Auto zoeken
5 minuten leestijd
27-06-2022 BMW

BMW-dealers in Duitsland

Een BMW in Duitsland is vaak een goedkoper dan dezelfde BMW in Nederland. Dit heeft verschillende oorzaken. Duitsland is de grootste automarkt van Europa, 6x zo groot als Nederland. Het aanbod van nieuwe en jonge BMW’s is daarom een stuk groter. Daarnaast worden de BMW’s in de fabriek luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Oftewel, een meer uitgeruste auto voor minder geld. Niet gek dus dat veel mensen op zoek gaan naar een BMW-dealer in Duitsland.

 

Overzicht Duitse BMW-dealers

Wanneer je op zoek gaat naar een BMW-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen waar je naar op zoek bent: een nieuwe BMW of een occasion? In Duitsland zijn er 490 officiële BMW-dealers die occasions aanbieden en 453 officiële BMW-dealers die nieuwe modellen aanbieden. Natuurlijk zijn er ook BMW-dealers die zowel nieuwe modellen als occasions aanbieden.




Bekijk het hele overzicht, inclusief adresgegevens, op: https://www.bmw.de/de/fastlane/dealer-locator.html

 

Bespaar duizenden euro’s op een jonge BMW

Een BMW uit Duitsland is vele malen voordeliger dan een BMW in Nederland. Het importeren van een jonge BMW uit Duitsland kan u daarom al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse BMW kan echter een tijdrovende klus zijn. Langs een Duitse BMW-dealer rijden kost vaak veel tijd en niet alle BMW-dealers hebben hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt u meer dan 35.000 BMW’s. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële BMW-dealers. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie. Wel zo fijn!

 

Bekijk ons volledige aanbod. Zoek uw droomauto en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan.




Een BMW importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Duitse BMW komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de BMW laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een BMW te importeren uit Duitsland? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.



Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

18x
Bmw

i4

  1. Prijs
    € 48.850
  2. Kilometerstand
    30.262
  3. Bouwjaar
    2022
35x
Bmw

320

  1. Prijs
    € 31.899
  2. Kilometerstand
    42.239
  3. Bouwjaar
    2021
26x
Volvo

S90

  1. Prijs
    € 23.980
  2. Kilometerstand
    57.443
  3. Bouwjaar
    2018
16x
Mercedes-benz

A 250

  1. Prijs
    € 26.800
  2. Kilometerstand
    14.000
  3. Bouwjaar
    2020
40x
Lexus

ES 300

  1. Prijs
    € 37.998
  2. Kilometerstand
    27.800
  3. Bouwjaar
    2021
135x
Volvo

V40

  1. Prijs
    € 21.990
  2. Kilometerstand
    79.000
  3. Bouwjaar
    2018
32x
Bmw

218 Active Tourer

  1. Prijs
    € 37.909
  2. Kilometerstand
    7.643
  3. Bouwjaar
    2023
81x
Hyundai

Santa Fe

  1. Prijs
    € 24.995
  2. Kilometerstand
    100.200
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
5 minuten leestijd
Ford-dealers in Duitsland
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX
6 minuten leestijd
Opel Rocks-e: de 100% elektrische stadsauto van Opel
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Xpeng
12 minuten leestijd
Een occasion uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Tevreden klanten

Na veel gedoe met de handelaar in Duitsland heb ik besloten om eenautoimporteren.nl in te schakelen. Mede dankzij de expertise en professionaliteit van...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Super service

Ik stond op het punt om een auto te gaan private leasen, maar door de hoge maandelijkse kosten twijfelde ik. Gelukkig heb ik toch nog naar de mogelijkheden...

Zeer goed en snel geholpen met...

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren. Die spanning wordt weggenomen doordat je gedurende het proces...

De auto stond met strik op ons...

Na een eerste gesprek met Cindy direct een prijsopgave voor de importkosten en servicefee ontvangen. Wij hadden de auto al zelf aangekocht en konden meteen...

Na een belletje plegen gingen ze gelijk aan de slag, alles is netjes uitgelegd en zoals belooft liep het ook allemaal. Dikke aanrader alles is goed geregeld...