3 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Voorkom dat u te veel BPM betaalt!

Een auto importeren uit Duitsland kan u een forse besparing opleveren. Vooral jong gebruikte auto's uit het hogere segment leveren een grote prijs verschil op na invoer. Als u overweegt een tweedehands auto te importeren uit Duitsland wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u allemaal rekening dient te houden en wat de auto u na invoeren in totaal gaat kosten. Deze kosten kunnen wij voor u vooraf berekenen, en op een zo gunstig mogelijke manier.

Betaal niet onnodig veel rest-BPM

Wij kunnen u snel en gratis een te verwachten rest-BPM bij invoer onder het voordeligste BPM regime informeren. Via ons formulier kunt u een websitelinke doorsturen via diverse Duitse occasionsites van de eventueel in te voeren auto waar u geïnteresseerd in bent. Wij sturen u binnen één werkdag een vrijblijvende kostenoverzicht voor het importeren van de gewenste auto. Een garandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf.

Voorkom dat u te veel BPM betaalt!

Volledige ontzorging op uw importauto

Betaal niet onnodig veel rest-BPM bij importeren van uw tweedehands auto uit het buitenland. Er zijn verschillende toegestane manieren om de BPM  te drukken, zo gunstig mogelijk. U kunt een flinke besparen op de af te dragen BPM. Wij werken met het zelfde aangifte en calculatie programma als de Belastingdienst Douane. Onze calculaties worden gegarandeerd geaccepteerd, waardoor u geen zorgen hoeft te maken voor extra kosten, naheffingen of onnodige vertragingen.

Onze werkwijze is transparant en duidelijk, zonder verrassingen achteraf. Wij bieden u twee pakketten aan, volledige ontzorging voor het importeren van uw auto of alleen het invoeren van uw auto in Nederland (transport optioneel). Wij streven naar volledige ontzorging en tevredenheid van onze klanten.

 
Bekijk hier onze twee pakketten.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

1x
Mercedes-benz

GLA 180

 1. Prijs
  € 25.900
 2. Kilometerstand
  52.064
 3. Bouwjaar
  2019
9x
Audi

A6

 1. Prijs
  € 25.440
 2. Kilometerstand
  142.890
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Mercedes-benz

E 220

 1. Prijs
  € 25.900
 2. Kilometerstand
  165.300
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Mercedes-benz

E 200

 1. Prijs
  € 18.900
 2. Kilometerstand
  210.000
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Mercedes-benz

E 200

 1. Prijs
  € 18.950
 2. Kilometerstand
  235.000
 3. Bouwjaar
  2019
5x
Ford

Puma

 1. Prijs
  € 21.350
 2. Kilometerstand
  11.573
 3. Bouwjaar
  2020
1x
Mercedes-benz

Citan

 1. Prijs
  € 18.900
 2. Kilometerstand
  79.200
 3. Bouwjaar
  2018
17x
Opel

Corsa

 1. Prijs
  € 17.250
 2. Kilometerstand
  5.074
 3. Bouwjaar
  2020

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Mercedes-Benz importeren uit Duitsland
3 minuten leestijd
Occasionssites van Duitsland
3 minuten leestijd
Een Duitse importauto tijdelijk nog goedkoper door BTW verlaging
5 minuten leestijd
Wat is MWST in Duitsland?
3 minuten leestijd
Lang wachttijd bij de RDW voor importkeuring!
8 minuten leestijd
Garantie op een import auto uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Tevreden klanten

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd....

Topservice

Wij zochten een VW Golf voor een nieuwe medewerker binnen ons bedrijf. in NL stond eigenlijk...

Fijne afhandeling van zaken!

Inmiddels is dit al de tweede auto die ik via eenautoimporteren.nl heb aangeschaft. Net als...