Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-06-2022 BMW

BMW-dealers in Duitsland

Een BMW in Duitsland is vaak een goedkoper dan dezelfde BMW in Nederland. Dit heeft verschillende oorzaken. Duitsland is de grootste automarkt van Europa, 6x zo groot als Nederland. Het aanbod van nieuwe en jonge BMW’s is daarom een stuk groter. Daarnaast worden de BMW’s in de fabriek luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Oftewel, een meer uitgeruste auto voor minder geld. Niet gek dus dat veel mensen op zoek gaan naar een BMW-dealer in Duitsland.

 

Overzicht Duitse BMW-dealers

Wanneer je op zoek gaat naar een BMW-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen waar je naar op zoek bent: een nieuwe BMW of een occasion? In Duitsland zijn er 490 officiële BMW-dealers die occasions aanbieden en 453 officiële BMW-dealers die nieuwe modellen aanbieden. Natuurlijk zijn er ook BMW-dealers die zowel nieuwe modellen als occasions aanbieden.
Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgegevens, op: https://www.bmw.de/de/fastlane/dealer-locator.html

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge BMW

Een BMW uit Duitsland is vele malen voordeliger dan een BMW in Nederland. Het importeren van een jonge BMW uit Duitsland kan u daarom al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse BMW kan echter een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse BMW-dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle BMW-dealers hebben hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 35.000 BMW’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële BMW-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Wel zo fijn!

 

Bekijk ons volledige aanbod. Zoek uw droomauto en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.
Een BMW importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse BMW komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een BMW te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

18x
Honda

HR-V

 1. Prijs
  € 23.950
 2. Kilometerstand
  74.000
 3. Bouwjaar
  2019
95x
Bmw

X3

 1. Prijs
  € 55.749
 2. Kilometerstand
  22.450
 3. Bouwjaar
  2021
23x
Vw

Jetta

 1. Prijs
  € 20.850
 2. Kilometerstand
  19.540
 3. Bouwjaar
  2019
33x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 20.650
 2. Kilometerstand
  79.286
 3. Bouwjaar
  2019
30x
Bmw

520

 1. Prijs
  € 24.180
 2. Kilometerstand
  118.922
 3. Bouwjaar
  2019
17x
Bmw

216 Gran Tourer

 1. Prijs
  € 21.840
 2. Kilometerstand
  54.215
 3. Bouwjaar
  2019
46x
Seat

Ateca

 1. Prijs
  € 20.500
 2. Kilometerstand
  95.670
 3. Bouwjaar
  2018
13x
Bmw

X5

 1. Prijs
  € 43.990
 2. Kilometerstand
  98.755
 3. Bouwjaar
  2019

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Het opkomende automerk Seres
7 minuten leestijd
Import auto dealer
5 minuten leestijd
Audi-dealers in Duitsland
5 minuten leestijd
Zijn import auto's vaak schadeauto's?
5 minuten leestijd
Ford-dealers in Duitsland
6 minuten leestijd
De elektrische toekomst van Volvo

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Tevreden klanten

Ik heb koolaard ervaren als een top bedrijf Niks is voor deze mensen teveel je kan er binnenstappen voor een simpele vraag of een auto invoeren en alles...

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...

Alles perfect geregeld.

Eenautoimporteren heeft het importeren van de door mij zelf gevonden auto vanaf de Duitse garage tot de aflevering, inclusief inbouw alarm, perfect voor...

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu in 2020 heb ik mijn eerste auto laten importeren en...

Toch naar eens gaan importeren. Dit werkt super via www.eenautoimporteren.nl. Duidelijke afspraken en transparante voorwaarden. Alle zorg wordt je ontnomen!...

Goede service en snel contact ...

Een tijdje terug een auto laten importeren uit Duitsland. Het ging hier om een Ford Focus RS uit 2016. Voorafgaand had ik nog wel vragen over de auto,...