Auto zoeken
5 minuten leestijd
30-11-2022 Ford

Ford-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Ford-dealer in Duitsland? Ondanks dat Ford een Amerikaans bedrijf is, worden vrijwel alle auto’s voor de Europese markt in Duitsland ontwerpen en gebouwd. Het aanbod van nieuwe en gebruikte Fords is in Duitsland daarom vele malen groter dan in Nederland. De Fords in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?


Het importeren van een Ford uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Fords is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.


Overzicht Duitse Ford-dealers

Wij raden u aan om een Ford te zoeken die te koop staat bij een officiële Ford-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Ford-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Ford-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Ford wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Ford-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in een straal van 100km rondom Münster al ruim 95 officiële Ford-dealers te vinden.


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Ford


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Ford

Het importeren van een jonge Ford uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Ford kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Ford-dealer. Daarnaast hebben niet alle Ford-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 25.000 Fords. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Ford-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.


Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Fords wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Fords!


Een Ford importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Ford uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Ford-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Ford laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Ford te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie of bekijk direct alle beschikbare Fords!Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

37x
Opel

Grandland X

 1. Prijs
  € 31.950
 2. Kilometerstand
  13.200
 3. Bouwjaar
  2022
153x
Alfa romeo

Giulietta

 1. Prijs
  € 24.395
 2. Kilometerstand
  52.251
 3. Bouwjaar
  2020
34x
Bmw

650 Gran Coupe

 1. Prijs
  € 44.950
 2. Kilometerstand
  42.848
 3. Bouwjaar
  2018
52x
Bmw

640 Gran Coupe

 1. Prijs
  € 46.990
 2. Kilometerstand
  72.000
 3. Bouwjaar
  2018
66x
Mercedes-benz

Sprinter

 1. Prijs
  € 20.111
 2. Kilometerstand
  112.032
 3. Bouwjaar
  2021
127x
Bmw

440 Gran Coupe

 1. Prijs
  € 37.850
 2. Kilometerstand
  63.856
 3. Bouwjaar
  2018
66x
Bmw

440 Gran Coupe

 1. Prijs
  € 37.990
 2. Kilometerstand
  104.000
 3. Bouwjaar
  2018
26x
Bmw

440 Gran Coupe

 1. Prijs
  € 31.980
 2. Kilometerstand
  81.300
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

10 minuten leestijd
De voor- en nadelen van een waterstofauto
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 5 GTX
5 minuten leestijd
Ford-dealers in Duitsland
2 minuten leestijd
Auto reserveren in Duitsland?
7 minuten leestijd
Wanneer is het importeren van een Duitse auto interessant?
6 minuten leestijd
RDW-import keuring

Veelgestelde vragen

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €.1599,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Tevreden klanten

Een echte aanrader voor het importeren...

Een auto importeren heeft me goed geholpen. Ze gaven een eerlijke mening over de dealer waar ik mijn auto wilde importeren. Vervolgens ging het importeren...

De heer Koolaart heeft mijn klacht netjes opgelost dus mn ervaring is veranderd met dit bedrijf, helaas dat we niet tot een deal zijn gekomen!

In één woord "grandioos" !

In een tijdsbestek van 3 weken een 2-tal auto's door Eenautoimporteren.nl laten importeren. Zowel Cindy als Bart nemen de tijd om de juiste auto bij een...

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden. Uitstekende service is iets wat niet meer "normaal" is in...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...

Soepele en snelle afhandeling ...

Mijn ervaring met een auto importeren is erg positief. Ik had zelf al een auto gevonden die mij aan stond. Met een belletje naar aan auto importeren was...

Een aantal dagen geleden heb ik een Golf 8 GTI aangeschaft. Ik werd geholpen door Bart. Op de juiste manier geholpen en alles liep lekker vlot. Top gozer...