5 minuten leestijd
17-03-2021 door: sales@eenautoimporteren.nl

Audi importeren uit Duitsland

Een Audi importeren uit Duitsland kan een grote besparing  opleveren. Door de hoge nieuwwaarde van een Audi en bijbehorende BPM is het zeer aantrekkelijk om een Audi te importeren. Voornamelijk de Audi modellen met een leeftijdscategorie van 6 tot 36 maanden heeft de grootste voordeel.

Audi populair in Duitsland

Een Audi uit Duitsland heeft meerdere voordelen. Een Audi uit Duitsland is vele malen voordeliger dan een Audi in Nederland. Daarnaast is het aanbod in Duitsland ook groter en zijn de auto's standaard met meer opties en accessoires uitgerust. Oftewel een meer uitgeruste auto voor minder geld. Een Audi in Duitsland wordt in het algemeen goed onderhouden. Of het nu gaat om een Audi A1, Audi S1, Audi RS1, Audi A2, Audi A3, Audi S3, Audi RS3, Audi A4, Audi S4, Audi RS4, Audi A5, Audi RS5, Audi A6, Audi S6, Audi RS6, Audi A7, Audi S7, Audi RS7, Audi A8, Audi S8, Audi Q3, Audi RS Q3, Audi Q5, Audi RS Q5, Audi Q7, Audi Q7, Audi TT, Audi TTS, Audi TT RS of Audi R8.

Audi importeren met fabrieksgarantie

Alle nieuwe Audi’s hebben ten minste 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast geeft Audi 3 jaar lakgarantie en zit er 12 jaar garantie op het doorroesten van de verzinkte carrosserie. De fabrieksgarantie is Europees. Dus een jonge geïmporteerde Audi valt nog vaak binnen de fabrieksgarantie. Hiervoor kunt u gewoon terecht bij een Nederlandse Audi dealer.

Een Audi zoeken in Duitsland

Vind uw Audi occasion in Duitsland via het internet. Er zijn verschillende websites om een Audi occasion te zoeken. Dit kan via een Duitse universele website bijvoorbeeld: mobile.de of autoscout24.de of via Audi Gebrauchtwagen. De prijzen die worden getoond zijn nog wel exclusief BPM. Voor elke Audi is de rest BPM anders. Elke auto heeft een unieke BPM berekening. Benieuwd hoeveel BPM er nog op uw toekomstige Audi zit? Wij rekenen graag de BPM voor uit, vrijblijvend en op een zo gunstig mogelijke manier. Vraag het hier aan!

Audi importeren uit Duitsland door Eenautoimporteren.nl

Eenautoimporteren.nl neemt het volledige import proces voor haar rekening, zo komt uw nieuwe Audi zorgeloos uit Duitsland. Dankzij de opgebouwde klantrelaties en onze Duits sprekende specialisten onderhandelt eenautoimporteren.nl net dat beetje extra korting voor u. Eenautoimporteren.nl geeft de volledig bedwongen korting aan de klant, zo profiteert u als klant maximaal.

 

Een Audi importeren uit Duitsland kan u een flinke besparing opleveren.

 

Bekijk onze Audi uit Duitsland:

Specialist in Audi import

Laat uw Audi importeren door Eenautoimporteren.nl. Wij importeren regelmatig Audi modellen uit Duitsland. Direct een Audi importeren uit Duitsland? Vraag hier vrijblijvend een offerte op via ons aanvraagformulier.


Delen:

Een auto importeren?

Vind hier je volgende auto

Anderen bekeken zojuist

13x
Ford

Fiesta

 1. Prijs
  € 22.995
 2. Kilometerstand
  1.500
 3. Bouwjaar
  2021
8x
Vw

Polo

 1. Prijs
  € 19.390
 2. Kilometerstand
  20.079
 3. Bouwjaar
  2020
8x
Jeep

Compass

 1. Prijs
  € 19.590
 2. Kilometerstand
  23.674
 3. Bouwjaar
  2017
5x
Mercedes-benz

B 200

 1. Prijs
  € 35.880
 2. Kilometerstand
  18.791
 3. Bouwjaar
  2019
3x
Audi

A3

 1. Prijs
  € 30.900
 2. Kilometerstand
  19.330
 3. Bouwjaar
  2020
18x
Bmw

X3

 1. Prijs
  € 34.879
 2. Kilometerstand
  55.758
 3. Bouwjaar
  2018
7x
Ford

Focus

 1. Prijs
  € 20.912
 2. Kilometerstand
  17.647
 3. Bouwjaar
  2020
22x
Vw

up

 1. Prijs
  € 17.200
 2. Kilometerstand
  19.654
 3. Bouwjaar
  2018

Wij helpen je verder

4 minuten leestijd
Een auto importeren gewoon mogelijk in tijden van corona virus
3 minuten leestijd
Occasionssites van Duitsland
5 minuten leestijd
BMW importeren uit Duitsland
1 minuut leestijd
Nieuwe kentekenreeks
2 minuten leestijd
Importeren steeds populairder
3 minuten leestijd
Een Duitse importauto tijdelijk nog goedkoper door BTW verlaging

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn geïmporteerde auto correct is?

Als u kiest voor de volledige ontzorging, zullen wij al het onderzoek naar de auto doen. Vereist is echter wel dat de auto te koop moet staan bij een officiële merkdealer. Op deze manier zijn de kilometerstanden en de onderhoudshistorie beter te controleren. Wij vragen bij de Nederlandse dealer op basis van het chassisnummer de onderhoudshistorie op en controleren op die manier ook gelijk of de kilometerstand kloppend is. Op deze manier garanderen wij dat de auto correct is.

Is het mogelijk om mijn auto in te ruilen bij de aanschaf van een importauto?

Dat is zeker mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over gebruikte auto's, kunnen wij altijd een scherp voorstel doen om uw auto in te ruilen. U levert de auto in bij het ophalen van uw nieuw geïmporteerde auto en de inruilprijs wordt direct op de factuur verwerkt. Makkelijk toch?

Bestaat er in Duitsland zoiets als een APK?

Ja, in Duitsland heet dit een TÜV-keuring, die in Nederland door de RDW erkent wordt als Nederlandse APK. Deze ‘Duitse APK’ is 2 jaar geldig en bovendien strenger dan de Nederlandse APK, want bij een TÜV-keuring wordt er ook gekeken naar later ingebouwde accessoires.

Maakt het uit of ik een Ferrari of een Kia wil importeren?

Nee, dit maakt niks uit! Of u nou op zoek bent naar exclusieve sportauto of een kleine stadsauto, wij rekenen in beide gevallen de vaste importfee van €1.475,-. Het BPM-bedrag kan wellicht wel iets anders uitpakken. ;-)

Tevreden klanten

Top service!

Je wordt gastvrij ontvangen. Super geholpen en dat alles met een persoonlijke tint. Ik beveel...

Het importeren van een auto uit Duitsland is niet eenvoudig. Deze firma heeft goed inzicht...

Super service

Erg goed en snel geholpen. Super blij met onze nieuwe auto. Onze volgende auto zullen we zeker...