Auto zoeken
5 minuten leestijd
30-11-2022 Ford

Ford-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Ford-dealer in Duitsland? Ondanks dat Ford een Amerikaans bedrijf is, worden vrijwel alle auto’s voor de Europese markt in Duitsland ontwerpen en gebouwd. Het aanbod van nieuwe en gebruikte Fords is in Duitsland daarom vele malen groter dan in Nederland. De Fords in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?


Het importeren van een Ford uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Fords is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.


Overzicht Duitse Ford-dealers

Wij raden u aan om een Ford te zoeken die te koop staat bij een officiële Ford-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Ford-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Ford-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Ford wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Ford-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in een straal van 100km rondom Münster al ruim 95 officiële Ford-dealers te vinden.


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Ford


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Ford

Het importeren van een jonge Ford uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Ford kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Ford-dealer. Daarnaast hebben niet alle Ford-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 25.000 Fords. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Ford-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.


Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Fords wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Fords!


Een Ford importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Ford uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Ford-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Ford laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Ford te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie of bekijk direct alle beschikbare Fords!Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

6x
Bmw

X6

 1. Prijs
  € 44.490
 2. Kilometerstand
  74.380
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Audi

A6

 1. Prijs
  € 27.770
 2. Kilometerstand
  84.250
 3. Bouwjaar
  2018
16x
Mercedes-benz

X 350

 1. Prijs
  € 79.900
 2. Kilometerstand
  78.000
 3. Bouwjaar
  2020
30x
Volvo

V60

 1. Prijs
  € 27.774
 2. Kilometerstand
  50.371
 3. Bouwjaar
  2019
13x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 28.939
 2. Kilometerstand
  45.240
 3. Bouwjaar
  2020
51x
Toyota

Corolla

 1. Prijs
  € 27.990
 2. Kilometerstand
  9.665
 3. Bouwjaar
  2020
34x
Polestar

2

 1. Prijs
  € 46.900
 2. Kilometerstand
  19.600
 3. Bouwjaar
  2021
12x
Audi

A3

 1. Prijs
  € 16.999
 2. Kilometerstand
  60.130
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?
1 minuut leestijd
Eenautoimporteren sponsort Rotterdamse Hockey Club Tempo '34
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
12 minuten leestijd
Een occasion uit Duitsland
6 minuten leestijd
RDW-import keuring
8 minuten leestijd
Zo importeer je een auto uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Tevreden klanten

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

Super geholpen

Ik ben werkelijk heel goed en adequaat geholpen door de mensen van eenautoimporteren.nl, ze hebben onderhandeld alle zorg uit handen genomen van transport,...

Alles perfect geregeld.

Eenautoimporteren heeft het importeren van de door mij zelf gevonden auto vanaf de Duitse garage tot de aflevering, inclusief inbouw alarm, perfect voor...

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Perfecte Service

Diverse occasions gevonden in Duitsland. Cindy heeft goed meegekeken en per auto een duidelijk kostenplaatje gemaakt. Ook eerlijk advies. Volledige onderhoudshistorie...

Excellent honest service!

I found eenautoimporteren online after speaking to a couple of large importers as I found them to be charging a high import service cost and also stating...