5 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

BMW importeren uit Duitsland

Een  BMW importeren uit Duitsland kan een grote besparing  opleveren. Door de hoge nieuwwaarde van een BBW en bijbehorende BPM is het zeer aantrekkelijk om een BMW te importeren. Voornamelijk de BMW modellen met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden heeft de grootste voordeel.

BMW is populair in Duitsland

Een BMW uit Duitsland heeft meerdere voordelen. Een BMW uit Duitsland is vele malen voordeliger dan een BMW in Nederland. Daarnaast is het aanbod in Duitsland ook groter en zijn de auto's standaard met meer opties en accessoires uitgerust. Oftewel een meer uitgeruste auto voor minder geld. Een BMW in Duitsland wordt in het algemeen goed onderhouden. Soms beter dan in Nederland. Of het nu gaat om een BMW 1 serie, BMW 2 serie, BMW 3 serie, BMW 4 serie, BMW 5 serie, BMW 6 serie, BMW 7 serie, BMW 8 serie, BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW Z4,, of de BMW elektrische automodellen zoals: BMW i3, BMW i4, BMW i8, BMW 225, BMW 330, BMW 530, of de PHEV BMW automodellen.

BMW importeren met fabrieksgarantie

Alle nieuwe BMW modellen hebben ten minste 24 maanden fabrieksgarantie. Vaak worden de BMW automodellen uit Duitsland afgeleverd met Premium Selection garantie, dit is Europees geldig. De kwaliteit van een BMW Premium Selection automobiel is door de BMW dealer nauwkeurig gecontroleerd op basis van de BMW Premium Selection eisen zoals opgenomen in de 360 graden check. Daarmee bevestigt de BMW dealer de staat van de automobiel, de vermelde leeftijd en de kilometrage. Deze garantie biedt niet meer dan waar de Nederlandse wet ook in voorziet. Echter, de houder van het BMW Premium Selection Certificaat hoeft enkel het certificaat te tonen waardoor aanspraak bestaat op hetgeen valt onder de BMW Premium Selection garantie.

Een BMW zoeken in Duitsland

Vind uw BMW occasion in Duitsland via het internet. Er zijn verschillende websites om een BMW occasion te zoeken. Dit kan via een Duitse universele website bijvoorbeeld: mobile.de of autoscout24.de. Of via BMW Gebrauchtwagenbörse. De prijzen die worden getoond zijn nog wel exclusief BPM. Voor elke BMW is de rest BPM anders. Elke auto heeft een unieke BPM berekening. Dit heeft alles te maken met type auto, motor, transmissie, bouwjaar, aantal km, CO2 uitstoots, etc. De CO2-uitstoot is de sterkste factor voor het BPM bedrag.  Benieuwd hoeveel BPM er nog op uw toekomstige BMW uit Duitsland zit? Wij rekenen graag de BPM voor uit, vrijblijvend en op een zo gunstig mogelijke manier. Vraag het hier aan!

BMW importeren uit Duitsland door Eenautoimporteren.nl

Eenautoimporteren.nl neemt het volledige import proces voor haar rekening, zo komt uw nieuwe BMW zorgeloos uit Duitsland. Dankzij de opgebouwde klantrelaties en onze Duits sprekende specialisten onderhandelt eenautoimporteren.nl net dat beetje extra korting voor u. Eenautoimporteren.nl geeft de volledig bedwongen korting aan de klant, zo profiteert u als klant maximaal.

Een BMW importeren uit Duitsland kan u een flinke besparing opleveren.

Bekijk onze BMW uit Duitsland:

 

Specialist in BMW import

Laat uw BMW importeren door Eenautoimporteren.nl. Wij importeren regelmatig BMW modellen uit Duitsland. Direct een BMW importeren uit Duitsland? Vraag hier vrijblijvend een offerte op via ons aanvraagformulier.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

3x
Seat

Leon

 1. Prijs
  € 17.980
 2. Kilometerstand
  25.000
 3. Bouwjaar
  2019
10x
Vw

Golf

 1. Prijs
  € 25.829
 2. Kilometerstand
  114.100
 3. Bouwjaar
  2018
16x
Ford

Mondeo

 1. Prijs
  € 25.990
 2. Kilometerstand
  16.142
 3. Bouwjaar
  2020
13x
Vw

up

 1. Prijs
  € 18.280
 2. Kilometerstand
  10.480
 3. Bouwjaar
  2018
17x
Audi

A4

 1. Prijs
  € 40.900
 2. Kilometerstand
  34.000
 3. Bouwjaar
  2020
4x
Mercedes-benz

A 220

 1. Prijs
  € 25.280
 2. Kilometerstand
  56.797
 3. Bouwjaar
  2018
4x
Volvo

XC 60

 1. Prijs
  € 48.790
 2. Kilometerstand
  10.383
 3. Bouwjaar
  2020
3x
Ford

Kuga

 1. Prijs
  € 22.980
 2. Kilometerstand
  85.492
 3. Bouwjaar
  2017

Wij helpen je verder

1 minuut leestijd
Eenautoimporteren sponsort Rotterdamse Hockey Club Tempo '34
8 minuten leestijd
Garantie op een import auto uit Duitsland
3 minuten leestijd
Voorkom dat u te veel BPM betaalt!
3 minuten leestijd
Lang wachttijd bij de RDW voor importkeuring!
4 minuten leestijd
WLTP regeling vervangt de NEDC regeling
3 minuten leestijd
Slim een auto importeren

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het importeren van een auto?

Volledige ontzorging voor € 1.599,-Voor het importeren van een auto rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt €1.599,- inclusief BTW (exclusief BPM). Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren. Auto invoeren in Nederland voor € 599,- Voor het invoeren van een auto in Nederland rekenen wij een vaste fee, deze bedraagt  € 599,- inclusief BTW (exclusief BPM kosten) . Deze fee is onafhankelijk van de auto die u wilt importeren.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €1.475,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Hoelang duurt het voordat de auto op Nederlands kenteken staat?

Dit is afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij de volledige ontzorging houden wij rekening met 8 werkdagen voordat de auto bij ons op locatie is gebracht door de transporteur. Vervolgens rekenen wij ongeveer 9 werkdagen voordat wij de auto hebben ingevoerd bij de RDW. Bij het pakket voor enkel het invoeren van de auto tellen we de werkdagen voor het transport uiteraard niet mee. Houd hier rekening met 9 werkdagen. 

Mijn droomauto staat te koop bij een particulier, kunnen jullie deze ook importeren?

Nee, helaas niet. Wij werken strikt met officiële merkdealers, juist zodat je altijd zekerheid hebt van bijvoorbeeld een importeur of fabrikant. Doordat merkdealers verbonden zijn met de importeur of fabrikant, zullen zij zich moeten houden aan de eisen die door hen worden gesteld. Hierdoor kan je altijd terugvallen op de merkdealer, mocht er onverhoopt iets mis zijn met de auto. Uiteraard controleren wij de papieren en de onderhoudshistorie van de auto, voordat deze op transport naar Nederland gaat.

Tevreden klanten

Fantastisch

In 2006 hebben mijn broertje en ik beide een auto bij de voorraad auto’s van koolaard gekocht. Nu...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl/koolaard...

Mijn ervaring met eenautoimporteren.nl en koolaard is super. Voor de 2e keer een auto door...

Super service!

Met enig argwaan binnengestapt voor een auto die helaas net voor mijn neus was verkocht. Bart...