Auto zoeken
6 minuten leestijd
10-11-2022 Hybride

Hybride auto zonder stekker

Binnen de hybride auto’s heb je twee varianten: met én zonder stekker. In dit artikel leggen we je uit wat een hybride is, hoe een hybride auto zonder stekker werkt en wat momenteel populaire modellen zijn.

 

Wat is een hybride?

Hybride auto’s hebben een elektromotor én een brandstofmotor. Hierdoor kunnen deze auto’s dus ook op twee manieren rijden: elektrisch en op brandstof. Het voordeel? De elektromotor ondersteund de brandstofmotor waardoor je minder brandstof verbruikt. Je draagt zo een steentje bij aan het milieu én aan je portemonnee!

 

Met óf zonder stekker?

Binnen de hybride auto’s kun je kiezen tussen een hybride auto met óf zonder stekker. Het verschil tussen deze auto’s is vrij simpel. Hybride auto’s zonder stekker (HEV) laden zichzelf al rijdend op. Hybride auto’s met stekker (PHEV) kunnen worden opgeladen bij een laadpaal.

 

Hoe werkt een hybride auto zonder stekker?

Zonder een stekker kan een hybride auto niet opgeladen worden aan een laadpaal. Maar hoe werkt een hybride auto zonder stekker dan? Tijdens het rijden laadt de accu van de auto zich op met de energie die vrijkomt tijdens het remmen en uitrollen. Met een hybride auto zonder stekker kun je een verbruik van 1 op 20 halen, wel is het belangrijk dat je hiervoor de juist rijstijl hebt. 

 

5 Populaire hybride auto’s zonder stekker

1.     Porsche Panamera S Hybrid

2.     Hyundai Kona Hybrid

3.     Kia Niro Hybrid

4.     Volvo XC40 Hybrid

5.     Renault Captur Hybrid

 

Tweedehands hybride auto’s

De vraag naar tweedehands hybride auto’s is de afgelopen jaar flink gestegen. Het aanbod van deze auto’s is in Nederland echter nog niet erg groot. In Duitsland worden er daarentegen veel goede tweedehands hybride auto’s aangeboden. Niet gek, want Duitsland is flink aan het investeren in elektrisch rijden. Zo werd er in 2016 600 miljoen euro aan subsidie vrijgemaakt. Hybride auto’s worden daarom steeds vaker vanuit Duitsland naar Nederland geïmporteerd.

 

Een hybride auto importeren via eenautoimporteren.nl

Overweegt u een hybride auto te importeren uit bijvoorbeeld Duitsland? Wij helpen u graag met het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte.

 

Zoek een hybride auto via onze website of vertel ons welke hybride auto u op het oog heeft. Wij zoeken graag met u mee! Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alles kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest!


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

18x
Land rover

Range Rover Evoque

  1. Prijs
    € 35.390
  2. Kilometerstand
    26.019
  3. Bouwjaar
    2020
40x
Audi

Q3

  1. Prijs
    € 29.980
  2. Kilometerstand
    86.622
  3. Bouwjaar
    2020
101x
Ford

Focus

  1. Prijs
    € 20.990
  2. Kilometerstand
    18.867
  3. Bouwjaar
    2019
33x
Mercedes-benz

Sprinter

  1. Prijs
    € 22.890
  2. Kilometerstand
    107.800
  3. Bouwjaar
    2019
26x
Mercedes-benz

E 220

  1. Prijs
    € 46.880
  2. Kilometerstand
    55.000
  3. Bouwjaar
    2021
123x
Lexus

UX

  1. Prijs
    € 29.990
  2. Kilometerstand
    22.900
  3. Bouwjaar
    2020
33x
Audi

A3

  1. Prijs
    € 23.750
  2. Kilometerstand
    50.000
  3. Bouwjaar
    2020
152x
Volvo

XC 40

  1. Prijs
    € 22.880
  2. Kilometerstand
    67.250
  3. Bouwjaar
    2018

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Xpeng
11 minuten leestijd
Dit zijn de populairste KIA-modellen
5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways
4 minuten leestijd
De Hongqi E-HS9: een luxe, volledig elektrische SUV
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in...

Toch naar eens gaan importeren. Dit werkt super via www.eenautoimporteren.nl. Duidelijke afspraken en transparante voorwaarden. Alle zorg wordt je ontnomen!...

Tweedehands auto gekocht met Bovag garantie en daar dus ook voor betaald. Zijn aantal dingen en worden niet gemaakt omdat het een oudere auto is. Bedroevend...

Zeer goed en snel geholpen met...

Zeer deskundig bedrijf en een snelle service. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.

Op zoek naar een nieuwe auto! Na zelf enkele auto's bekeken te hebben bij dealers in Nederland kwam bij mij het idee 'waarom kan ik zelf geen auto gaan...

3 Jaar geleden een auto gekocht bij Bart en kon mijn oude auto nu weer inruilen voor mijn nieuwe auto tegen een hele gunstige prijs. Kom hier zeker weer...