


Het interieur

De Lotus Eletre is niet alleen een geweldig snelle auto maar ook een fantastische gezinsauto. Er is genoeg ruimte achterin en ook qua kofferbak ruimte is de SUV zeer ruim. Daarnaast is er de optie om te kiezen voor kuipstoelen achterin om de auto nog sportiever te maken

 

Verschillende uitvoeringen

De Eletre wordt geleverd in drie verschillende uitvoeringen: de Lotus Eletre, de Lotus Eletre S en de Lotus Eletre R. Qua design zijn de modellen bijna hetzelfde met uitzondering van een aantal kleine details. Het verschil zit voornamelijk in het vermogen en het rijbereik.

 

Geavanceerde technologieën

De Lotus Eletre wordt uitgevoerd met geavanceerde technologieën voor rijhulpsystemen en connectiviteit. Zo zal het een geavanceerd navigatiesysteem hebben dat real-time verkeersinformatie biedt en routes plant op basis van de verkeersomstandigheden en de laadstatus van de batterij. Daarnaast wordt de auto voorzien van geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen zoals adaptieve cruise control, automatische noodremmen en rijstrookassistentie.

 

Duurzaamheid

Een belangrijk aspect van de Lotus Eletre is dat het ontworpen is met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De auto is voorzien van een hoogwaardige batterij die met een breed scala aan laadinfrastructuur kan worden opgeladen. Waaronder snelladers, thuisladers en openbare laadstations. Dit maakt de auto geschikt voor diverse gebruikers en rijomstandigheden.

 

Een Lotus Eletre importeren

Ben jij op zoek naar een volledig elektrische sportwagen? Dan is de Lotus Eletre wellicht wat voor jou! Omdat de Lotus Eletre momenteel nog niet op de markt is, staat deze nog niet op onze website. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Op kort termijn op zoek naar een auto? Bekijk het beschikbare aanbod op onze website of vertel ons welk merk / model u op het oog heeft. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.



Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

70x
Mercedes-benz

Citan

  1. Prijs
    € 20.470
  2. Kilometerstand
    24.990
  3. Bouwjaar
    2020
22x
Vw

Passat

  1. Prijs
    € 20.995
  2. Kilometerstand
    90.000
  3. Bouwjaar
    2019
21x
Audi

SQ8

  1. Prijs
    € 74.950
  2. Kilometerstand
    96.500
  3. Bouwjaar
    2021
25x
Bmw

M135

  1. Prijs
    € 32.949
  2. Kilometerstand
    45.389
  3. Bouwjaar
    2020
125x
Tesla

Model 3

  1. Prijs
    € 28.900
  2. Kilometerstand
    80.900
  3. Bouwjaar
    2020
27x
Mazda

CX-5

  1. Prijs
    € 26.260
  2. Kilometerstand
    52.761
  3. Bouwjaar
    2020
19x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 22.990
  2. Kilometerstand
    22.000
  3. Bouwjaar
    2021
23x
Mercedes-benz

S 500

  1. Prijs
    € 102.999
  2. Kilometerstand
    58.000
  3. Bouwjaar
    2021

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Audi-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
MINI-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Het opkomende automerk Seres
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
5 minuten leestijd
Toyota blijft investeren in waterstofauto's
4 minuten leestijd
Wat is een btw-auto?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Super geholpen

Ik ben werkelijk heel goed en adequaat geholpen door de mensen van eenautoimporteren.nl, ze hebben onderhandeld alle zorg uit handen genomen van transport,...

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd. Eerste ervaring met importeren van een auto uit Duitsland,...

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating...

Ik kan het iedereen aanraden die...

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken....

Tweedehands auto gekocht met Bovag garantie en daar dus ook voor betaald. Zijn aantal dingen en worden niet gemaakt omdat het een oudere auto is. Bedroevend...

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Na veel gedoe met de handelaar in Duitsland heb ik besloten om eenautoimporteren.nl in te schakelen. Mede dankzij de expertise en professionaliteit van...

Ik heb koolaard ervaren als een top bedrijf Niks is voor deze mensen teveel je kan er binnenstappen voor een simpele vraag of een auto invoeren en alles...