Auto zoeken
5 minuten leestijd
30-11-2022 Ford

Ford-dealers in Duitsland

Op zoek naar een Ford-dealer in Duitsland? Ondanks dat Ford een Amerikaans bedrijf is, worden vrijwel alle auto’s voor de Europese markt in Duitsland ontwerpen en gebouwd. Het aanbod van nieuwe en gebruikte Fords is in Duitsland daarom vele malen groter dan in Nederland. De Fords in Duitsland zijn daarnaast vaak luxer uitgevoerd en voorzien van extra opties. Een luxere auto voor minder geld, wie wil dat nou niet?


Het importeren van een Ford uit Duitsland kan een grote besparing opleveren. Dit vanwege de hoge nieuwwaarde en bijbehorende BPM. Over het algemeen geldt: hoe duurder de auto, hoe meer import voordeel er te behalen valt. Maar ook bij kleinere Fords is het prijstechnisch nog steeds aantrekkelijk om een occasion uit Duitsland te importeren.


Overzicht Duitse Ford-dealers

Wij raden u aan om een Ford te zoeken die te koop staat bij een officiële Ford-dealer. Deze occasions zijn altijd netjes onderhouden en worden geleverd met de volledige onderhoudshistorie. Daarnaast zit er vaak nog fabrieksgarantie op jonge occasions, waar u een beroep op kunt doen bij officiële Ford-dealers.

 

Wanneer u op zoek gaat naar een Ford-dealer in Duitsland is het belangrijk om eerst te bepalen of u een nieuwe Ford wilt of een occasions. Occasions met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden leveren het grootste financiële voordeel op bij import. In Duitsland zijn er vele officiële Ford-dealers die zowel occasions aanbieden als nieuwe modellen. Zo zijn er in een straal van 100km rondom Münster al ruim 95 officiële Ford-dealers te vinden.


Bekijk het hele overzicht van Duitsland, inclusief adresgegevens, op de Duitse website van Ford


Bespaar duizenden euro’s op een jonge Ford

Het importeren van een jonge Ford uit Duitsland kan u al snel duizenden euro’s besparen. Het zoeken naar een Duitse Ford kan echter een tijdrovende klus zijn. Je rijdt immers niet zomaar even naar een Duitse Ford-dealer. Daarnaast hebben niet alle Ford-dealers hun aanbod online staan.

 

Op onze website vindt je meer dan 25.000 Fords. Allemaal jonge occasions tot 4 jaar oud, afkomstig van officiële Ford-dealers in Duitsland. Hierdoor beschikken de auto’s veelal nog over de officiële fabrieksgarantie.


Zoek uw droomauto via onze website en vraag met één klik vrijblijvend een prijsopgave aan. Benieuwd welke Fords wij al hebben geïmporteerd? Bekijk onze reeds verkochte Fords!


Een Ford importeren via eenautoimporteren.nl

Bij het importeren van een Ford uit Duitsland komt veel kijken. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse Ford-dealer en de auto grondig controleren: hoeveel eigenaren heeft de auto gehad, de kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schadedocumentatie. Vervolgens moet u in Nederland de Ford laten keuren bij het RDW en de BPM-aangifte in orde maken. 

 

Overweegt u een Ford te importeren van een Duitse dealer? Wij helpen u graag met het berekenen van de aanschafkosten, het importeren, de RDW-keuring en de BPM-aangifte. Wij maken binnen één werkdag vrijblijvend een offerte van alle kosten voor het importeren van de auto. Een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Kies een auto, wij regelen de rest! Bekijk onze tarieven voor meer informatie of bekijk direct alle beschikbare Fords!Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

8x
Bmw

X1

 1. Prijs
  € 28.900
 2. Kilometerstand
  4.527
 3. Bouwjaar
  2022
10x
Jaguar

I-Pace

 1. Prijs
  € 40.900
 2. Kilometerstand
  58.957
 3. Bouwjaar
  2019
19x
Audi

A1

 1. Prijs
  € 20.339
 2. Kilometerstand
  89.355
 3. Bouwjaar
  2019
15x
Bmw

X4

 1. Prijs
  € 38.980
 2. Kilometerstand
  65.200
 3. Bouwjaar
  2018
21x
Mercedes-benz

CLA 250

 1. Prijs
  € 34.744
 2. Kilometerstand
  31.857
 3. Bouwjaar
  2020
1x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 40.889
 2. Kilometerstand
  19.989
 3. Bouwjaar
  2022
9x
Volvo

XC 90

 1. Prijs
  € 55.850
 2. Kilometerstand
  34.618
 3. Bouwjaar
  2021
8x
Audi

A4

 1. Prijs
  € 20.980
 2. Kilometerstand
  94.400
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Het Chinese automerk Aiways
5 minuten leestijd
Volkswagen dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Wat is MWST in Duitsland?
5 minuten leestijd
De vernieuwde Fiat Topolino
7 minuten leestijd
Dit is de Tesla Model 3 Long Range
5 minuten leestijd
Dit is de Hyundai IONIQ 6

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Hoe werkt het importeren van een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de Duitse dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een Duitse auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Tevreden klanten

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk uitgelegd en wat de mogelijkheden waren. Na alles overdacht...

Zo’n aanpak voegt een dimensie...

Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Een bedrijf dat uitsluitend bij officiële dealers koopt. Zowel Sarah als Cindy waren zeer behulpzaam...

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als vorig jaar, is dit weer tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie...

Ik had niet verwacht dat ik een paar weken na m’n eerste e-mail met wat algemene vragen nu al in bezit zou zijn van mijn nieuwe VW Beetle. De vragen...

3 Jaar geleden een auto gekocht bij Bart en kon mijn oude auto nu weer inruilen voor mijn nieuwe auto tegen een hele gunstige prijs. Kom hier zeker weer...

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker weer via Bart en zijn leuke team aanschaffen!

Zeer goede ervaring en vriendelijke...

Zeer goed begeleid bij een onbekend proces en zeer goed geholpen. Uitermate tevreden over hun manier van werken en de uiteindelijke auto. Bedankt voor...

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist ik gelijk dat ik deze route wou nemen voor mij volgende auto. Ze...