Auto zoeken
5 minuten leestijd
30-11-2022 Ford

Ford-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Ford-dealer in Duitsland? Ondanks dat Ford een Amerikaans bedrijf is, worden vrijwel alle auto’s voor de Europese markt in Duitsland ontwerpen en gebouwd. Het aanbod van nieuwe en gebruikte Fords is in Duitsland daarom vele malen groter dan in Nederland. De Fords in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?


Het importeren van een Ford uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Fords is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.


Overzicht Duitse Ford-dealers

Wij raden u aan om een Ford te zoeken die te koop staat bij een officiële Ford-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Ford-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Ford-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Ford wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Ford-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in een straal van 100km rondom Münster al ruim 95 officiële Ford-dealers te vinden.


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Ford


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Ford

Het importeren van een jonge Ford uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Ford kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Ford-dealer. Daarnaast hebben niet alle Ford-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 25.000 Fords. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Ford-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.


Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Fords wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Fords!


Een Ford importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Ford uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Ford-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Ford laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Ford te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie of bekijk direct alle beschikbare Fords!Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

3x
Kia

cee'd Sporty Wagon

 1. Prijs
  € 20.390
 2. Kilometerstand
  15.980
 3. Bouwjaar
  2023
26x
Chevrolet

Camaro

 1. Prijs
  € 30.400
 2. Kilometerstand
  54.831
 3. Bouwjaar
  2019
10x
Land rover

Discovery Sport

 1. Prijs
  € 33.950
 2. Kilometerstand
  59.898
 3. Bouwjaar
  2020
98x
Bmw

118

 1. Prijs
  € 20.220
 2. Kilometerstand
  50.931
 3. Bouwjaar
  2020
18x
Audi

A3

 1. Prijs
  € 20.480
 2. Kilometerstand
  46.120
 3. Bouwjaar
  2020
64x
Bmw

X3 M40

 1. Prijs
  € 44.800
 2. Kilometerstand
  52.330
 3. Bouwjaar
  2019
16x
Mercedes-benz

G 63 AMG

 1. Prijs
  € 187.120
 2. Kilometerstand
  32.970
 3. Bouwjaar
  2021
19x
Audi

TT

 1. Prijs
  € 27.990
 2. Kilometerstand
  26.350
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

24 minuten leestijd
Zit er fabrieksgarantie op een import auto?
6 minuten leestijd
Porsche-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Tesla inruilen
5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren
7 minuten leestijd
Dit is de Mercedes EQC

Veelgestelde vragen

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Tevreden klanten

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...

Vriendelijk en professioneel. Heldere communicatie. Ik heb goed geholpen aan een prachtige ‘nieuwe’ auto. Ze helpen mee met zoeken, maar in mijn geval...

Al vaker overwogen om een auto uit Duitsland te importeren. Via internet eenautoimporteren.nl gevonden, navraag gedaan, positieve reacties gekregen en...

Snel geholpen, duidelijke antwoorden op de vragen die ik had, ik kon altijd bellen.

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu in 2020 heb ik mijn eerste auto laten importeren en...

Uitstekende service. Alles snel en prettig afgerond. Wil je een auto importeren, dan raad ik hen ten zeerste aan.

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Goede service, goed behandeld

Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat haar afspraken nakomt. Betrouwbaar, professioneel en kennis van zaken. Niet geheel onbelangrijk is het grote prijsvoordeel...