2 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Auto reserveren in Duitsland?

U hebt uw droomauto gezien in Duitsland, het liefst wilt u de auto direct reserveren bij de dealer. Helaas werkt dit in Duitsland niet zo. In Nederland kunt u gemakkelijk een auto voor een paar dagen, week of zelfs langer reserveren. Zodat u de tijd hebt om er rustig over na te denken of/en de eventuele financiering bij de bank te regelen. Uiteindelijk gaat het om veel geld.

Een auto importeren uit Duitsland, daar werkt het helaas anders. De auto wordt pas “gereserveerd” wanneer er een koopovereenkomst is getekend. Hebben de dealers geen getekende koopovereenkomst ontvangen dan verkopen ze de auto gewoon aan een ander. Dit maken wij vaak genoeg mee, helaas. De dealers in Duitsland vinden het nog belangrijker dat er een getekende koopovereenkomst is dan dat het geld in overgemaakt. Uiteraard willen ze de betaling wel op orde hebben voordat de auto wordt opgehaald in Duitsland. Maar indien de betaling pas wordt gedaan over een paar dagen of een week, dat is vaak geen probleem.
Het is handig om vooraf al te kijken wat de financieringsmogelijkheden zijn. Zodat wanneer uw droomauto voorbij komt, dat er snel geschakeld kan worden.

Autofinanciering voor uw importauto

Wij helpen u graag met een autofinanciering voor uw importauto. Wij werken met een vaste partij met betrekking tot een financiering. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw droomauto tot aan aflevering voor te financieren.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

17x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 63.875
 2. Kilometerstand
  9.798
 3. Bouwjaar
  2021
16x
Vw

T-Roc

 1. Prijs
  € 27.989
 2. Kilometerstand
  12.196
 3. Bouwjaar
  2020
15x
Ford

Fiesta

 1. Prijs
  € 9.980
 2. Kilometerstand
  76.910
 3. Bouwjaar
  2018
14x
Kia

Rio

 1. Prijs
  € 15.990
 2. Kilometerstand
  10
 3. Bouwjaar
  2020
11x
Opel

Corsa

 1. Prijs
  € 14.440
 2. Kilometerstand
  4.901
 3. Bouwjaar
  2020
4x
Volvo

XC 60

 1. Prijs
  € 32.990
 2. Kilometerstand
  98.300
 3. Bouwjaar
  2018
3x
Bmw

118

 1. Prijs
  € 27.370
 2. Kilometerstand
  27.988
 3. Bouwjaar
  2019
7x
Ford

Kuga

 1. Prijs
  € 23.439
 2. Kilometerstand
  20.970
 3. Bouwjaar
  2019

Wij helpen je verder

1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
3 minuten leestijd
Slim een auto importeren
5 minuten leestijd
Volkswagen importeren uit Duitsland
4 minuten leestijd
RDW Keuring binnen een werkdag!
3 minuten leestijd
Porsche importeren uit Duitsland
2 minuten leestijd
Een auto importeren

Veelgestelde vragen

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €1.475,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Tevreden klanten

Zonder ervaring met dit proces contact opgezocht met eenautoimporteren.nl Alles werd duidelijk...

Toch altijd spannend om een auto te kopen. Wij willen iedereen eenautoimporteren.nl aanraden....

Goede service, goed behandeld

Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat haar afspraken nakomt. Betrouwbaar, professioneel en...