Auto zoeken
5 minuten leestijd
30-11-2022 Ford

Ford-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Ford-dealer in Duitsland? Ondanks dat Ford een Amerikaans bedrijf is, worden vrijwel alle auto’s voor de Europese markt in Duitsland ontwerpen en gebouwd. Het aanbod van nieuwe en gebruikte Fords is in Duitsland daarom vele malen groter dan in Nederland. De Fords in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?


Het importeren van een Ford uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Fords is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.


Overzicht Duitse Ford-dealers

Wij raden u aan om een Ford te zoeken die te koop staat bij een officiële Ford-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Ford-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Ford-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Ford wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Ford-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in een straal van 100km rondom Münster al ruim 95 officiële Ford-dealers te vinden.


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Ford


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Ford

Het importeren van een jonge Ford uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Ford kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Ford-dealer. Daarnaast hebben niet alle Ford-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 25.000 Fords. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Ford-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.


Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Fords wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Fords!


Een Ford importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Ford uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Ford-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Ford laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Ford te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie of bekijk direct alle beschikbare Fords!



Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

777x
Bmw

X2

  1. Prijs
    € 33.290
  2. Kilometerstand
    49.900
  3. Bouwjaar
    2020
58x
Audi

A4

  1. Prijs
    € 20.490
  2. Kilometerstand
    131.000
  3. Bouwjaar
    2018
22x
Bmw

X5

  1. Prijs
    € 82.900
  2. Kilometerstand
    35.901
  3. Bouwjaar
    2022
42x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 20.500
  2. Kilometerstand
    43.411
  3. Bouwjaar
    2019
17x
Audi

A6 Allroad

  1. Prijs
    € 41.980
  2. Kilometerstand
    72.770
  3. Bouwjaar
    2020
28x
Volvo

V60

  1. Prijs
    € 25.450
  2. Kilometerstand
    68.950
  3. Bouwjaar
    2020
12x
Seat

Ateca

  1. Prijs
    € 24.970
  2. Kilometerstand
    24.873
  3. Bouwjaar
    2021
34x
Vw

Golf

  1. Prijs
    € 24.690
  2. Kilometerstand
    16.412
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
6 minuten leestijd
Porsche-dealers in Duitsland
8 minuten leestijd
Een elektrische auto importeren
4 minuten leestijd
MINI-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
5 minuten leestijd
De zonne-energie auto’s van Lightyear

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Wat kost het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland (of een ander EU-land) brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. Meer informatie over deze kosten.Als je geen kennis van het importproces hebt, kan het importeren van een auto erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen met het gehele proces (€ 1.599,-), maar ook met enkel het invoeren van de auto (€ 599,-).

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Tevreden klanten

Alles perfect geregeld.

Eenautoimporteren heeft het importeren van de door mij zelf gevonden auto vanaf de Duitse garage tot de aflevering, inclusief inbouw alarm, perfect voor...

Na een korte zoekactie heb mijn droomauto gevonden. Eenautoimporteren.nl heeft mij vervolgens volledig ontzorgd in elke stap van vinden tot rijden. Echt...

Ik kan het iedereen aanraden die...

Bart heeft al verschillende keren een auto de afgelopen jaren voor mij geïmporteerd en ik kan je met zekerheid zeggen dat je niet verder hoef te zoeken....

De kop zegt het al maar deze mensen houden echt van hun klanten en hun vak. De onderhandelingen en de afhandeling waren voortreffelijk. Ouderwets fijne...

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Geweldig!

Wat een geweldige organisatie! Ze kennen hun vakgebied. De dienstverlening is zeer vriendelijk, toegankelijk en komen hun afspraken na. In het gehele proces...

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...

Super geholpen

Ik ben werkelijk heel goed en adequaat geholpen door de mensen van eenautoimporteren.nl, ze hebben onderhandeld alle zorg uit handen genomen van transport,...