4 minuten leestijd
15-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

RDW Keuring binnen een werkdag!

Je hebt op de Duitse zoeksites zoals mobile.de of autoscout24.de een mooie occasion in Duitsland gezien, maar hoe nu verder? Hoe zoek ik contact, hoe weet ik wat de auto mij uiteindelijk gaat kosten op Nederlands kenteken, wat moet ik doen om de auto naar Nederland te krijgen en hoe voer ik deze in Nederland. Allemaal vragen waar je graag een eerlijk advies in wilt krijgen.

Bij het importeren van een auto uit het buitenland komt veel kijken. Allereerst wil je zeker weten dat de auto die je koopt in het buitenland aan je verwachtingen voldoet.
Eenautoimporteren.nl vind het belangrijk dat een klant vooraf de staat van de auto weet en een afweging kan maken of de auto passend is. Heeft de auto ooit schade gehad? Zijn er schades of mankementen aan de auto? Is de auto dealer onderhouden en wanneer heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig? Hoeveel profiel hebben de banden? Is er gerookt in de auto?
Allemaal vragen waar u als autokoper graag antwoord op wilt hebben alvorens u een auto ongezien aanschaft, een spannend proces waar een autoimporteren.nl veel ervaring mee heeft en al u vragen beantwoord wilt hebben van de Duitse dealer alvorens de auto daadwerkelijk wordt aangeschaft.

Transport

Eenautoimporteren.nl werkt nauw samen met een professioneel en internationaal transportbedrijf welke de auto verzekerd voor uw ophaalt. U auto staat binnen 8 werkdagen vanuit Duitsland bij ons in onze showroom.
 
Persoonlijk transport is ook mogelijk bij ons, wij halen persoonlijk uw auto op met een aanhangwagen voor autotransport. Uw auto staat binnen twee werkdagen in onze showroom. Daarnaast kunnen wij dan ter plekke de staat van het voertuig controleren en met onze handige lakdiktemeter weten wij zeker dat bepaalde delen niet zijn overgespoten. Op deze manier heeft u nog meer zekerheid.  

RDW en Belastingdienst

De invoer en de  keuring bij de  RDW  en Douane  van  een  importauto  vormen een volgende stap in het proces waarbij bij een inefficiënte aanpak veel tijd en geld verloren kan gaan. Eenautoimporteren voert uw auto binnen één werkdag in, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft. Daarnaast heeft eenautoimporteren de bevoegdheid bij de RDW om uw auto versneld in te schrijven, hierdoor vindt de keuring van de auto plaats binnen 1 werkdag en staat u auto in de meeste gevallen daarna binnen 5 werkdagen op Nederlands kenteken.

Gunstige BPM garantie

Eenautoimporteren biedt naast persoonlijke service ook de meest gunstige BPM berekening, er zijn vele verschillende manieren om de BPM te berekenen, en iedere auto heeft een unieke BPM berekening. In veel gevallen kan u dit ruim EUR 1.000,- besparen. Met eenautoimporteren.nl importeert u zo gunstig mogelijk uw nieuwe auto en met de 100% BPM acceptatie garantie bij de belastingdienst importeert u zorgeloos en weet u zeker dat u niet teveel betaald.

Eenautoimporteren.nl ontzorgt

Bij eenautoimporteren.nl snappen wij dat u graag in uw nieuwe auto wilt rijden in plaats van geconfronteerd te worden met bergen papier, onverwachte regeltjes, ontransparante keuringen, een aanslag op uw portemonnee en het nodeloos opnemen van vrij dagen. Wanneer u vertrouwt op de expertise van specialisten zoals Eenautoimporteren.nl blijven tegenvallers achteraf u gelukkig bespaard.
 
Wilt u een auto door ons laten importeren? Dan kunt u contact met ons opnemen op 0619553332 of via sales@eenautoimporteren.nl voor een vrijblijvende berekening van allen kosten, zonder dat hier achteraf nog iets bijkomt. Heeft u zelf al een auto gevonden in het buitland? Vraag hier een vrijblijvende offerte op voor het importeren van uw droomauto.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

4x
Volvo

V90 Cross Country

 1. Prijs
  € 48.700
 2. Kilometerstand
  10.619
 3. Bouwjaar
  2021
9x
Skoda

Fabia

 1. Prijs
  € 20.850
 2. Kilometerstand
  18.259
 3. Bouwjaar
  2020
7x
Vw

T-Cross

 1. Prijs
  € 19.290
 2. Kilometerstand
  23.500
 3. Bouwjaar
  2019
14x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 24.890
 2. Kilometerstand
  5.818
 3. Bouwjaar
  2020
4x
Mercedes-benz

C 200

 1. Prijs
  € 25.888
 2. Kilometerstand
  81.500
 3. Bouwjaar
  2018
16x
Vw

Polo

 1. Prijs
  € 13.370
 2. Kilometerstand
  4.000
 3. Bouwjaar
  2017
6x
Ford

Kuga

 1. Prijs
  € 23.280
 2. Kilometerstand
  30.635
 3. Bouwjaar
  2020
8x
Mercedes-benz

C 300

 1. Prijs
  € 36.880
 2. Kilometerstand
  41.012
 3. Bouwjaar
  2019

Wij helpen je verder

5 minuten leestijd
Audi importeren uit Duitsland
3 minuten leestijd
Porsche importeren uit Duitsland
1 minuut leestijd
Hebben jullie onze reclameborden al gezien?
5 minuten leestijd
BMW importeren uit Duitsland
3 minuten leestijd
De BPM aangifte bij een importauto
4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus

Veelgestelde vragen

Kan ik een financiering aanvragen voor mijn auto?

Voor de financieringen werken wij samen met Bank & Geld. Bij Bank & Geld kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met Bank & Geld om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Tevreden klanten

Maakt alle verwachtingen waar!...

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet...

Goede service en betrouwbaar

Cindy heeft ons heel erg goed geholpen om de juiste en betrouwbare auto te vinden. Momenteel...