Auto zoeken
2 minuten leestijd
17-03-2021 Reserveren

Auto reserveren in Duitsland?

U hebt uw droomauto gezien in Duitsland, het liefst wilt u de auto direct reserveren bij de dealer. Helaas werkt dit in Duitsland niet zo. In Nederland kunt u gemakkelijk een auto voor een paar dagen, week of zelfs langer reserveren. Zodat u de tijd hebt om er rustig over na te denken of/en de eventuele financiering bij de bank te regelen. Uiteindelijk gaat het om veel geld.

Een auto importeren uit Duitsland, daar werkt het helaas anders. De auto wordt pas “gereserveerd” wanneer er een koopovereenkomst is getekend. Hebben de dealers geen getekende koopovereenkomst ontvangen dan verkopen ze de auto gewoon aan een ander. Dit maken wij vaak genoeg mee, helaas. De dealers in Duitsland vinden het nog belangrijker dat er een getekende koopovereenkomst is dan dat het geld in overgemaakt. Uiteraard willen ze de betaling wel op orde hebben voordat de auto wordt opgehaald in Duitsland. Maar indien de betaling pas wordt gedaan over een paar dagen of een week, dat is vaak geen probleem.
Het is handig om vooraf al te kijken wat de financieringsmogelijkheden zijn. Zodat wanneer uw droomauto voorbij komt, dat er snel geschakeld kan worden.

Autofinanciering voor uw importauto

Wij helpen u graag met een autofinanciering voor uw importauto. Wij werken met een vaste partij met betrekking tot een financiering. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw droomauto tot aan aflevering voor te financieren.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

14x
Renault

Captur

  1. Prijs
    € 24.480
  2. Kilometerstand
    3.000
  3. Bouwjaar
    2022
13x
Vw

Passat

  1. Prijs
    € 21.990
  2. Kilometerstand
    51.000
  3. Bouwjaar
    2020
56x
Audi

A1

  1. Prijs
    € 20.350
  2. Kilometerstand
    24.300
  3. Bouwjaar
    2021
30x
Land rover

Range Rover Velar

  1. Prijs
    € 43.900
  2. Kilometerstand
    86.350
  3. Bouwjaar
    2019
44x
Land rover

Range Rover Velar

  1. Prijs
    € 42.890
  2. Kilometerstand
    66.007
  3. Bouwjaar
    2019
30x
Bmw

X4

  1. Prijs
    € 64.790
  2. Kilometerstand
    23.699
  3. Bouwjaar
    2022
31x
Skoda

Kamiq

  1. Prijs
    € 24.999
  2. Kilometerstand
    67.679
  3. Bouwjaar
    2020
6x
Mercedes-benz

GLA 250

  1. Prijs
    € 33.450
  2. Kilometerstand
    40.398
  3. Bouwjaar
    2020

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Dit is de Polestar 3!
6 minuten leestijd
Dit is de Volkswagen ID 4 GTX
7 minuten leestijd
Dit is de nieuwe Mazda MX-30
5 minuten leestijd
BMW-dealers in Duitsland
4 minuten leestijd
Mazda-dealers in Duitsland
7 minuten leestijd
Kosten auto importeren

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Importeren jullie ook auto’s uit andere landen?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Wij raden daarom aan om een auto uit Duitsland te importeren.  

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Door het importeren van een auto uit Duitsland bespaar je al snel 2% tot 15%. In Duitsland liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk veel lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto uit Duitsland financieel erg aantrekkelijk. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland.

Tevreden klanten

Top team..!

Goed en erg vriendelijk geholpen door Cindy... Prijstechnisch erg scherp... Knap werk!

Goede service en snel contact ...

Een tijdje terug een auto laten importeren uit Duitsland. Het ging hier om een Ford Focus RS uit 2016. Voorafgaand had ik nog wel vragen over de auto,...

Ik sluit mij geheel aan bij de ervaringen van Jan. Compliment aan Tim. Kundig persoon.

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet bij eenautoimporteren.nl terecht gekomen. Ze hadden in...

De kop zegt het al maar deze mensen houden echt van hun klanten en hun vak. De onderhandelingen en de afhandeling waren voortreffelijk. Ouderwets fijne...

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart en Cindy hebben me daarop uitgenodigd om uit te leggen hoe...

Meerdere auto’s laten importeren, altijd vlot en snel verlopen dus een dikke 10 voor dit bedrijf

Nooit eerder gedacht om een auto te importeren. Werd heel goed geïnformeerd en begeleid door Cindy . Iedere stap in het proces werd duidelijk gecommuniceerd....