6 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Land Rover importeren uit Duitsland

Ja dat kan! Een Land Rover importeren kan een leuk besparing opleveren. Een Land Rover is dan ook zeer geschikt om te importeren uit Duitsland. Een auto kopen in Duitsland biedt veel voordelen. Grootste verschil is de nieuwprijs van de Land Rover in Nederland en Duitsland. De nieuwprijs van Land Rover modellen in Duitsland ligt circa 30% lager dan in Nederland. Een Land Rover importeren is het meest voordeligst als deze tussen de 6 maanden en 3 jaar oud is. Dit levert het grootste voordeel op in afschrijving van de auto en afschrijving van de BPM. Daarnaast is het aanbod in Duitsland ook veel groter dan in Nederland. In Duitsland vindt je veel meer Land Rover modellen met meer opties en weinig kilometer op de teller. Kwaliteit staat bij ons voorop! Weet wat u koopt, en laat uw Land Rover Range Rover Evoque, Range Rover Discovery of een Range Rover Velar  importeren door eenautoimporteren.nl.

 

Waarom een Land Rover importeren?

Een Land Rover auto’s zijn de meest waarde vaste auto. De Land Rover is vooruitstreven in de ontwikkeling en de modewisseling is om de 8 á 10 jaar.

 

Garantie op een geïmporteerde Land Rover

Behoudt u de fabrieksgarantie indien u een Land Rover importeert? Jazeker! Eenautoimporteren werkt alleen met officiële merkdealers in Duitsland. Een officiële merkdealer is wettelijk verplicht om garantie af te geven op de auto. Deze garantie is Europees geldig, dus hiervoor kunt u gewoon terecht bij een Land Rover dealer in Nederland. Een nieuwe Land Rover heeft standaard 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km en 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten. Belangrijk is dat uw auto wordt onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften, mits u aanspraak wilt kunnen maken op garantie.
Eenautoimporteren.nl is aangesloten bij BOVAG. Wij bieden u zekerheid op het importeren van een Land Rover uit Belgie of Duitsland.

 

Financial Lease op uw import Land Rover

Land Rover Importeren en financieren? Daar helpen wij u graag bij mee. Wij bieden de mogelijkheid om uw auto voor te financieren tot aan aflevering. Hierbij kan dan een financiering gelijk overgezet worden naar de financieringsmaatschappij. Voor de financieringen werken wij samen met een partij voor financial lease van alle merken personenwagens voor zowel zakelijk als privé. Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met de financieringsmaatschappij om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.
Wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

 Klik hier voor het actueel aanbod van Duitse Range Rovers van 2013 en jonger, te koop bij officiële merkdealers in Duitsland. Heeft u Range Rover gevonden? Stuur ons de advertentielink door voor een vrijblijvende kostenoverzicht voor het importeren van de Range Rover.

 

Een Land Rover zoeken in Duitsland

Vind uw Land Rover occasion in Duitsland via het internet. Er zijn verschillende websites om een Land Rover occasion te zoeken. Dit kan via een Duitse universele website bijvoorbeeld: mobile.de of autoscout24.de. De prijzen die worden getoond zijn nog wel exclusief BPM. Voor elke Land Rover is de rest BPM anders. Elke auto heeft een unieke BPM berekening. Dit heeft alles te maken met type auto, motor, transmissie, bouwjaar, aantal km, CO2 uitstoot, etc. De CO2-uitstoot is de sterkste factor voor het BPM bedrag.  Benieuwd hoeveel BPM er nog op uw toekomstige Land Rover uit Duitsland zit? Wij rekenen graag de BPM voor uit, vrijblijvend en op een zo gunstig mogelijke manier. Vraag het hier aan!

Zoek hier de meest populaire Land Rover modellen in Duitsland:

 

Specialist in Land Rover import

Laat uw Land Rover importeren door Eenautoimporteren.nl. Ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij importeren regelmatig Land Rover modellen uit Duitsland. Direct een Land Rover importeren uit Duitsland? Vraag hier vrijblijvend een offerte op via ons aanvraagformulier.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

10x
Volvo

S60

 1. Prijs
  € 29.860
 2. Kilometerstand
  14.936
 3. Bouwjaar
  2019
4x
Audi

Q2

 1. Prijs
  € 34.899
 2. Kilometerstand
  34.000
 3. Bouwjaar
  2019
13x
Ford

Puma

 1. Prijs
  € 30.830
 2. Kilometerstand
  2.500
 3. Bouwjaar
  2021
21x
Vw

up

 1. Prijs
  € 17.200
 2. Kilometerstand
  19.654
 3. Bouwjaar
  2018
18x
Audi

A1

 1. Prijs
  € 26.990
 2. Kilometerstand
  6.000
 3. Bouwjaar
  2021
4x
Skoda

Octavia

 1. Prijs
  € 29.790
 2. Kilometerstand
  52.818
 3. Bouwjaar
  2018
14x
Audi

Q3

 1. Prijs
  € 40.490
 2. Kilometerstand
  11.090
 3. Bouwjaar
  2020
9x
Porsche

Macan

 1. Prijs
  € 69.850
 2. Kilometerstand
  29.400
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

3 minuten leestijd
Porsche importeren uit Duitsland
3 minuten leestijd
De BPM aangifte bij een importauto
2 minuten leestijd
Elektrische auto importeren in Nederland rijden met MIA regeling
4 minuten leestijd
WLTP regeling vervangt de NEDC regeling
4 minuten leestijd
RDW Keuring binnen een werkdag!
5 minuten leestijd
Mercedes-Benz importeren uit Duitsland

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Is het ook mogelijk om een auto uit een ander land dan Duitsland te importeren?

Dat is uiteraard ook mogelijk. In principe kunnen wij vanuit elk land binnen -en buiten de EU auto's importeren. Echter geven wij zelf wel de voorkeur aan auto's uit Duitsland. Onze kennis richt zich voornamelijk op Duitsland dus wij raden dan ook zeker aan om in Duitsland op zoek te gaan naar uw nieuwe auto.

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €1.475,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Tevreden klanten

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Mini Cooper S JCW, bij Mini Breeman werd ik slecht geholpen. Via internet...

Top bedrijf, uitstekende service: vriendelijk, snel, accuraat en betrouwbaar niks teveel gevraagd....

Goede service, goed behandeld

Ik was al een tijdje opzoek naar een Mercedes A Klasse. Maar kon niks vinden binnen mijn budget....