5 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Volkswagen importeren uit Duitsland

Een Volkswagen importeren uit Duitsland kan een grote besparing  opleveren. Door de hoge nieuwwaarde van een Volkswagen en bijbehorende BPM is het zeer aantrekkelijk om een Volkswagen te importeren. Voornamelijk de Volkswagen modellen met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden heeft de grootste voordeel.

Volkswagen populair in Duitsland

Een Volkswagen uit Duitsland heeft meerdere voordelen. Een Volkswagen uit Duitsland is vele malen voordeliger dan een Volkswagen in Nederland. Daarnaast is het aanbod in Duitsland ook groter en zijn de auto's standaard met meer opties en accessoires uitgerust. Oftewel een meer uitgeruste auto voor minder geld. Een Volkswagen in Duitsland wordt in het algemeen goed onderhouden. Of het nu gaat om een Volkswagen Up, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen T-Roc, Volkswagen T-Cross, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Passat, Volkswagen Arteon of een Volkswagen Touereg.  

Volkswagen importeren met fabrieksgarantie

Alle nieuwe Volkswagen modellen hebben ten minste 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast geeft Volkswagen 3 jaar lakgarantie en zit er 12 jaar garantie op het doorroesten van de verzinkte carrosserie. De fabrieksgarantie is Europees. Dus een jonge geïmporteerde Volkswagen valt nog vaak binnen de fabrieksgarantie. Hiervoor kunt u gewoon terecht bij een Nederlandse Volkswagen dealer.

Een Volkswagen zoeken in Duitsland

Vind uw Volkswagen occasion in Duitsland via het internet. Er zijn verschillende websites om een Volkswagen occasion te zoeken. Dit kan via een Duitse universele website bijvoorbeeld: mobile.de of autoscout24.de. De prijzen die worden getoond zijn nog wel exclusief BPM. Voor elke Volkswagen is de rest BPM anders. Elke auto heeft een unieke BPM berekening. Benieuwd hoeveel BPM er nog op uw toekomstige Volkswagen zit? Wij rekenen graag de BPM voor uit, vrijblijvend en op een zo gunstig mogelijke manier. Vraag het hier aan!

Volkswagen importeren uit Duitsland door Eenautoimporteren.nl

Eenautoimporteren.nl neemt het volledige import proces voor haar rekening, zo komt uw nieuwe Volkswagen zorgeloos uit Duitsland. Dankzij de opgebouwde klantrelaties en onze Duits sprekende specialisten onderhandelt eenautoimporteren.nl net dat beetje extra korting voor u. Eenautoimporteren.nl geeft de volledig bedwongen korting aan de klant, zo profiteert u als klant maximaal.

 

Een Volkswagen importeren uit Duitsland kan u een flinke besparing opleveren.

 

Bekijk onze Volkswagen uit Duitsland:


Specialist in Volkswagen import

Laat uw Volkswagen importeren door Eenautoimporteren.nl. Wij importeren regelmatig Volkswagen modellen uit Duitsland. Direct een Volkswagen importeren uit Duitsland? Vraag hier vrijblijvend een offerte op via ons aanvraagformulier.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

1x
Seat

Ibiza

 1. Prijs
  € 15.120
 2. Kilometerstand
  28.609
 3. Bouwjaar
  2019
11x
Vw

up

 1. Prijs
  € 14.790
 2. Kilometerstand
  41.294
 3. Bouwjaar
  2018
1x
Seat

Ibiza

 1. Prijs
  € 15.200
 2. Kilometerstand
  19.000
 3. Bouwjaar
  2020
5x
Ford

Kuga

 1. Prijs
  € 23.490
 2. Kilometerstand
  61.691
 3. Bouwjaar
  2017
1x
Seat

Ibiza

 1. Prijs
  € 15.333
 2. Kilometerstand
  18.762
 3. Bouwjaar
  2019
1x
Seat

Arona

 1. Prijs
  € 15.300
 2. Kilometerstand
  37.005
 3. Bouwjaar
  2018
9x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 23.075
 2. Kilometerstand
  19.606
 3. Bouwjaar
  2019
10x
Seat

Arona

 1. Prijs
  € 14.450
 2. Kilometerstand
  27.774
 3. Bouwjaar
  2019

Wij helpen je verder

3 minuten leestijd
Een Duitse importauto tijdelijk nog goedkoper door BTW verlaging
3 minuten leestijd
Lang wachttijd bij de RDW voor importkeuring!
2 minuten leestijd
Importeren steeds populairder
5 minuten leestijd
Audi importeren uit Duitsland
3 minuten leestijd
Occasionssites van Duitsland
5 minuten leestijd
Mercedes-Benz importeren uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €1.475,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Tevreden klanten

Your one stop shop for een import...

Eenautoimporteren was voor mij nieuw maar na meerdere gesprekken met Bart, Sarah & Cindy wist...

Een hele complete service.

Ik ben met mijn wensen bij eenautoimporteren naar binnen gelopen. Zij hebben mij vanaf dat...

Op een prettige en ontspannen manier...

Het is best spannend om “wild vreemden” in vertrouwen te nemen om een auto te importeren....