Auto zoeken
2 minuten leestijd
16-07-2021 Eenautoimporteren.nl

Hebben jullie onze reclameborden al gezien?

Wie in de omgeving van Rhoon rond rijdt heeft ongetwijfeld onze reclameborden gespot. Je kunt nu onze bedrijfsnaam vinden op de Rivierweg te Rhoon, ter hoogte van de bushalte. Ook hebben wij een reclamebord staan ter hoogte van de Driemanssteeweg in Rotterdam-Zuid, dichtbij de Mc Donalds. Dit is een erg drukke en bekende weg dus deze locatie is niet te missen! Daarnaast sponseren sinds kort ook de hockeyclub Tempo '34. Hier hangen uiteraad ook onze reclameborden. 

 

Ook hebben wij een trotter, een rijdend reclamebord! Deze staat telkens op een andere locatie in de omgeving van Rhoon. 

 

Heb je onze borden gezien? Tag ons op Instagram! @eenautoimporteren.nl






Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

54x
Porsche

Taycan

  1. Prijs
    € 77.890
  2. Kilometerstand
    29.990
  3. Bouwjaar
    2021
43x
Renault

ZOE

  1. Prijs
    € 20.410
  2. Kilometerstand
    39.808
  3. Bouwjaar
    2021
75x
Bmw

X1

  1. Prijs
    € 31.500
  2. Kilometerstand
    4.800
  3. Bouwjaar
    2022
59x
Bmw

320

  1. Prijs
    € 28.490
  2. Kilometerstand
    52.500
  3. Bouwjaar
    2021
50x
Seat

Leon

  1. Prijs
    € 20.290
  2. Kilometerstand
    59.318
  3. Bouwjaar
    2019
46x
Bmw

118

  1. Prijs
    € 20.320
  2. Kilometerstand
    78.878
  3. Bouwjaar
    2019
40x
Bmw

X3

  1. Prijs
    € 37.800
  2. Kilometerstand
    51.000
  3. Bouwjaar
    2020
120x
Toyota

Corolla

  1. Prijs
    € 27.466
  2. Kilometerstand
    10
  3. Bouwjaar
    2022

Wij helpen je verder

24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range
6 minuten leestijd
Citroën Ami: de perfecte stadsauto
5 minuten leestijd
Invoerrechten voor auto's
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
12 minuten leestijd
Een occasion uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Tevreden klanten

Alles perfect geregeld en altijd...

Eerste twee auto's waren allebei helaas al verkocht, maar werden nog wel te koop aangeboden. De derde keer was het wel raak. Als ik een linkje van een...

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren. Die spanning wordt weggenomen doordat je gedurende het proces...

Goede service en open kaart

Persoonlijk contact, snelle reacties en goed bereikbaar. Je krijgt een eerlijk verhaal met inzicht in alle kosten. Geen verassingen.

Zelf de auto gevonden en daarna werd heel het traject van aankoop, vervoer, Rdw, keuring en kenteken overgenomen, top service en kwaliteit.

Fantastische klantervaring!

Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, zo prettig en professioneel samengewerkt met een autobedrijf. Deze mensen hebben ervaring en weten hoe het werkt, denken...

Ik heb nu meerdere keren via dit bedrijf een auto geimporteerd ( 5 x in totaal ) En iedere keer weer is de ervaring heel plezierig, snel efficiënt netjes...

Helemaal Top !

Wij hebben via eenautoimporteren.nl een auto geïmporteerd en zijn zeer tevreden over de correcte service. Alles was tot in de puntjes geregeld wat resulteerde...

De heer Koolaart heeft mijn klacht netjes opgelost dus mn ervaring is veranderd met dit bedrijf, helaas dat we niet tot een deal zijn gekomen!